זכרון לאי שם

ilil23

New member
זכרון לאי שם

אבדה לי הדרך אליך.
טעיתי בין הררי כביסה וסירים מלוכלכים ליערות דפי המחשב, מקוללים ואדישים.
מגע ידך אבד לי.
פעם הייתי צריכה רק להקיש שלוש פעמים, והנה דרך האבנים הצהובות הקושרת בינינו. חוט הלב.

מכשפות רעות חוצות את שמי הלילה המכוכבים. פעם ישנו בהם, חבוקים, באהל אחד על שפת אגם. והיינו זה לזו כל העולם.

ואילו עכשיו געגועים לחום גופך וללחש מבטך, עוטף אותי אליך. לאן הלכת ממני, אובד אי שם במרחבי תוך עצמך.

לאן הלכת איש אהוב שלי.
חזור אלי ונבנה עוד ימים של זיכרון. נקלף את היומיום הארור, קליפה ועוד קליפה, כמו השנים. ניוותר עירומים ו צעירים ונאהב, ברוך היודע את עצמת הזמן.
הרי בתוכנו הם חיים עדיין, אותם שהיינו. בוא אלי ונכרות מחדש את הברית, פרטית עד אין קץ ומוכרת מאוד.

לא ללכת לישון כועסים.

לא להפסיק לדבר עד שמשלימים.

לא עוזבים לעולם.

לא מפסיקים לאהוב.

הבטחת לי.

אייבורי

New member
נסיכת הדרמה

&nbsp
אולי תספרי לנו מה את הבטחת לו.
&nbsp
או בלשון הצרפתי "מה את עושה בשביל מדינה"

מריוס זכריה

Member
מנהל
זאת בדיוק הבעיה עם רומנטיקה

היא נותנת אשליה של חיים אחרים, שיריים וקסומים, בלי כביסה, פח זבל, מחלות של ילדים וחובות לביטוח לאומי. זה בסדר כל זמן שזוכרים שהחיים הם לא ספר שירה ולא סרט בערוץ אקזוטי.
&nbsp
וגם אהבה אמיתית אין לה שום קשר לכוכבים מנצנצים על שפת אגם רוגע. היא יכולה להיות אמיתית באותה מידה בתוך התחנה המרכזית.
&nbsp
זוגות הולכים לאיבוד לא בגלל איבוד הרומנטיקה, אלא בגלל נושאים שהם לא מצליחים לפתור ביניהם.
וגם יש הרבה זוגות שפשוט חוטפים שוק כשהם כבר הורים לילדים והם מבינים לאיזה ברוך סיזיפי הם נכנסו, ושאין יציאה אלגנטית בשני העשורים הקרובים. ואז כל אחד מסתגר בתוך השבלול של עצמו ומנסה לגנוב לעצמו כמה רגעים של שקט...

אומרים שאהבה יש בעולם

מה זאת אהבה

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני חושב שאהבה זה כמו משקפיים

זה מוצר צריכה בסיסי.
ובדיוק כמו ברשת ההיא שמפרסמת את עצמה במיליונים, המוצר יקר מדי.
אבל אין ברירה. צריך אותו.

A לוןA

New member
"אתה מתפתה ואתה כבר אבוד

אין לך מה לעשות
צריך את הסם שלך
למרות שעכשיו הוא יקר"
&nbsp
(א. הילד, שם, שם)

מיצי2013

New member
יפה

קצת דרמטי, כן. לא רוצה לנפץ אשליות של געגוע צובט לבבות וסוחט דמעות אבל אהבה אמיתית היא לא חומר לפרוזות כאלה של זיכרונות וחרטות.
היא שקטה וממלאת ולא מרוקנת. ההבטחות בה מתמלאות ושיניי הזמן פחות חדות.

היומיום אינו ארור

אלא אם את אישה חד הורית, אמא לחמישה ילדים, שניים מהם עם צרכים מיוחדים שזקוקים לסיעוד, ואחרים 'סתם' לאוכל, טיפול והשגחה, והבית שבו אתם גרים עם גג דולף, והמזגן שובק חיים באמצע סערה, והאבא של הילדים יצור לא מתפקד בגבס, ולכן נוסף לכל שאר התפנוקים כל עול הפרנסה עליך, ואת צריכה למצוא את נוסחת הקסם איך לצאת מהבית כדי לעבוד, וגם להישאר בו זמנית כדי לדאוג להכל.
אם לך יש רק כביסה וכלים, וערימה של חשבונות לא מתויקים יש לך יומיום רגיל וסטנדרטי, שלא לומר מבורך
. ואם עם יומיום כזה הצלחת להזניח את הזוגיות שלך, אז משהו שם בסדר העדיפויות שלך לא נכון.
לא חייבים לזרוק את כולם ואת הכל לקיבינימט כדי להישאר קרובים. בהחלט אפשר לתמרן, ובטח ובטח לא לשים את הכביסה בסדר היררכי יותר גבוה מהפרטנר שלך.
אחרת הדרך שלו אל מכשפות הלילה <בפורומים למיניהם?> בהחלט מתקצרת...

למעלה