זכותו של אדם

זכותו של אדם../images/Emo68.gif

כשהמנהל אומר לי להעלות, כבר אין תירוצים... אז גידי, בבקשה: יש האומרים שמה שמבדיל בינינו לחיות הוא יכולת הבחירה. ביחסי שולט/נשלטת, מוביל/מובלת מה דעתכם על כך שהשולט בעצם שולל את יכולת הבחירה של הנשלטת? האם זהו עצם מושג השליטה, שהנשלטת הופכת לחיה? ומה זה בעצם נותן לשולט? אני לא רואה כך את הדברים. בעיניי, שליטה היא קודם כל בראש. אני חושבת ששליטה נכונה ובריאה מלמדת איפוק, התמודדות וקבלה. השליטה לימדה אותי מה זה להכיל, לימדה אותי לבטוח, לימדה אותי להיות שלמה עם עצמי. ואולי הכי חשוב, לימדה אותי איך מוותרים על השליטה כדי להנות יותר. נשמע פראדוקסלי? אני מאמינה שכל אחד שמגיע ליחסי שליטה מגיע ממקום של "לתקן" משהו, חוויה, אופי, התמודדות. ולכן אופי הקשר בין שולט/נשלטת עמוקה כ"כ. מה דעתכם קוריצות יקרות?

לדעתי שזה בדיוק ככה!!

מסכימה עם כל מילה! "שליטה היא קודם כל בראש. אני חושבת ששליטה נכונה ובריאה מלמדת איפוק, התמודדות וקבלה. השליטה לימדה אותי מה זה להכיל, לימדה אותי לבטוח, לימדה אותי להיות שלמה עם עצמי. ואולי הכי חשוב, לימדה אותי איך מוותרים על השליטה כדי להנות יותר" זה בהתחלה נשמע פרדוקסאלי אבל אני חושבת שמי שבא לשליטה ממקום נכון, זה בדיוק כך. יום מצויין לך

G I R L P

New member
למה התכוונת

להגיע לשליטה ממקום נכון?... מי קובע מה נכון או לא נכון? והאם את רואה את ההגדרה הזו כמוני? ברור שלא... יש הבדלל בין איש לרעהו. וחשוב לזכור זאת...

אני אנסה לענות בקיצור

יש שליטה ממקום לא טוב אבל ראויה מדברת על כניעה בעצם, אז אני אתמקד בזה. לדעתי יש כניעה ממקום לא טוב. לפעמים אנשים נוטים למאזוכיזם נפשי.. גם לי היה קטע קטנטן כזה ומהר מאוד תפסתי את עצמי לאן זה הולך.. זה מקום רע! זה מקום שאת חושבת שהתעללות בנפש שלך תנקה אותך. ואני לא מאמינה בזה!! לדעתי זו דרך ללא מוצא וסתם גורמת להרס עצמי. כניעה ממקום טוב היא כניעה שתביא אותך להכיר בחולשות שלך וכך תעשה אותך אדם חזק יותר. את לומדת מזה להתמודד בדיוק כמו שראויה אמרה. עם זה מאוד הסכמתי. בתור פריקית של שליטה, הלימוד על החיים ועל חוסר שליטה הוא חשוב מאוד. כל אחד קובע לעצמו מה נכון ומה לא. שכל אחד יעשה מה שטוב לו. אבל זו השקפתי הפרטית :) אם שולט ממש שולל את הבחירה של הנשלטת זה גרוע מאוד ויביא להרס. בתוך הגבולות של הנשלטת הוא אמור לשחק כרצונו ולהיות קשוב. זה ברור מאליו, לא? בקשר לחיות... לא יודעת מה איתן. אצלנו הכל זו בחירה שלנו. גם לאבד שליטה זו בחירה שלנו. ואם לא אז המצב רע.. אז אולי בעצם לא הסכמתי עם כל מילה של ראויה. אהבתי את המשפט שציטטתי :) טוב זו ראויה אז קפצתי ישר להסכים :))

כשהדיון הוא בין אנשים

שאני קצת מכירה והגיוניים בעיני אז אני מחשיבה דבר כזה לברור מאליו. אבל נכון, לצערי לא לכולם זה ברור.. צטערת :/

G I R L P

New member
כפרע עליק!

אין צורך להצטער.... כל אדם זכאי לדעתו, בשביל זה יש תקשורת... תוכלי לפצות אותי על ידי העלאת התמונה המהממת שלך עם החוטיני!

../images/Emo25.gif

לפעמים אנחנו רואים מה שהכי מדבר אלינו ומתייחסים רק אליו... וזה בסדר! אני בכוונה כתבתי בצורה קונטרברסלית כדי לעודד דיון בנושא. ורק בגלל שאני ראויה, לא חייבים להסכים עם כל מה שאני כותבת
}{

G I R L P

New member
וואו ובוקר טוב....

כתבת שם משפט שלא הסכמתי איתו-יותר נכון שאלת שאלה: " מה דעתכם על כך שהשולט בעצם שולל את יכולת הבחירה של הנשלטת" דעתי היא שזה שגוי... הוא לא שולל כלום. הסאבית מעבירה- מעניקה -נותנת לו את הזכות לשלוט בה, להוביל אותה. בלעדיה לא היתה לו שליטה. את נותנת כאן דוגמא קיצונית של חיות... לעומת בני אדם... הסאבית לא הופכת לחיה... אלא אם כן משחקי תפקידים זה מה שעושה לך את זה, ואז אתם משחקים בכלבה ואדון... (שזה אחלה לדעתי, כל עוד שני הצדדים נהנים ומסכימים על כך...) מה אותי לימדה השליטה? באמת לענות לך על זה? גיליתי שאני יכולה להפסיק לעשן בכל רגע נתון. גיליתי שאני זו שמחליטה (באופן יחסי כמובן, ותביני זאת בשאלה שאשאל בהמשך...), זו שקובעת אילו רעלים יכנסו לגופי. אני האדונית של עצמי. אני קובעת מה לקבל וכמה. (וחשבת שאת מדברת על פראדוקס...) אז מה שיצא לי טוב מהלימוד העצמי הזה הוא שהפסקתי לעשן. כבר 3 שבועות. ללא עישון. כמובן שזה מעניק לי כוחות עצומים ואני מתעלת אותם לתחומים אחרים בחיים עבודה משפחה חברים.... לא חסר... ובנוגע ליכולת הבחירה שלנו כבני אדם ולא כחיות... שזהו נושא לדיון פילוסופי אחר לגמרי- --->את באמת חושבת שהבחירות וההחלטות שלך הן שלך ? ולהיות מובלת בסיטואציה של סשן בעצם זו הבחירה שלי, להעניק לו את הזכות להוביל אותי. וזה עובד גם לכיוון ההפוך- הוא בוחר להעניק לי את הזכות להובלה שלו...

Master Stav

New member
שאפו ....

אין לי מה להוסיף פשוט יושב בכיסא ...מתרווח ומחייך בהנאה

גירלי

אני מאמינה שתמיד יש לנו בחירה גם כאשר נראה שאין ברירה. גם כשנדמה שהבחירה לא שלך, יש בחירה. בוחרים איך לקבל החלטה שנגזרה עלינו. כתבתי גם שאני לא מסכימה עם מה שאומרים. אני בכלל לא משוכנעת שלחיות אין זכות בחירה. וכמו שנריסה אמרה למטה, מה רע בחיות? אני חושבת שרוב בני האדם יכולים ללמוד הרבה מחיות!!! }{

מדהימה אחת../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif

נהנייתי לקרוא אותך.זה מקום שלם ויחודי המקום עליו דיברת

nerissa

New member
ואני לא מבינה מה רע בחיות.. ../images/Emo6.gif

אני מסכימה עם מה שהילדה ההיא אמרה, זותי עם החבלים.. אבל.. יש משהו במיניות הבדסמית שבהחלט חייתי בעיני. ואני אוהבת את זה. לפעול מתוך אינסטינקטים הקרובים עמוק מתחת ל"נכון" ו"ראוי". הנקודה ההיא שאנחנו מתחברים למהות הפרה-היסטורית של זכר ונקבה. נו אז! כשחינו המערות וניקינו שיניים עם עצמות של אוגרים או משו כזה.. כשיכולנו ללכת עם הציצי בחוץ (אני מקווה שהייתי שכנה של C! ) כן, כן. יש עדיין חוקים וכללים וזהירות ו.. כל השאר. ובכל זאת. תסלחנה לי כל הפמיניסטיות, כולל אני - הבדסמ גורם לי להיות נ-ק-ב-ה. ואני אוהבת את זה. תוסיפי לתבשיל את ההתמסרות/כניעה/מסירת הכוח לגבר שמולי - וזה מושלם. ההתחברות הפנימית הזו לצד ה..טרום אנושי נשי סטנדרטי יומיומי נדרש - זה מה שמוציא אותי משם הכי אישה שיש.

Master Stav

New member
אישה כן חיה לא

אני חי לפי נכון לא נכון וכך גם מהות ההובלה שלי אין לי התייחסות למהות החייתית אלא למהות האנושים חיות מבחינתי כמו ילדים זה משהו שהוא טרנאופ רציני ביותר לא אוהב משחקי תפקידים של ילדים/חיות כך ש.... מצד שני אם יש מי שזה עושה לו אתזה ....לבריאות .... לא כוס התה שלי אבל בהחלט יכול להיות כוס התה של אחרים אני אוהב את ה"נקביות" כמו שאת מגדירה אותה ביחסים הBDSMים אוהב את היכולת להוביל אדם יחד איתי בדרך שמגלה את הדברים בעוצמה לקבל ממנו את ההתמסרות ולמסור בידיה את המהות שלי ....

nerissa

New member
אתה לוקח את זה למקום מאוד אחר, סתיו

בחיות לא התכוונתי לזואופיליה. אני מתכוונת שהמהות שלנו חייתית לגמרי. משם באנו. זה ששידרגנו את זה - זה משהו אחר. כן - אנחנו מתנהגים כמו חיות בשורה התחתונה. אין שום דבר אנושי בלחבוט אחד בשני ולהשפיל אחד את השני. זה חייתי. אז כיום אנחנו מתרבתים את זה כך שיתאים להגדרות האנושיות שלנו. אין ספק שהאנושיות שבנו זקוקה ל"נייר צלופן" ולהצטדקויות כדי לשמור על השפיות האנושית שלנו. אז אנחנו אוהבים. עושים זאת מאהבה. מעניקים. מובילים. מתמסרים. יו ניים איט! הרבה ציפויים כדי לשמור על מסגרת אנושית למשהו שהיה קיים הרבה הרבה לפני שהפכנו להיות מתורבתים כל כך וממוסדים וממוסגרים חברתית. אני לא מתכוונת לסקס עם חיות. אני מתכוונת לסקס בין חיות מאותו מין. בני אדם.. רק עם הרבה הרבה פחות קילומטראז' של מודרניות צדקנית

Master Stav

New member
קילומטרז' מוסרי ....אצלי ...נו טוב

מעולם לא היה לי ולא הזדקקתי לו אני אוהב להעניק כאב ....לא מוצא בזה שום דבר חייתי חיות מכאיבות מתוך סיבות של כיבוש מעמד ו/או סקס ו/או הישרדות אף אחד מהדברים האלו גם הקשר הבילתי אמצעי לסקס לא קיים אצלי לפחות אני רואה ביכולת שלנו כאנשים ללמוד את הכאב להשתמש בו במינון הנכון הכל חוץ מחייתיות ולגבי מוסר .....כמו בבטוח ושפוי ....אצצלי גם המוסר נעצר בהסכמה .... כל עוד יש הסכמה ....המוסר יכול לישון ....טוב , מוסר הוא עניין חברתי ותו לא כן אני נהנה לשבור אותו במשחקים קטנים ....זה מרגש זה מצחיק זה מעורר

nerissa

New member
יששששש ../images/Emo25.gif

תקבלי כמה סוכר שתרצי! התקף סכרת אני אעשה לך!

למעלה