זכיתי במבצע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cutey baby

New member
זכיתי במבצע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני רוצה להגיד לכולם שזכיתי במצע של השמיניה ומיכאל באה אליי!!!!!!!!!!!!!!!! דודה שלי סידרה לי שזה יהיה מיכאח החמוד חח הוא ועדי המושלמת היו אצלי וילמו אותיי טלויזיה אתם תיראו ביום ראשון הבא אותי כמובן המושלמת נמבר וואןןןן ואדם המתוקי שלי הוא ידע שהוא בא אליי ובא עם השרשרת שצבתי לו! איזה חמוד הוא מושלם וביזכות אמא של מיכאל הממי אני מחר בדודו טופז ואנייראה אותם לפני כולםםם אני יראה את מיכאל פעם תשיעית=]] אני היום ראיתי את תובלושש חח והוא חמוד יאללה בי ואני יביא תמונה אולי ממחר ביושש חולה אליכם ואני מקוה שאתם לא כועסים שאני פעם היתי מקללת אני מצטערת אתם פורום חמודים!

../images/Emo152.gifדי../images/Emo7.gif, אני לא יכולה לראות

יותר את ההתעללות שלך!
זה כבר ממש מוגזם
לעזאזל, בשביל מה יש את פסיק, נקודה, סימן שאלה וסימן קריאה המתוקים שלי?! לא משלמים להם סתם!

o r t a l13

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo47.gif

צודקת! יש סימני פיסוק שהם נורא נחמדים ועוזרים, להלן= פסיק, נקודה. סימן שאלה? סימן קריאה! התועילי בטובך להשתמש בהם?

o r t a l13

New member
../images/Emo47.gifבגלל..

שאין לי מה להגיד.. וגם כי זה לא נשמע ממש הגיוני.. וזו גם לא פעם ראשונה שהיא אומרת הרבה דברים על מיכאל

o r t a l13

New member
../images/Emo47.gifנכון אני לא יכולה לדעת..

עד שהיא לא תיתן הוכחות או תמונות.. אף אחד לא ידע אם זה באמת נכון.. אבל פי דעתי, לפי הודעות קודמות שלה זה לא בטוחנכון.. כי בהןדעות אחרות היא רשמה שהיא פגשהאיזה 10 פעמים את מיכאל והוא נישק אותה בפה, בקשר ל10 פעמים ושהיא נתנה לו שרשרת, זה נראה לי נכון, הרבה מעריצות נתנו לו דברים.. אבל לפעמים היא באמת הגזימה.. אבל אם זה נכון אז שתהנה

o r t a l13

New member
../images/Emo47.gifולפי התגובות,

הרבה ילדים לא כל כך האמינו
אבל נחכה ונראה ביום ראשון..

זאת לא את שכל הזמן ממציאה? ../images/Emo185.gif

שמיכאל נישק אותך בפה,או שאני מתבלבל..? בכל מקרה "סידרו" לך שהוא יהיה איתך..נראה ביום ראשון בכל מקרה. אגב-זה קצת קשה לקרוא הכל בנשימה אחת

orel4400

New member
חח זאת זאתי

חח אני כבר לא מאמינה לשום מילה שיוצא לה מהפה... רק עם היא תביא הוחכות אני יאמין לה!

orel4400

New member
אבל לא היה ילד אחר שזכה במבצע?

זה כמה ילדים זוכים במבצע הזה?

chen010189

New member
הצלחתי להבין בקושי מילה.....

אבל שיהיה העיקר שהבנתי את הכותרת ובסדר, את לא מקללת, כבר קיבלת תואר ראשון תכתבי בצורה קריאה וברורה לעין, תקבלי תואר שני ובכל מקרה, נראה עד מתי ה"אני מצטערת" יחזיק זאת בערך הפעם הרביעית שאת אומרת את זה

למעלה