זכינו! אתמול היה טקס של הזוכים בתפוז [אחרי שהצבעתם] וזכינו! סתם, נראה לכם? איפה אתם חיים? סקס לנוער
D Drorrrrrr New member 29/11/06 #1 זכינו! ../images/Emo106.gif אתמול היה טקס של הזוכים בתפוז [אחרי שהצבעתם] וזכינו! סתם, נראה לכם? איפה אתם חיים? סקס לנוער
זכינו! ../images/Emo106.gif אתמול היה טקס של הזוכים בתפוז [אחרי שהצבעתם] וזכינו! סתם, נראה לכם? איפה אתם חיים? סקס לנוער
J jenngirl New member 29/11/06 #3 שרון אמרה לי אתמול שלא../images/Emo82.gif באסה. אבל הם ממש הרבה אז זה דיי הגיוני שהם זכו[מעניין מי אחריהם]. לא נורא[:
שרון אמרה לי אתמול שלא../images/Emo82.gif באסה. אבל הם ממש הרבה אז זה דיי הגיוני שהם זכו[מעניין מי אחריהם]. לא נורא[:
A AndreaCorr © New member 29/11/06 #10 ../images/Emo6.gif דווקא פורום "מתגייסים" זכה../images/Emo13.gif
S shiran™ New member 29/11/06 #5 טוב אנחנו גם לא כ"כ הרבה חבר'ה בפורום עכשיו... אם עדיין היינו בשמיניסטים היה על מה לדבר
ק קטעים איתך New member 29/11/06 #7 זה לא זה.. תפוז רמאי!!! ../images/Emo46.gif עכשיו אני נזכרת שהוא היה שולח לי הודעת שגיאה אחרי כל פעם שהצבעתי (והצבעתי שלוש פעמים [עם כינויים שונים כמובן])
זה לא זה.. תפוז רמאי!!! ../images/Emo46.gif עכשיו אני נזכרת שהוא היה שולח לי הודעת שגיאה אחרי כל פעם שהצבעתי (והצבעתי שלוש פעמים [עם כינויים שונים כמובן])
M mAAyAn 1 New member 29/11/06 #8 זה לא, זה לא, זה לא נורא... P: אנחנו עדיין ה-פורום...כמובן! איפה אפשר לראות את רשימת הזוכים?
D DreamS_HunteR New member 29/11/06 #11 הפורום השני שלי זכה ../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif פורום YES STARS. רק חבל שלא הייתי שם לקבל את הפרס
הפורום השני שלי זכה ../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif פורום YES STARS. רק חבל שלא הייתי שם לקבל את הפרס