זכרון חלומות גרוע...

Sage Girl

New member
זכרון חלומות גרוע...

ככל האנשים אני חולמת בכל לילה. אך אין לי מושג על מה. זכרון החלומות שלי גרוע ביותר- אני פשוט לא מצליחה לזכור שום חלום, ובאופן טבעי זה קורה לי לעיתים רחוקות ... איך ניתן לשפר את זכרון החלומות (זה שלב הכרחי ביצירת חצלול לא ?), האם יש דרכים נוספות פרט ליומן-חולמות ( זה לא נראה לי מעשי במיוחד...) תודה!

יומן חלומות יעזור לך לזכור חלומות

תנסי, גם ווילד לא נראה לי אמיתי אבל אני מנסה וזה קצת הצליח. את יכולה ליצור חצלול גם בלי לזכור חלומות טוב רק שיכול להיות שבכלל לא תזכרי את החצלול אז זה ממש לא שווה.

אלונגו

New member
תשארי קצת במיטה לפני שאת קמה...

ברגע שאת מתעוררת, תמשיכי לעצום עיניים ולהזכר בחלומות שלך מהלילה. תני לעצמך 10 דקות להזכר בחלום לפרטיו לפני שאת קמה. שימי ליד המיטה (או מתחת לכרית, כמוני) עט ומחברת. כשאת קמה באמצע הלילה או בבוקר וזוכרת חלום או חלקיק חלום, אם אחרי מספר דקות של נסיון להזכר בשאר החלום לא תצליחי, תרשמי רק את זה. זה עדיף על כלום, וככה לאט לאט תתחילי לזכור חלומות. את החלום את זוכרת אם את מתעוררת באמצעו (או בסופו - לפני שהוא מסתיים). שימי לך שעון מעורר שיעיר אותך אחרי כ-90 דקות - או כפולה שלו(משתנה מאדם לאדם, כמעט תמיד זה בערך 90 דקות), מומלץ 6,7.5 או 9 שעות, תלוי כמה את רגילה לישון... בהצלחה!

bogz

New member
ני לא חושב שהשיטה הזו

ממה אפקטיבית, כי עד שנגמרות העשר דקות כבר הקצת שכן זכרנו בורח

LucidGuess

New member
ליזכור חלומות זה מאד קל

גם אני פעם לא זכרתי בכלל את החלומות שלי, אבל היום אני זוכר אותם ממש מצויין ואפילו בלי לכתוב יומן חלומות! ( אל תיקחי ממני דוגמה! ) אני זוכר אותם כי אני משתמש בשיטה שכולם ממליצים עליה והיא מאד יעילה - 1. תשתדלי לישון לפחות 6 שעות בלילה, ואפילו יותר אם את יכולה, עדיף 7-8 שעות. 2. תמיד תמיד כשאת מתעוררת תישארי במיטה עוד 10 דקות עם עיניים עצומות ונסי להיזכר בחלומות שלך בלי שום מחשבות אחרות ובלי לינדוד עם המחשבות, זו השיטה הכי מעולה לזכירה של חלומות! נסי אותה! 3. קומי ורישמי ביומן את כל מה שזכרת ותיראי שמיד את ניזכרת בפרטים רבים נוספים! בהצלחה! Lucid

LucidGuess

New member
הא ועוד משהו אחרון...

דבר שמאד מאד עוזר זה אם לכוון שעון מעורר נוסף שיעיר אותך חצי שעה או עשרים דקות לפני הזמן האמיתי שאת צריכה להתעורר, כשהוא מצלצל כבי אותו וחיזרי מיד אחרי זה לישון, הכי טוב זה לשים את השעון רחוק מהמיטה ככה שתהיי חייבת לקום לכבות אותו ואז לחזור לישון, אבל אם את עצלנית אז שימי אותו צמוד למיטה. בכל מקרה מנסיון זו שיטה שמאד עוזרת! Lucid

buffstar

New member
אחותי החתימה שלך מfull of grace

של באפי אחד השירים האהובים עלי!

למעלה