זכירת חלומות

שריר

New member
זכירת חלומות

אני כבר שבוע וחצי בענין החלום נצלול אני עכשיו ביומן חלומות עוגנים ובידקות מציאות (לא ממהר) עכשיו כל פעם שאני מתעורר אני שוכב עד שנזכר בחלום ולרוב אני נרדם עוד פעם אבל שאני מתעורר אני נזכר בחלום קצר ורק אחריי שאני קם מהמיטה אני נזכר בחלום רציני והיום זה לא קרה לי אז אני מתאר שזה לא תמיד יהיה משהו שיזכיר לי אז שיטה שתזכיר לי את החלומות הרציניים יש?

Variety

New member
שיטות שאני משתמש

היי שריר, אני קבעתי מקומות בהם אני אזכור את החלומות שלי. נניח, במיטה ובמקלחת. ואני לפני השינה אומר "בבוקר, אני אזכור את החלומות שלי" ואני קם, רושם מה שאני זוכר (קודם אני חוזר על החלום פעם או פעמיים בראש), ואח"כ כשאני קם, אני הולך להתקלח, ובמקלחת אני מקדיש את הזמן הזה להזכר בחלום (ולהתקלח). אני חוזר כמה פעמים וחושב על מה שכבר רשמתי. ואז אני נזכר בועד פרטים, ובד"כ נזכר בעוד חלומות או המשכי החלום. ומאז, המקלחת זה מקום שאני נזכר בו בחלומות, ויותר קל לי גם שם, כי אני יותר רענן, ולא שוכח מיד. המוזר הוא, שאפילו שאני לא מתקלח, סתם הולך לצחצח שיניים, או משהו כזה, אני נזכר בחלומות יותר בקלות, כי כנראה תיכננתי במוח שהמקום הזה יהיה לזכירת חלומות. חלומות פז, Variety-

שריר

New member
כל הקטע הזה שאל אני אזכור לא פועל

אבל מה זה קבעת מקומות?

דנה.כ.

New member
אני לא רוצה להתערב אבל....

אני בדר"כ זוכרת את החלומות שלי ולכן רציתי לייעץ. לפני שאני קמה מהמיטה אני לורחת מספר דק´ ונזכרת בכל החלומות ז"א אני מתחילה בחלום האחרון שהוא זכוא אצלי טוב חושבת עליו ואז החלום לפני...... מקווה שזה יעזור

שריר

New member
להפך תתערבי

זו הבעיה שלי שאני מתעורר לרוב אני לא זוכר את החלום והשיטה הזו לא ממש עוזרת לי אני נזכר בחלום רק אם כאשר אני ער אז קורה משהו שמזכיר לי השיטה של לשכב לפעמים עוזרת לי ואני רק נזכר באיזה חלום קצר מאוד ולרוב גם לא

דנה.כ.

New member
אני יודעת שזה מבאס

לא לזכור חלום לפעמים זה קורה לי. אני אנסה לתת לך מספר עצות: -נסה לא לחשוב על כך שאתה רוצה לזכור את החלום -או ההפך לפני שאתה נרדם תאמר לעצמך כשאני אתעורר אני אזכור את החלום שלי. - אף לא קרה לך שכשאתה חולם מישהו מפריע לך וא אתה חצי חולם חצי ער? עם כן אל תתעורר תמשיך לחלום ואז תנסה להיזכר אני מקווה שמשהו יעזור לך ועם לא . סליחה

שריר

New member
תפסיקי להיות כזו מנומסת ../images/Emo3.gif

אני יותר חושה על להבין איך למצוא משהו שיזכיר לי הקטע של להגיד לעצמי שאני אחלום לא ממש עוזר לי אבל אני יודע שאם מתעוררים באמצע חלום אז זוכרים אותו קראתי באתר של אלון אתר מעולה אני לא זוכר בדיוק אבל אחריי 6 שעות אז לשים עוד 90 דקות או משהו כזה אבל עכשיו אני בחופש אז פחות בא לי להתעורר מהצלצול של השעון מחזיר אותי לימי בית ספר

דנה.כ.

New member
אתה מביך אותי ../images/Emo9.gif

האמת שאני מנומסת כל כך כי פעם עניתי למישהי והיא ענתה לי משו בסגנון שלא שאלו אותי ושאלך לאתרי סקס???. רק כי עניתי לה כי נדמה לי החלום שלה מפרש שהיא רוצה חבר :( אבל , הייתי רוצה לעזור לך, רק שאני לא יודעת איך. עם אחשוב על משהו אכתוב לך ביי

דוריתוס

New member
היי , זאת אני ../images/Emo12.gif

רק רציתי להוסיף שבגלל שאני חושבת על הבעיה שלך אני בטח אחלום על זה. וגם רציתי להוסיף: למה לך לזכור חלומות אני חלמתי משהו , ביקשתי שיפרשו ומתברר שהחלום אומר ששונאים אותי..... אתה מבין? טוב לילה טוב ביי ביי

שריר

New member
לא ממש הבנתי הכל אבל אני מקווה שאני

אצליח לזכור מענין אותי מה שVariety כתב שבמקלחת הוא תמיד נזכר אבל תודה על היחס והנימוס אם תבואי פעם לחלום צלול אני כנראה אהיה במנזר שאולין אבל תבואי בקרי אני אבוא איתך לחצי שעה לאיים קריבים לשתות פינה קולדה (משהו שבציאות אני עדין לא יכול לעשות) אבל שטויות סך הכל חלום

דוריתוס

New member
רק בשביל לראות אותך במנזר שווה

לחלום חלום צלול...ולזכור אותו ואפילו אני אשנה את החלום כידי לראות את זה. הסבר: אני יכולה לחלום חלומות צלולים רק עכשיו הבנתי מזה אבל אני לא רוצה לשנות חלומות. לא משנה ביי ביי

שריר

New member
חלום חיי היה להגיע למנזר

כאילו עכשיו החלום יכול להתגשם והכי טוב אני גם אהיה הנזיר התותח ביותר

Variety

New member
מזתומרת?

זה עוזר לי לזכור אם אני לא נזכר בהכל כשאני ישר מתעורר. Variety-

למעלה