זכות השתיקה?!

זכות השתיקה?!

אתם חושבים שהשחקנים שלנו באמת שותקים ולא מספרים לכולם מה יהיה הסוף? היתה כתבה בגיא פינס על גיא אריאלי והוא אמר שניקול מתה לדעת מה יהיה הסוף והוא לא מספר לה. אתם חושבים שזה נכון?

ובכן...

לפי מה שאני הבנתי, השחקנים לא יודעים בדיוק מה קורה בסוף... הם באים לצילומים ומקבלים את התסריט שלהם ליום הצילומים הבא. יכול להיות שהם יודעים בכלליות מה יקרה, אבל לא בפרטי פרטים... ככה אני הבנתי...

ולפי מה שאני הבנתי-

גם מחתימים אותם על חוזה שלא יספרו לאף אחד מה יקרה בסוף

jenn aniston

New member
ב- 24.6 יש גם...

עוד משהו מעניין! יש לנירית ה100ממת שלנו יום הולדת!!!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo2.gif אני חושבת שהם יודעים...../images/Emo41.gif

זה לא הגיוני שהם ביום אחד מצליחים ללמוד טקסט שלם לפרק
טוב נוווווו אולי זה הגיוני אבל, אוף
זה נורא מעצבן....
אני יודעת מה יהיה בכל הפרקים עד פרק 100
הקשבתי ל- 067900000

shirakl

New member
אז ככה...

לדעתי גם ככה השחקנים לא לומדים את הטקסט יותר מיום לפני... הרי כל היום הם מצלמים באולפנים, ואז כשהם חוזרים הביתה הם מתחילים ללמוד טקסטים... א. לא כדאי להם לבלבל את עצמם ב. לא כדאי להם להעמיס על עצמם יותר מדי ואכן יש איזה הסכם סודיות שכזה שהם חותמים עליו

lunaluna

New member
אז ככה...

השחקנים והצוות לא מוחתמים על הסכם סודיות אבל הם גם לא מספרים את הסוף כדי לשמור את המתח של כולם ולא להרוס. בקשר לפרקים כל כמה זמן הם מקבלים קבוצה של פרקים לפי הקצב של כתיבת הפרקים ואישורם על ידי הגורמים שמאשרים את הפרקים. ברגע שיש מספר פרקים מאושרים השחקנים והצוות מקבלים אותם וכך הם יודעים מה קורה בסידרה. בקשר ללמידה בעל פה לכל שחקן יש את השיטות שלו ללמוד בעל פה את הסצנות. יש כאלה שלומדים יום אחד ויש כאלה שיותר קשה להם והם לומדים במשך מספר ימים. רוב השחקנים לא מצטלמים ברצף כל יום וכל היום כך שיש להם זמן ללמוד.

למעלה