זכויות קופת חולים

anatputer

New member
זכויות קופת חולים

בני אלעד אובחן כלוקה באוטיזם לפני מס' חודשים. כיום הוא נמצא במסגרת אלוטף אסף הרופא. אני מעוניינת לשלב טיפול של ריפוי בעיסוק וקלינאי/ת תקשורת בשעות הערב. מבחינת הביטוח המשלים יש זכויות רק מגיל 3. אנו מבוטחים במאוחדת. מה מגיע לנו ע"פ חוק בשלב הזה? ענת

vered73

New member
הי, זו אני משיחת הטלפון אמש (ועד?)

תראי, אצלנו אנחנו שנה שניה, ולמרות זאת משום שהילד נמצא במעון יום שיקומי אינו זכאי לא משנה מה גילו. אני חושבת שזה לגבי כל קופות החולים. (הוא בן שלוש וחצי. ) זה לפי החוק עד כמה שהבנתי, כי גם סיוע מהעיריה לא יכלתי לקבל מאותה סיבה בדיוק. מעבר לכך, אמנם מאוחדת עוד לא שילמה לאלוט, אבל הם מחויבים על פי חוק להשתתף במימון המסגרת לילד שלך, וגם אם בפועל הם אינם עושים זאת, הרי שיש בכך עוד הוכחה, אם תרצי, לכך שאינם מחויבים לתת טיפול אחה"צ שכן מדובר בכפל שירותים. אצלנו עדיין לא קיבלנו מימון לשנה השניה (וגם איננו זכאים לה, אלא שבמסמכים שהעבירה קופ"ח הבחנתי בכך שהם חתמו על התחיבות עד סוף שנת המס הנוכחות; אני עדיין מחכה ל"פסק הדין" בנושא כדי לראות אם להאבק ועד כמה; זה אגב משהו שחשוב מאד לעקוב אחריו, לבקש העתק של המסמכים הקשורים בבנך מאלוט). זו ההתנסות שלנו. יש הורים בגן שנלחמו בקופת החולים שלך אאלט וקיבלו מספר טיפולים.

למעלה