זכיתי!!!!!

ערן1987

New member
זכיתי!!!!!

הרגע התקשרו אלי מ"מעריב לנוער" ואמרו לי שזכיתי בכרטיס טיסה להופעה של השוגהבייבס באנגליה!!!!!!

TOXIC BOY

New member
כן רק אתה...

אני בספק... אבל אם זה נכון אז מזל טוב ושתהנה לך, אני אוהב את הלהקה הזו... למרות שלאטומיק קיטן יש שיריפ פי 100000000 יותר טובים.

ערן1987

New member
זה אמיתי!!!

אני רועד!! יוווו,אני מת עוד רגע.. יש לי את הדיס' האחרון שלהן יווווו

necky

New member
מזל טוב

גם אני חושב שלאטומיק קיטן יש שירים יותר יפים משוגה אבל הייתי אומר לא לכרטיס טיסה להופעה של שוגה

לאטומיק קיטן יש שירים שלהם?!

דיייייי, חשבתי שהם רק עושות קאברים כל הזמן..
ומזל טוב ערן, אחלה זכייה, שווה ביותר

נא182

New member
../images/Emo6.gif חחח אשכרה..

יש להם שירים שהם כתבו? ובכלל יש שירים ש"זמרי" פופ כתבו בעצמם?

איזה כיף לך../images/Emo13.gif../images/Emo182.gif

תעביר לי קצת ממזל שלך לא הרבה קצת טיפה קטנה

NiKi†a

New member
ואי תהנהההההה

איזה מגניבבבבבב ^____^ כייף לך! לדעתי השוגבייבס הרבבבבה יותר טובות מאטומיק קיטן....וואי יש לך אחלה מזל, תהנה המונים ותצלם המון

ערן1987

New member
אני כ"כ שמח!!

איזה שיחה מוזרה זאת הייתה! "ערן היי זאת אלונה ממעריב לנוער מה נשמע?" -הכל בסדר(כבר חשבתי זה קשור לחידוש המנוי או בעיה עם המתנה שאני אמור לקבל).. ואז אמרו לי והכל יווווו

NiKi†a

New member
../images/Emo24.gifמזל טופ!

הלוואי ולי זה היה קורה פעם בחיים.

TheRasmus

New member
כתבתי לך בפורום קופסת הלהיטים

אבל שוב מזל טוב! וד"א אם כבר מדברים על זכיות בשבוע שעבר בדרגתי את המצעד העברי של גלגל"צ בשם אחותי והיא זכתה בחופשה זוגית בארץ. ושלוש פעמים השנה דרגתי בשם חברים שלי את המצעד של BU והם זכו בדיסקים. אבל אני זכיתי רק בדיסק המעאפן של בלו

ערן1987

New member
הדיסק של בלו נחמד

ותודה רבה,עוד לא ראיתי שם אני מאוד מתרגש!!! אני גם אפגש איתם,רק עכשיו ראיתי את זה

necky

New member
אם אתה חושב...

שהדיסק של בלו מעאפן אתה מוזמן לשלוח לי אותו חחחחחחח לפי דעתי הוא הדיסק הכי יפה שלהם עד עכשיו

TheRasmus

New member
חבל שזה היה מזמן..

אם עדיין היה לי אותו הייתי שולח לך אותו! אתה יודע מה? אם אני אזכה בכרטיס להופעה שלהם אני אתן לך אותו במתנה! איך אני?

TheRasmus

New member
לא, יש לי בת דודה שאוהבת את בלו

אז הבאתי לה אותו. טוב לא יצאתי פראייר.. היא זכתה לפני 3 חודשים בדיסק של טקסס והביאה לי אותו.

למעלה