זכיתי

ביגל

New member
זכיתי

קיבלתי מצלמת אינטרנט. יש לדבר הזה שימוש בכלל? בניסיונות שלי למצוא לזה שימוש מצאתי בעיקר אנשים שנהנים לחשוף איברים מוצנעים. יש אנשים נורמלים שעושים שימוש בכלי המיותר(בינתיים) הזה?

e-magine

New member
יש בהחלט

יש לי תחושה שכנגד השאלה שלך, יש כמה ששואלים איפה כל האלה שאתה נתקלת בהם.

ביגל

New member
השאלה שלי היא

האם יש קהילות מהסוג המדובר ברמה של צ'אטים ולא ברמה של תוכנות מסרים מידיים ואם כן האם יש לך דוגמאוד כי זה מסקרן אותי מאוד למרות שאני יודע שאני לא יהיה משתמש קבוע

e-magine

New member
מצלמת הרשת שלי

נמצאת בתוך שקית, שנמצאת בתוך ארון, הגעתי למסקנה שכל העניין עם המצלמות רשת לגמרי לא בשבילי. לגבי קהילות, אני מניח שצריך לחפש את זה באותן שיטות שמחפשים כל דבר אחר באינטרנט. מה שנראה לי יותר נחמד זה לעשות וידיוקונפרנס עם מישהו/ מישהי שאתה כבר מכיר פחות או יותר מהתכתבויות או צ'אטים רגילים.

אני חושב שיש שימוש, אבל מועט

למשל אם יש לך חברים בחו"ל ובא לך לדבר איתם וגם לראות את זיו פניהם. לגבי קהילות, אני לא ממש יודע. אני מניח שרוב פעילות המצלמות היא סביב חשיפת איברים מוצנעים, כשיש אחוז רבוע של אנשים שמשתמשים בהם כחלון הצצה (לאו דווקא מיני) אל החיים שלהם, כמו אתרים עם מצלמות חדר שמשדרות 24 שעות ביממה מה קורה בחדר שלך
בניגוד לאימג'ין, מצלמת הרשת שלי אמנם נמצאת בניילון, אבל היא בחנות כי עוד לא קניתי אותה
לא מספיקה לי התמכרות אחת, שאני צריך עוד אחת? (ואני בטוח שאני אתמכר גם לזה ) עכבר

סנדי 33

New member
יש מה לעשות .........

אם יש לך
824 של סמסונג או של חברה אחרת אתה יכול לצלם את עצמך או את יקיריך ולהוריד ל-
ע"י תוכנה שנותנים עם רכישת ה-

למעלה