זכרון גורלי

זכרון גורלי

מאיפה נובעים ההבדלים בינינו בעיניין הזכרון ? איך יכול להיות שאתן זוכרות מתי נפגשנו לראשונה,מה לבשתן,לאן יצאנו,ומתי שכבנו בפעם הראשונה...? ואנחנו לא... איך יכול להיות שאנחנו כן זוכרים מתי מכבי לקחו אליפות,מה היה ההרכב,מי בעט את הפנדל ובאיזו דקה...? ואתן לא... מתי תבינו שזו לא סיבה ל"מסיבה" אם אנחנו לא זוכרים מתי הייתה הנשיקה הראשונה ? או זה ששכחנו להביא חלב בדרך מהעבודה...? לפחות את יום ההולדת מזכירים לנו עכשיו בפייס...
גנטי או סלקטיבי ? תנו לי קצת תובנות ליום שלישי בשבוע

יערית

New member
עוד קצת על ההבדלים

בין נוגה למאדים :)) כשזה לא מספיק חשוב, אתם לא זוכרים, אנחנו מיד מכניסות לתאי הזכרון אירוע שהחשבנו "חשוב" על כל פרטיו ואפילו נרשום אותו באיזה מקום קטן שלא נשכח עם הזמן
<רק אם זה מספיק חשוב> ישנם דברים שאני לא זוכרת למרות הזכרון המופלא שלי, היו בעבר מי שהזכירו לי חודש בחודשו כשאני מעולם לא מספרתי או זכרתי- אולי כי גם לי כמו הגברים ישנם דברים שהם לא בגדר מספיק חשוב. ברוך הבא לפורום

למה באת דווקא ביום שלישי...

יש ליגת אלופות היום...
come on you reds אה - בן-הדוד שלי גם מתחתן היום. סמאקקקק... מצא לו יום להסתבך
מה היתה השאלה?

אין לי

שמץ של מושג על מה אתה מדבר
אני באופן אישי זוכרת מצוין את השלשה האגדית של שארפ במשחק הזה
<טוב נו אולי בגלל שהימרתי על התוצאה הסופית וקלעתי בול> ואם באמת אתה רוצה לדעת מהיכן נובעים ההבדלים, יש ספר מצוין בנושא בדיוק כאן, באופן אישי עוד לא קראתי אותו אתה מוזמן להיות הראשון ולהביא לנו סיכומים, אם תזכור כמובן

אייבורי

New member
אל תאמין

הן ממציאות זכרונות בהתאם לרצון שלהם ולפנטזיות אתה פשוט סאקר שמאמין לזה.

שרשירית

New member
את הזיכרון שלי השארתי במסיבה של 3 ימים בהודו

אני לא זוכרת שמות, לא טובה בפרטים קטנים, כל מה שרשמת למעלה נשכח מזכרוני רגע אחרי. אבל יש לי יתרון עצום - אני יכולה לצחוק מאותה בדיחה כאילו בזה הרגע שמעתי אותה בראשונה.
אני דוגלת במה שלא נרשם ביומן ובאין סוף תזכורות בנייד לא קיים!

NoaModiin

New member
איך איך איך ???

איך אפשר לחיות בלי תזכורות בנייד ? יש לי תזכורת לכל דבר ועניין, אם להתקשר, לתאם, לכתוב מייל או להגיע לפגישה.. לא כתוב בנייד - לא קיים מבחינתי. ראבאק.. התמכרות טוטאלית...

NoaModiin

New member
סלקטיבי בעליל...../images/Emo152.gif

אותך מעניין הכדורגל, ואותי מעניין סקס. כל אחד מתמקד במה שמעניין אותו, וזה מה שהוא זוכר

עכשיו תעשי אחד ועוד אחד...

ותביני למה גם היא זוכרת את גמר המונדיאל.../tapuzforum/images/Emo152.gif

א פרח

New member
אכן זיכרון גורלי

או כמו שאני תמיד אומרת "זיכרון מסננת"
שמות זאת בעיה אקוטית עבורי, הם פשוט נעלמים לי מהזיכרון ברגע שהכי זקוקה להם, זו בעיה תורשתית אצלינו גם אבא שלי כזה, פשוט מן בלאק אאוט בכל הנוגע לשמות גם של הקרובים לי ביותר כמו ילדי שלהם אני הענקתי את שמותיהם. תאכרים אם אין לי אלף תיזכורות במחשב, בפון על לוח השנה ועוד פשוט שוכחת ומפספסת. בקושי זוכרת מה אני לובשתי בבוקר אז מה מישהו אחר לבש? המצחיק שלדוגמה סיסמאות ונוסחאות זוכרת בקלות לדוגמה הייתי עכשיו בחופשה ארוכה מהעבודה של חודש וחצי, לפני שיצאתי לחופשה רשמתי לי את הסיסמאות שיהיו לכשאחזור, כששבתי פשוט יגשתי למחשב והקלדתי אותן בלי שום בעיה ובכלל לא הייתי צריכה להיזכר היכן רשמתי אותן. בקיצור הזיכרון אצלי חמקמק בהכל כך שאינני יכולה לבוא לאף אחד בטענות על שלא זכר כל דבר שהוא.

NoaModiin

New member
../images/Emo41.gifכאן נמחקה הודעה

אנא מכם אל תתבדחו על חשבונם של אחרים.

למעלה