זכרון חושיי

זכרון חושיי

למה עצמתי עיניים!? עכשיו הוא לא פה ..ואני מנסה להעלות תמונות להתענג עוד טיפה על העבר, אבל לא מצליחה לראות... רק נזכרת במגע... נזכרת איך ישבנו אחד לצד השניה, בחושך, שנינו נבוכים,הוא הסתכל עליי, שנינו יודעים מה עתיד להיות.. אבל אף אחד לא גרם לזה לקרות.. זוכרת שקרב אליי את ראשו, את שפתיו..זוכרת שעצמתי עיניי והטתי גופי לכיוונו, זוכרת את השפתיים שלנו מרפרפות אחת על של השניה.. עורי נזכר במגעו, במגע אצבעותיו, במגע כפות ידיו המלטפות את זרועותיי. שפתיי נזכרות בלשונו העדינה שלקלקה את שפתי העליונה..נזכרת איך ששלחתי לשון חזרה ללקלק את שפתיו.. גופי זוכר את פעימות ליבי ואת פעימות ליבו... את רעידות גופי. זוכרת שעטפתי את פניו בידיי והרגשתי את ידיו במותניי, פקחתי עיניי לרגע, לראות אם כל זה אמיתי. עצמתי חזרה ונישקתי אותו.. הלשונות שלנו התכרבלו אחת בשניה, השפתיים שלי מצצו את שפתיו. עליתי עליו, נישקתיו, חיבקתיו.. התחכחתי בבליטה שהזדקפה לה בחן שם אצלו, פתחתי כפתורי מכנסיו וחשפתי את אונו.הוא הרים את החצאית שלי.. הסיט את תחתוניי והכניס את אצבעותיו, אח, אצבעותיו המיומנות.. שיודעות בדיוק מה אני אוהבת, ומה עושה לי טוב.. זוכרת שהוא תפס אותי בשערי ונישק את צווארי.. הוא הוציא את אצבעותיו ליקלק ונתן לי ללקלק את השארים.. כשסיימנו להתענג על הטעם הטעים, הוא הרים אותי טיפה והושיב אותי על אונו... שוב עצמתי עיניים, למה עצמתי?! הוא הרים והוריד אותי על איברו, ואני חלשה... הוא נישק אותי בשפתי, בעיניי בצווארי ואני מתמסרת..לא רוצה שיגמר, זה היה כל כך נעים. את הגמירה זכיתי לראות.. כל השאר מזכרון חושי. למה עצמתי עיניים!? (סוג של פנטזיה ...:))

deerman

New member
והיא תמומש../images/Emo35.gif

כל לילה
מבין שלא..כך..בין המילים...

taltal0n

New member
"קמיל" , איזה שם סקסי ../images/Emo70.gif

אהבתי !!! כתיבה יפה ומדליקה !!!

taltal0n

New member
קמילה דרלינג, עזבי את הרלי דיוידסון, הוא...

הלך לחפש בחורות בשדות . זה רק אני ואת עכשיו והמוסיקה שברקע , את לא שומעת ?

קראת לי ממי?

השם אכן סקסי ומדליק... הסיפר שלך יפה וגם החזיר אותי כמה שנים טובות אחורה לסיטואציה דומה..... נהנתי.....ונמתחתי.....:)

אייבורי

New member
נפלא

רק תורידי את הנקודות המיותרות שפוגמות בשלמות הפוסט. רגיש אנושי ונהדר.

dAHarma

New member
מעניין../images/Emo221.gif

מאוד דומה לצורת הכתיבה שלי:) חזקי ואמצי חמד !

למעלה