זכות השיבה עכשיו

hananel3

New member
זכות השיבה עכשיו

שמי מוחמד ואני מהמכללה הערבית אני גר בנווא שלום ועד עכשיו הבנו שמדיניות החיסולים של ישראל היא טעות חייבים להחזיר את זכות השיבה לחדול מן הכיבוש ההסתה ההרג של ערבים פלסטינים היהודים תמיד היו שוחרי מלחמה כבשתם את אדמתנו באכזריות ובערמומיות ונשלתם את אדמתנו אני מאמין בפתרון מדיני בלי משא ומתן לא יסתיים מרחץ הדמים הזה של העם שלנו

resh0

New member
אז מה הבעיה?

הפסיקו את הטרור ללא תנאים ויתחיל מו"ם מדיני. הכל בהתאם דו"ח מיצ´ל ודו"ח טאנט. אח"כ שכנעו את העם בישראל שיש טעם לבוא כלפיכם בויתורים ואז תעלה לשלטון ממשלה שתתמוך בויתורים מפליגים כפי שהצגת. מה הבעיה?

אור ירח

New member
נעים מאוד מוחמד

שמי אור ירח ואני גר בתל אביב. גם אני רוצה שלום אך לצערי הערבים בחרו בדרך האלימות להשגת מטרותיהם המדיניות. דרך אגב, האם קראת את הודעתי אשר מידי פעם מתנוססת בראש הפורום "קשר המסגדים"? בהודעה זו פניתי לערביי ישראל אשר גולשים בפורום הזה בעניין המסגדים הנטושים, אשר הערבים עושים בו שימוש ציני להשגת מטרות פוליטיות. אשמח מאוד אם תגיב על ההודעה שלי. אור ירח

אור ירח

New member
מוזר מאוד

שתי הודעות בפורום מאותו בעל הכינוי hananel3 אך המציג עצמו כשני אנשים שונים. האיש הראשון הוא חנן מאוניברסיטת בר אילן הגר בתל אביב. האיש השני הוא מוחמד מן המכללה הערבית הגר בנווא שלום (דרך אגב מאייתים נווה שלום). אז מי אתה באמת hananel3?

המוסד

New member
אולי הם זוג הומאים...

יהודי וערבי שמדברים מאותו ניק? לא...לא הגיוני יותר הגיוני שהוא שינה את השם שלו, התאסלם, עבר דירה,והחליף מוסד בשבע דקות...זהו! עכשיו הכל מסתדר לי!

יש גבול לויתורים

אני ממצדדי הסכמי השלום והקמת מדינה פלסטינאית לצד מדינת ישראל הרבונית. הקמת שתי מדינות ריבוניות מחייב המציאות על מנת להפריד בין האוכלוסיות שאינן יכולות לחלוק את חייהם ביחד. ההפרדה תמנע את החיכוך היום יומי הבלתי נסבל ורק בדרך זו ניתן יהיה לשור על שקט ושלווה. למטרה זו אני מוכן להעביר לריבונות המדינה הפלסטינאית את מלא שטחה של רצועת עזה ומרבית שטחי יהודה ושומרון ויצירת רצף טריטוריאלי מלא, למעט גושי ההתישבות היהודית הגדולים הנושקים לגבולה של מדינת ישראל. באשר לבקעת הירדן וצפון ים המלח, יש למצוא הסדר שיבטיח את בטחונה של מדינת ישראל לדורות. אני מתנגד בכל תוקף למתן זכות שיבה לתחומי מדינת ישראל. זכות שיבה זו תקעקע את אושיות ישראל, תחזיר את "ערבוב" האוכלוסין ותביא לחיסולה העצמי, כתוצאה מהרבוי הטבעי של האוכלוסיה הערבית. לא תקום ולא תהיה כל זכות שיבה מוכרת בכל הסכם שיחתם

למעלה