זכותי לא לשרשר

זכותי לא לשרשר

אני המנהל ויש לי הודעה. אז ככה השרשור המעצבן על איכויותיו של ווטארס בתור משורר ואיכויות הקריאה של חברים מסוימים בפורום ומידת שפיותם של חברים אחרים, עולה על העצבים ברמות קשות במיוחד, עשו טובה, תפסיקו להגיב, זה נהיה מאוד מאוד ילדותי.

אני אידיוט אני

אני מנצל את במת הפורום כדי להתנצל בפני הלטר סקלטר1 על התנהגותי הפרועה מוקדם יותר היום. הולדן (חמום מוח, משוגע ודפוק עם דיפלומה) הדברים נכתבים ללא נימת ציניות, וכך יש לקרוא אותם.

GeForce 5

New member
עוד פעם התבלבלת בכדורים?

אמרתי לך מאה פעם, הירוק בבוקר, הכחול בצהריים והצהוב לפני השינה... :)

בוס, לשם שינוי, אני לא מסכים

אני לא רואה למה לא לדבר על איכויותיו של ווטרס. להיפך, זה דיון מתמשך בפורום, ואין שום סיבה להפסיקו. שרשורים כאלה גורמים להודעות ארוכות ועיניינות המעלות שאלות ודיונים חדשים. שרשורים כאלו גורמים לפורום להתפתח מעבר ל: "לד זפלין טובים" וכו'. לא תמיד חייבים להסכים על הכל.. וכשלא מסכימים.. מתפתחים דיונים. שזה דבר מצויין.

GeForce 5

New member
יש דיון ויש דיון

לדעתי (דעתי שלי הפרטית, האישית, האינטימית, הבלעדית והייחודית), הדיונים שנערכים כאן על טיבם של אמנים לא מוסיפים דבר מלבד ארס לדיונים בפורום... כמובן שאפשר לדון בטיבו של אמן זה או אחר, אך חשוב לזכור שאנו בני אדם, אינדיבידואליים ומוסיקה זה דבר אינדיבידואלי שבמקרים מסויימים מאחד יחידים ולעיתים מפריד בדעותיהם. שיהיה לכולם סופ"ש מצויין!

שאלה לי אליך

אם על טעם ועל ריח אין להתווכח ועל עובדות לא מתווכחים... מה נשאר?

GeForce 5

New member
פינקו... האם כל שנותר לנו הוא

להתווכח? למרות שאיני פוסל ויכוח כל עוד הוא בגבולות הטעם הטוב... אם כבר דנים (מתווכחים) בטיבו של X, כדאי להסיר את ההערות העוקצניות ולהוסיף איזה
מידי פעם, תאמין לי שזה נותן הרגשה טובה יותר! חוץ מזה, מה רע כבר בהמלצות של אלבומים/אמנים, ביקורות, משחקים (גרימבל/ליידי/הלס ושות')... אני מסתפק באלו ומפיק מהם הנאה מרובה.

אם זה יורד לפסים אישיים

כמובן שזה עובר את הגבול.. אבל עד עכשיו זה דיון.. אומנם קצת מתוח.. אבל דיון.. אין סיבה לפסול דבר כזה

פינק

אין לי בעיה עם דיונים על טיבו של ווטארס, ההיפך, זה בסדר גמור, הבעיה היחידה שלי בשרשור ההוא, הייתה הירידה הילדותית לפסים אישיים, זה הכל. כל דיון בנושא הוא טוב כאן, כל הירדות האישיות ממש לא, זה הכל.

dylan

New member
זכרתי לשרשר ולדווח על מ-ה-פ-ך!!

בעקבות הוויכוח בפורום על מיקומו של ווטרס בין הכותבים הגדולים נזכרתי בעצב בזה.. אבל פתאום גיליתי את התמונה המצורפת.. וכמו שאיש אחד שר (רמז: המקום הראשון..) בהקשר אחר things have changed.. אמנם ווטרס עדיין בין השלושה הראשונים (
) אבל לפחות במה שקשור למקום הראשון הצדק הפחדן העיז בסופו של דבר, שחשב שאף אחד לא רואה, להרים את ראשו.. אמממ.. יכול להיות שכבר התייחסו לזה בפורום בעצם אבל אני לא זוכר..

dylan

New member
וקצת עצוב שברשימות המשוררים

בוויכוח ווטרס לא (אולי פספסתי אבל לא נראה לי..) הזכרתם את לאונרד כהן..

ביום ש ל. כהן יזכה בסקר

להק חזירים יעוף מעל קרחון בגהינום. לאונרד כהן הוא לא אחד שיזכה בסקרים, הוא יצטרך להסתפק בתואר היהודי ממונטריאול ששכב עם הכי נשים בזכות השירים של לאונרד כהן (וזה לא תחרות כל כך קלה כמו שזה נשמע), אבל כהן בהחלט הוזכר בשרשור שהכריז על הסקר (אין לי כוח לחפש עכשיו) וטוב שכך, הוא בהחלט משורר ענק, ממש כמו רנדי ניומן שזכה למפר קולות מגוחך בסקר ההוא. בכל מקרה תודה למי שסייע לתקן עוול היסטורי

dylan

New member
../images/Emo6.gif

אבל התכוונתי שהוא לא הוזכר ברשימות "המשוררים שטובים יותר מווטרס" בשרשור הידוע לשמצה מאמצע-תחתית העמוד.. אין לי טענות לסקר (ועכשיו גם לא לתוצאות שלו
.. נו טוב, רק לא לגבי המקום הראשון..) ולשרשורים שליוו אותו חלילה..

למעלה