יפה
K KiShKooSh New member 3/1/06 #11 אמ... מישהו מוכן להביא כתוביות? אין לי שום בעיה עם מה שכתבת, פשוט שאני אבין אני אשמח להגיב
K KiShKooSh New member 3/1/06 #13 טוב נראה לי הבנתי... מיכאל היה אצלה לא? אשמח לראות תמונות בטח עשתה לו בוק שחקנים+דוגמנים גם יחד
נ נעה בקולנוע New member 3/1/06 #14 היא ממש אוהבת לחלום......... "מיכאל נישק אותי בפה..." הפנטזיות ש כל אלה... "קרן אלוני"
נ נעה בקולנוע New member 3/1/06 #19 אני יודעת..... אבל העיקרון הוא שהן חיות באשליה.... כל המעריצות האלה של מיכאל חיות בתוך חלום...
C chen010189 New member 3/1/06 #24 קרן עושה את זה בצחוק אל תגזימי הן עדיין בנות אדם את יודעת והן בוחרות להביע את האהבה שלהן אליו ככה שלא כמו ילדים בבית ספר שלי שאשכרה הלכו לרב.
קרן עושה את זה בצחוק אל תגזימי הן עדיין בנות אדם את יודעת והן בוחרות להביע את האהבה שלהן אליו ככה שלא כמו ילדים בבית ספר שלי שאשכרה הלכו לרב.
O Oshi love Tamir New member 3/1/06 #18 מה????????????????????????????????? עדי הייתה אצלך בבית?????????טוב אני יודעת שאני מתעללת במקשים אבל אני פשוט בהלם, איזה כייף לך, איזה מזל יש לך הלוואי עליי שימי תמונות בבקשה ותספרי בדיוק כל מה שהיה טוב אני ממש מתה פה
מה????????????????????????????????? עדי הייתה אצלך בבית?????????טוב אני יודעת שאני מתעללת במקשים אבל אני פשוט בהלם, איזה כייף לך, איזה מזל יש לך הלוואי עליי שימי תמונות בבקשה ותספרי בדיוק כל מה שהיה טוב אני ממש מתה פה
ז זיו המגניב 2 New member 3/1/06 #20 ...../images/Emo108.gif אי-הכחשה לבעיה זה השלב הראשון בהפסקה(התכוונתי למקשים, את צריכה להיגמל)
O Oshi love Tamir New member 3/1/06 #21 טוב די עם השטויות האלה... מה אני אעשה שיש משהו שאני שמחה ממנו או בהלם אז אני מתעללת בהם,אז שיסבלו הם מבינים את זה מתי שזה קשור לעדי.זה מתוך התרגשות שמחה או הלם.
טוב די עם השטויות האלה... מה אני אעשה שיש משהו שאני שמחה ממנו או בהלם אז אני מתעללת בהם,אז שיסבלו הם מבינים את זה מתי שזה קשור לעדי.זה מתוך התרגשות שמחה או הלם.
ז זיו המגניב 2 New member 3/1/06 #22 נתת לי רעיון../images/Emo108.gif צריך לרשום כזה ספר כללים להתעללות במקשים... 1.אם זה מישהו שאתם מעריצים אז מותר (נעם-אדית, אושרת-עדי) אבל בלי הגזמה למישהו יש עוד חוקים
נתת לי רעיון../images/Emo108.gif צריך לרשום כזה ספר כללים להתעללות במקשים... 1.אם זה מישהו שאתם מעריצים אז מותר (נעם-אדית, אושרת-עדי) אבל בלי הגזמה למישהו יש עוד חוקים
ז זיו המגניב 2 New member 3/1/06 #25 הממ../images/Emo108.gif נועם נראה לי מעריצה יותר גדולה לא? אם לא אז סליחה שיר...
C chen010189 New member 3/1/06 #26 עוד מישהו על המחשב לפני בי"ס? ../images/Emo9.gif חחחחחחח חשבתי שאני המכורה היחידה, לא רוצה בי"ס
O Oshi love Tamir New member 3/1/06 #27 חחח חנוש גם אני פה...אבל... אני עכשיו מתארגנת לבצפר אני מתחילה ב9...גם אני לא רוצה בצפר, היה חופש כזה כייף טוב לא נורא...שיהיה יום נפלא לכולם
חחח חנוש גם אני פה...אבל... אני עכשיו מתארגנת לבצפר אני מתחילה ב9...גם אני לא רוצה בצפר, היה חופש כזה כייף טוב לא נורא...שיהיה יום נפלא לכולם
ז זיו המגניב 2 New member 3/1/06 #28 גמני לא../images/Emo4.gif../images/Emo108.gif אני עוד 8 דקות צריך לרדת לאוטובוס יש עוד זמן