זכרון יעקב

• פותח הנושא MK4
  • פורסם בתאריך

MK4

New member
זכרון יעקב

אהלן כולם. אני מחפש מסעדה טובה (עדיף רומנטית) באיזור זכרון, עתלית והסביבה (ישן במושב עופר). עשיתי חיפוש קצר בפורום ולא מצאתי.... חוץ מזה כל הביקורות שראיתי על המסעדות של זכרון לא היו משהו (כל המסעדות של רח' המייסדים... נשיקה וכו'). יש אולי משהו באיזור ולא בזכרון עצמה?? תודה רבה מראש. יונתן

איריסג

New member
לא יודעת אם היא רומנטית

אבל בנזוגי שיחיה אכל ב"בית בעין חוד" שנמצאת מאחורי עין הוד ולא מפסיק לדבר עליה.... מדובר על משפחה ערבית בכפר הלא-מוכר עין חוד שמארחת בבית ומפציצה בכמויות אוכל טעים שאי אפשר לתאר (ככה אומר האיש שלי. אני מחכה בכליון עיניים שהוא ייקח גם אותי)

ננה f

New member
זה רופאי השיניים, לא ?

כן מירב, התייחסתי לדוניה רוסה מאחר ולפני התייחסו לעין חוד, אז אם כבר.

גסטרו

New member
והחברים שלי מהאזור חוזרים שוב ושוב

לפיצ'וטו בזכרון ונהנים מאד מאד. והם מבינים ענין. היינות שם של ססלוב ולדעתי זה גם מראה על הרמה.

מובי01

New member
זכרון יעקב

נסה את מרתף היין של קשתוניו אתה יכול להכנס ולראות את אתר הבית של המקום באתר www.2eat.co.il מומלץ בחום...

גולדין1

New member
הקוצ'ינה מקום חביב

איכשהו מרגיש לי יעותר כמו בית קפה ולא מסעדה. ממוקם ממש בתחילת המדרחוב, מגיש מגוון של מנות אולם לא זכורות לי הברקות. פיצ'וטו כמו שהומלץ לך נחשב רציני, אכלתי שם פעמיים אבל לפני מספר שנים, באופן אישי לא מחבבת את בעל הבית (ודווקא את אישתו כן), למיטב ידיעתי מחזיקים במדרחוב גם את קפה על הגג וגם עלמא (אאל"ט לא ביקרתי שם כבר כחודשיים שלושה). אבל חוץ מזכרון, למה לא ללכת על הלנה בקיסריה, עם דגש על שולחן צמוד לחלונות? חשבת על האופציה? חוץ מזה יש באזור התעשיה בקיסריה (פרדס חנה) את הבנדי בר, שאני מחבבת, קואיה (ששגיא כהן חיבב..), ג'אקו וספגטים. תהנו..

טעים ונעים

הציון שלנו- חביב, לא יותר לא פחות. מתאים לארוחת ערב משפחתית שהבישול והנקיון על מישהו אחר. הבחירה שלנו: הלנה בקיסריה או דוניה רוסה בעין -הוד.

ננה f

New member
-:) ברוכה הבאה. ומתי אנחנו?

אין נקראת המסעדה בשוני? הייתם כבר?

גולדין1

New member
אנחנו היינו שם והיה זוועה

ואיך השלט בכניסה אליהם אומר? "המרטף" ולא אוסיף...

לא ממש מסעדה גורמה, אבל

האחים אסמר - מסעדה ערבית נחמדה במחירים זולים להפליא. מבחינתנו למשהו מהיר ולא מחייב מקום חמוד +. לא לפספס את הפלאפל המשובח ,פיתות ביתיות נפלאות שאמא אסמר מכינה במו ידיה ( צריך לבקש את הפיתות שלהם ולא מהמאפייה חו"ח). אז, במקרה ואם בסביבה , בכניסה לפרדיס פונים ימינה,אחרי 30 מטר כיכר .. אפשר לשבת או לקחת. .

ננה f

New member
אני באה הר דר

תזהר... אבל אולי שוני מתאים יותר. סופשבוע נהדר. ננה

גסטרו

New member
לאור זאת עברנו שם היום בצהרים

אצל האחים אסמר- ממש בכניסה לפראדיס . לקחנו 2 מנות פאלפל - אחת לחבר חולה בבנימינה שאמר שהפללפל בבנימינה (ליד פסי הרכבת ) טוב יותר ואחד לילדה חובבת פללפל שהשאירה חצי מנה וטענה שזה בכפר סבא (רח ויצמן -קרוב לתחנה המרכזית , לא הותיק אלא החדש מולו) מוצלח יותר. לקחנו גם מגשית חצי אורז חצי מג'דרה תומחרה ב 20 שח ומגשית קישואים וחצילים ממולאים- טרם נטעמו ותומחרו ב 30 שח. על קופסה קטנה של כרובית מטוגנת 5 שח ועוד שתי פיתות "תוצרת בית" שהמוכר התעקש לכווצץ בכף ידו ואחכ התפלא שאני רוצה אחרת - 2 שח. לסכום- לא נחזור בשביל הפלפל . והיתר לא ממש זול.

למעלה