זכוכיות...

led_dod

New member
זכוכיות...

מישהו יכול בבקשה לתת לי את האקורדים של השיר זכוכיות... או להיות אפילו ממש נחמד ובמקום לתת לי את הטאב של הבס... בתודה מראש

led_dod

New member
בנוסף...

אם יש פה נגנים מאיזור הדרום (ב"ש) שבא להם לנגן (אני בסיסט) בשביל הכיף... תפנו אליי באי סי קיו- 102507804

NKstuff

New member
את הבאס אין לי...

פתיחה: C | Gm | Bb | F | C | Gm | Bb | F4 F | בית: C | Gm | Bb | F | *3 C | Gm | Bb | F4 F | פזמון: C | Bb | F | F | *2 Am | Bb | G | G | Ab | Eb | F | F | מעבר: כמו הפתיחה בית2: כמו הבית הראשון פזמון: C | Bb | F | F | *2 Am | Bb | G | G | Ab | Eb | Bb | F | Ab | Eb | F | F | יש את המעבר הבא E --------------} B 6--5--4------- }*3 G 4--3--2-------} ואז סולו קצר מלווה באקורדים הבאים: D | A | G | G | *2 Bm | C | A | A | ואז הסיום: Bb | F | C | G | }* כמה פעמים שאתה רק רוצה Bb | F | G | G | }

area_51

New member
תכנס לקישורים שמופיעים אחרי טבלת

הפורום ותמצא שם כל שיר שאתה מחפש (באנגלית כמובן)

NKstuff

New member
הפריטה של הג´יפסי קינגס? או האיגלס?

כי יש הבדל.. תכלס - אני לא חושב שפריטה זה דבר שכדאי ללמוד כמו תוכי לך בעיקר לפי הרגש (לא האוזן - הרגש!)

area_51

New member
של האיגלס אבל...

שים לב טוב כי יש גם גירסה לייב וגם רגילה

NKstuff

New member
יש לי את שניהם

אבל מקודדים כ-גיטר פרו אתה חייב את התכנה כדי לראות ולשמוע תרשום לי את האיסיקיו שלך ואני אשלח לך

אוקיי.. ננסה ../images/Emo79.gif

ו.. ממ.. איך הולך האקורד הזה: F#

NKstuff

New member
אם זה השאלות שאתה שואל...

אז יש לך עוד הרבה ללמוד.... EADGBe 244322

נכון מאוד

לפחות שאני שואלת שאלות שמתאימות לרמה שלי, ולא מתיימרת להיות גיטריסטית גאונית ואח"כ נופלת בשאלות מתוחכמות. (נו אופנס..) בכל מקרה אני מנגנת רק ממאי השנה.. ואני לא עד-כדי-כך צולעת, פשוט יש אקורדים שעוד לא למדתי. קאפיש?

wiz

New member
די, די, די...

זה לא צריך להפוך להיות ויכוח של "מי יותר טוב" ולהיגמר מכוער... אני מבקש מכם לא לרדת לפסים אישיים, ולא לזלזל באלה שמתחילים, כי כולנו התחלנו פעם... ואני מאמין שכולנו עוד נחשבים "מתחילים" לעומת כל המוסיקאים הגדולים באמת... כמו שאמרתי פעם, בחיים תמיד לומדים, והבנאדם שיודע לנצל את זה הוא החכם באמת (פילוסופיה בגרוש של וויז...
) ו-#F זה בדיוק כמו F רגיל, רק חצי טון מעליו (אם את מנגנת עם גשר...). wiz

../images/Emo51.gif

שאלתי כבר את עומר בשיעור, אז לא משנה.. תודה בכל מקרה.. ומזל טוב! רק אתמול שמתי לב שהתווספת להנהלה..

NKstuff

New member
אני לא גערתי - רק הערתי

ומצטער אם פגעתי אבל אני כן עניתי! בניתי לך שם את האקורד!

למעלה