זכור לי

Tinkerblack

New member
זכור לי

כל אחד אנא לומר את הקטע שהכי זכור לו בראש מן הסדרה קטע שלעולם לא יצא לו מהראש ושהוא הכי זכור עליו... let the game begin!

הקטע האחרון של העונה הראשונה

בחייםאני לא אשכח אותו.. זה הייה קטע כלכך יפהה

slallum

New member
אמממ

או הקטע שקלואי מסתובבת לה באמצע הכביש או הקטע שאמבר ודאל מתחבאים עם הרולרס שלהם או הקטע שבריי צועק לחולות הקניון שיתנגדו לנבחרים ונתלה על המעקה מסכן כזה
או הקטע שבו מגה קורע ל"תוכנת זוט" את הצורה
או סתם את הפרצוף המכוער של ראם
או את ג'ק ואת אלי מתנשקים
או את אלי צורחת על אבוני אחרי שהיא מנסה לרצוח אותה :'( אחד הקטעים הכי עצובים בסדרה

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאמממ 1. הקטע שבו בראמבר התנשקו לראשונה 2. הקטע במצפה שבו לקס משדך אותם שוב 3. הקטע במצפה שלקס מספר לבריי שאמבר מתה 4. המבט על פניו של בריי כשהוא ראה את אמבר שוב בעונה השלישית 5. ההטבלה של בייבריי 6. הופעת הבכורה של דן בסדרה../images/Emo99.gif

TziMHoNoa

New member
וואו..

ממ.. הפרצוף של בריי כשראה את אמבר חיה... הצנחנים.. אמבר יולדת אבוני על המכונית של זוט.. סצינת הסיום...

Tinkerblack

New member
תורייייייייייייייי

1. הסצינה האירוטית של ראם ג'אבה וסיבה במיטה בפעם הראשונה שהם הופיעו והיו בסייבר ספייס 2.כשברי מוצא את דני והיא מאיימת עליו עם החץ 3. רגע הסיום כמובן לא נשכח 4. כשואד חודר לעולם של ראם וראם יושב ככה על הנדנדה והם מדברים 5. כשאלי מחליפה את טרודי בכלא המוזר הזה 6.והמסיבה ההיא שאליס התלבשה כמו זאנדרה וכל זה

מורן 1986

New member
זכור לי ..

שמראים
את
קלואי
מסתכלת
מסביב לבד כזה
...
ואת
הלידה
של טרודי