זכיתי בכרטיס

זכיתי בכרטיס

לברי בניצנים הקטע הוא ש.. זה כרטיס יחיד ואני לא מכירה אנשים שהולכים ככה שאני אלך לבד?! מה לעשות?? הייתי מוכרת אבל לא נראה לי שאפשר.. זה עם השם שלי לקחו מספר תעודת זהות והכל אז אני מנסה או למצוא אנשים שאני מכירה שהולכים לשם או להכיר אנשים שהולכים לשם :) אה ו.. שלום :) אני לא מפה.. אני גם לא כל כך מכירה שירים שלו.. שאלתי אם אפשר להחליף להופעה אחרת ואמרו שלא:\

ענת1986

New member
את מוזמנת להגיע למפגש הפורום שיערך

לפני ההופעה. שם תכירי אנשים ואני מבטיחה שיהיה לך מהנה
לגבי המפגש- פרטים היום בערב או מחר.

../images/Emo10.gif אני מה זה בבאסה שאני לא אבוא

אני לא אלך לבד ויש לי כרטיס אחד..יש לנו בעיה משותפת הא?

Al DiMeola

New member
אהמ. שלום../images/Emo9.gif

אני באותו מצב של השניים האחרים ואני בעד שכל הבודדים יתאחדו! כי שמעו, מדובר בסחרוף. בכל מקרה.

Al DiMeola

New member
../images/Emo41.gifועוד משו- אם אתם מוכרים כרטיס../images/Emo41.gif

או מכירים מישו שמוכר, אז אל תתביישו ותפנו אלי. אייסיקיו- 166298116 פלאפון- 0545321177 תודה

אני יודע שזה הפורום והכל...

אבל זה משהו אחר..אתם מבינים? בכל מקרה אני לא יודע...אתם אחלה אנשים רק שתדעו כל הכבוד על העידוד!

Al DiMeola

New member
אם אתה באמת לא מתכוון לבוא [חבל]

אז תדבר איתי אולי על הכרטיס?

וייי תודה

על ההזמנה:) אני מנסה עכשיו להשיג עוד כרטיס לזה וככה אולי יהיה מי שיבוא איתי אם אני לא אצליח אז אני אבוא ואפגש איתכם לפני ולזה שאמר שגם לו יש כרטיס אחד- אל תוותר על זה! מקסימום תבוא לבד ותהיה עם הפורום.. לא נראה לי שהם ינטשו אותך או משו:) או שמקסימום תנסה למכור את הכרטיס... למשל.. לי? :)

בסוף

מצאתי כרטיס:) וגם מי שיבוא איתי בכל אופן עדיין יש סיכוי פצפון שהוא לא יוכל לבוא ואני אהיה שם לבד אני כנראה לא אדע בוודאות עד הרגע האחרון בכל אופן תודה, ותהנו כולם :)

למעלה