זכיתי לאהוב

זכיתי לאהוב

מה קורה אנשים? הקלטתי באתר שירלולה את השיר "זכיתי לאהוב" בביצוע שלי... אין לי קול של זמר או משהו אבל אני מאוד אוהב את השירים של עברי לידר ורציתי לשמוע איך זה יוצא...לפחות יחסית לשאר האנשים שמעלים שירים באתר שירלולה זה נשמע סביר...:)

וואו.

אתה דווקא שר מאוד יפה, מזכיר לי טיפה את עברי. אתה באמת יכול לנסות לעשות עם זה משהו... זה גם אתה מנגן?

Naych

New member
תגידו, זה ככה אצל כל הזמרים?

שכל מיני נערים כאלה ואחרים עושים להם קאברים?
וכל שבוע מפרסמים אותם בפורום? לא, כי זה סתם מעניין
אממ.. ניר- (?) זה חמוד, בהחלט יותר טוב ממה שאני הייתי יכול לשיר
בגלל זה בהופעות בזכיתי לאהוב אני מזמזם לעצמי ולא הורג את האנשים שמסביבי
אם זה לכיוון הקריירה, שיהיה בהצלחה

תודה

תודה על התגובות...:) וזה לא אני מנגן...רק שר... זה לא לכיוון של קריירה אלא סתם תחביב ועניין אותי לדעת מה אנשים אחרים חושבים...

../images/Emo141.gif../images/Emo16.gifכלנית הבאת לי מתימן

|משתפת| ובכן, אתמול בערב הייתי בערב שכולו מוקדש לזמרת המופלאה שושנה דמארי. אז נכון שהגיעו פחות מחצי מהאנשים שהיו נגיד באהוד מנור (בדיוק לפני שנה) ונכון שאף אחד לא ידע את רב השירים אבל זה לא מה שהפריע לי. הפריע לי הצביעות שהייתה שם מעצם העלאת הערב הזה שושנה, אם ידוע לכם, בזמן שקרוב למותה לא חיה בתנאים נאותים וראויים למעמדה ולכבודה. אנשים לא הכירו בה ופתאום עכשיו שהיא מתה נזכרו. אני יודעת שזה מצטייר ממש מגעיל מאיך שאני מציגה את זה- אבל זה פשוט כ"כ צורם לי. בכיתי כשעידן רייכל דיבר. לדעתי הוא הסיבה היחידה שהערב הזה היה צריך לעלות. ובשיר של בועז שרעבי "לשיר איתך" שנכתב במיוחד עבור שושנה..
יהי זכרה ברוך. מבחינתי, היתרון של הערב הזה הוא שהתחלתי לשמוע ולהפתח לשירים שלה. וזה בהחלט יתרון.

sharwan

New member
נצ"לש...

הנה הוכחה שאני מכורה לפורום הזה!! מחר בגרות במתמטיקה, אני לא יודעת כלום, השעה: 2:15 בלילה, אני עייפה ורעבה... ובמקום- ללמוד\לאכול\לישון אני פה בפורום
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

FCHS GIRL

New member
ממש יפה!!!!../images/Emo12.gif

הקול שלך בהתחלה די דומה לשל עברי!!! ממש יפה, תפתח את זה ותתקדם הלאה
בהצלחה

למעלה