זכות המילה הראשונה

גנגי

New member
זכות המילה הראשונה

אה? אתם עוד ישנים? עצלנים! מה, שעתיים וחצי לא מספיק לכם?
כשהתעוררתי משנתי המאוד-ממושכת, כמו שהבנתם, עלתה במוחי התמונה של ערימות הקלטות המיותמות שנחו להן בכל חור וחיכו שמישהו ישים אליהן לב, וזה מאוד שעשע אותי להבין שבעצם סתם חיפשנו תירוץ להיפגש ואף אחד לא ממש חשב ברצינות לראות סרט... אבל שרנו רכטר וכספי בלי בושה! ומתימתי ואבנרית ניגנו לנו את כל החלומות הכמוסים ביותר שלנו, את כל מה שלא העזנו כבר לקוות שירשו לנו לשמוע ולשיר... איזה כיף! ושלי רקדה, ומתי רקד, ובמו עיניי ראיתי - אני חייבת להגיד את זה, אפילו אם לא תאמינו לי - שמוגג רקד. בטח האיש עם החמור הלבן כבר בדרך, אתם לא חושבים? ועוד לא אמרתי כלום על ריבת המוסקט של תפוז, או על ריבת התפוז של מוסקט, (מישהו חשב לנסות אותה עם החמוצים, אגב? מה?) ועל הלבן ששלי הביאה (אופס...) ועל ממרח הקאשיו של וגאן ועל כל שאר האוכל שמצא דרכו לבטני, ושמח להצטרף שם לבירה (שלטר)...היה גם אוכל מצולם, כזה שאילצו אותי לשבת ולכתוב מהו, אבל זה מסיפור אחר, וגם מעיר אחרת (בת ים?). ונקודה למחשבה: חשבתם פעם כמה אנשים בשם "אבנר" יכולים לצוץ בתוך ערימה אקראית של עשרה אנשים, בסך הכול? מצטערת אם לא התייחסתי לכל הפרטים - מפאת גילי המתקדם יש כמה שזרחו מפרחוני, ויש גם גבול לכוחותיי בשעה כזאת. את מה שחסר תשלימו בעזרת פרטים שאחרים ינדבו, לכשיקומו (עצלנים...). רק בפעם הבאה שניפגש, דחילאק, לא בבית כל כך קטן. צריך קצת מקום גם, תבינו!

גנגי

New member
זה הגיל, זה הגיל...

והכי חשוב שכחתי - תודה גדולה
מכל הלב
ל
שלטר, העלמה והקול, שחלקה איתנו את
ה ואת פסנתרה והיתה מאוד מאוד מתוקה
. יאללה, שירה - לשיר!!! הוקסמתי באמת!

nutmeg

New member
אז זהו...

שקמתי כל כך מאוחר מכיוון שקצת קשה לי להרדם שאחרי נהיגה, ולפני 3 לא ראיתי את הכרית... מה עוד שנהגתי בערפל סמיך כשלידי שוש והילה מזייפים בקולי קולות כל מיני שירים כי ברוב טפשותי אמרתי להם שאני שונאת רדיו. מגיע לי, בחיי! ואכן כן, בשלב מסויים הבנתי שהסרט היה תרוץ למפגש וזה אחלה! אבל דיר באלאק אם ככה תעשו לי עם המאטריקס. ובקשר לריבה - יופי שנהנתם. אני מאוד מקווה שהייתם מנומסים והשארתם אותה למארחת (תודה שירה!!). משלוח למכורים באמצעות שלי בקרוב.

shellyland

New member
פחחחחחחח..... ../images/Emo6.gif

משלוח למכורים באמצעות שלי? אשכרה הצחקת אותי, אחותי! תביאי, נראה מה יגיע לאיפה.

nutmeg

New member
למה את חושבת

כתבתי בפרהסיה את כוונותי? שיהיה את מי להאשים, כמובן - ושזו לא תהיה אנוכי.

hilagilady

New member
דרך אגב...שלי, עם מי ישנת הלילה?

עם ביאליק, טשרניחובסקי, אלתרמן........או אולי רחל המשוררת

hilagilady

New member
הלילה הוא תמיד שירים רבים עבורי

אני ישנה עם רדיו דלוק...ושרה מיתוך שינה... כן כן...זה הזמן לגלות שבגלל "נדודי שירה" אנוכי סובלת מנדודי שינה!

גנגי

New member
אני מזהירה אותך בזאת, שלי,

שאם המשלוח שלי לא יגיע אליי אז.... אני אעשה מה שאבא שלי עשה.

../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif

אני מציעה, שכל פעם שאנחנו מעוניינים להפגש, נבקש מסדאם איזו הפצצה
זה הרבה יותר אמין מאיזו ערימה של סרטים. מוזמנים תמיד.

vegan

New member
יא סדאם יא חביב../images/Emo59.gif

אודרוב אודרוב תל אביב. זהו, עשיתי את שלי (וזה לא אומר שאני אבא של...). נראה עכשיו אם זה יעזור.

vegan

New member
על הסיסמה

זוהי קריאה שהיתה נפוצה בקרב הפלשתינאים הרוקדים על גגות רמאללה בזמן מלחמת המפרץ (סדאם החביב הכה את תל אביב). לוחמי מג"ב אהבו את הסיסמה הקליטה והחלו לדקלם גם הם אותה ברחובות רמאללה, לתדהמתם הרבה של תושבי המקום.

shellyland

New member
זכות המילה השנייה

התעוררתי. זה המקסימום שאני מסוגלת להגיד כרגע. אה, וגם שאני נורא אוהבת אתכם. את כולכם.

למעלה