זכינו בטוטו

anatc

New member
זכינו בטוטו ../images/Emo103.gif

זו היתה אחת הארוחות היותר מהנות שאכלתי בשנים האחרונות... היינו שלושה: טל, בני בכורי לולי, בתי התינוקת ואני הטייקון הותיר אותי אלמנת קש לשבועיים הקרובים (נסיעת עבודה - תודה למתעניינים) (וחוץ מזה, מישהו צריך לשלם על המסעדות שלנו, לא
) סתאאאם, סתאאאם, ועכשיו ברצינות מי שלא ראה תינוקת בת 8 וחצי חודשים אוכלת בשר סרטן וניוקי ערמונים - לא ראה מחזה משעשע מימיו היא אוכלת כל כך מנומס, בפה סגור לועסת בקפידה עם השן האחת שבפיה ונעתרת לכפית הבאה רק אחרי שסיימה את הביס שבפה - גאווה גדולה
אז מה היה לנו שם
לחם טעים, איולי וזיתים לכאורה בנאלי - אבל לא
באיולי היו עלי אורגנו ורוזמרין, ששדרגו אותו בכמה רמות והזיתים היו מטריפים - מזל שטל ריסן אותי מסתבר שמשרים אותם בדבש ותבלינים - וזה מה שמביא את הטוויסט הראשונה שלנו - קרפאצ'יו אינטיאס נפלא, מקושט בעלעלים ירוקים ומיני בצלים נהדרים מנה דורכת חושים ומכינה היטב את בלוטות הטעם לבאות... והבאות לא איכזבו ניוקי תפוחי אדמה עם ערמונים קלויים, חמאה, מרווה ושמן כמהין לבנות - עם עלי פרמז'אנו מעל - להתעלף לגמרי
כל מה שאתם חושבים על ניוקי - תעשו restart זו ליגה חדשה לגמרי - מנה אלמותית הריזוטו של טל - ריזוטו עגבניות תמר לחות , מעט צ'ילי , זעתר ופירות ים טריים מהים התיכון היה מרשים וטעים למדי סרטנים, ג'מבו שרימפס וקלמארי שלמים נחו בקומפוזיציה מגרה על הריזוטו אבל... זה של פנגיאה וזה שהיה בכתית בנצר סירני עולה עליו... הריזוטו היה חמוץ מידי והסרטנים בושלו זמן רב מידי ובשרם התפורר וחבל. לא שזה הפריע למישהו מאיתנו להנות בענק ממציצת הרגלים ושליפת הבשר המתקתק שהסתתר מתחת לשריון עם כלי העבודה הגניקולוגיים משהו...
התמוגגנו מאד - כולנו אספרסו קצר לבוגרים וסימילאק לקטינה והביתה לסיאסטה עם חיוך מדושן על הפנים

ברוזונת

New member
נשמע מעולה מותק!../images/Emo25.gif

וכמה עלה התענוג? טוטו נכנסת לרשימה שלי..

SimpleAim

New member
נשמע שטוטו שווה דגימה נוספת

דווקא לאחר העזיבה של מנה שטרום. עושה רושם שעשה לה רק טוב (הייתי בהתחלה והיה בינוני להפליא). תודה על הדיווח המהנה, והרגת אותי עם הגינוני שולחן של הפעוטה שלך...

anatc

New member
Simple Aim, רק עכשיו שמתי לב

לתגובתך... אז
(על ההתייחסות בכלל ולתינוקת בפרט - אני עדיין נורא מתרגשת ממנה) ובהחלט שווה דגימה נוספת אני מתכננת לקחת לשם בקרוב חברה טובה, שעשתה לי אתמול את היום...

anatc

New member
../images/Emo13.gif לא נראה לי...

הכותרת כל כך בנאלית שזה ממש מתבקש... בכל מקרה, תודה על הפרגון

mars4

New member
אלמנת קש שבועיים ולא קיבלתי

מסר? כנראה שזה הזמן לפרוש. גם אני שמעתי שטוטו השתדרגה לה לאחרונה. מה שנותן אחלה אופציות אחרי ההצגה של המנוי. אגב, ענתי, מאד ממליץ על קנטינה. נסי

anatc

New member
../images/Emo6.gif אין ספק שאתה הגדול מכולם, מרסי

רק אל תשכח להזמין מקום בערב קנטינה טרם הספיקותי מתאים עם קטינה
(כפי שאתה שם לב - אבא שלה נסע כדי להביא פרנסה ולחם הביתה ואנחנו חוגגות
)

למעלה