זכויות קדימה

Orange16

New member
זכויות קדימה

המרה שלי טוען שכאשר לשני רכבים יש תן זכות , יש לנהוג לפי כללי הצומת הלא מתוממרת. הבנתי שזה לא נכון, האם אין צרוך שמישהו יעתרב בעניין? שהרי מורה נהיגה מלדמ אוית משהו שגוי. אני לא אתעמת איתו כי הוא יכעס ויחשוב שאני חותר תחתיו זה לא יועיל לי. מה לעשות ? ועד שאלה אם אפשר. כשאני נוסע ומגיע לצומת כשלהי, מישהו יכול להסביר לי כיצד אני נהוג מבחינת זכות קדימה כאשר יש לי ואין לי תמרור? המרו שלי אמר לי ככה : פונה ימינה: נותן לשמאל נוסע ישר:נותן לשמאל ולימין פונה שמאלה: נותן לשמאל לימין וממול ללא תמרור. פונה ימינה או ישר- הזכות שלי פונה שמאלה - הזכות לרכב ממול אבל זה אל הגיוני שבכל צומת המצב זהה.

lsd600

New member
המורה שלך לא טועה...

כשיש לשני רכבים שהם אחד מול השני- תמרור עצור או זכות קדימה, נותנים זכות קדימה עפ"י התקנות..!! למה את חושבת שזה טעות!!!!!!???????????

Krishi

New member
אההההההההה

לא הבנתי כלום מהדבר הראשון הזה שרשמת שם. בקשר לשאלה השניה... המורה שלך צדק

lsd600

New member
הנה:

צומת הצטלבות שבה לשני רכבים הנמצאים אחד מול השני בצומת, לשנים יש תמרור עצור או "תמרור זכות קדימה". כיצד נוהגים במקרה כזה? הבחורה מתווכחת עם המורה נהיגה שלה.

Orange16

New member
תתקן שוב. אני בחור

את היהירות שלך שמור לעצמך, " נתראה בטסט", סה"כ אני מבקש עזרה. בכל מקרה אתה טועה, קרא את כתב החוק, כאשר לשני אנשים תמרור תן זכות קדימה, הרי שלא מדובר בצומת לא מתומררת נכון? לכן אתה לא יכול להחיל את החוקים של צומת ל אמתומררת על צומת שהיא כן מתומררת, רק כי זה נדמה לך הגיוני . זה טעות וזה מסכן את הנוסעים בכביש.

Krishi

New member
אאא...

אז זה תלוי בלאיפה כל אחד רוצה לפנות. ואני מדבר כמובן על מצב שרק שניהם בצומת. אם יש רכבים שחוצים אותם אז צריך לתת להם מן הסתם זכות קדימה. בכל מקרה... אם שניהם נוסעים ישר זה לא בעיה... לא עושים פה כלום.. אם אחד מהם רוצה לפנות ימינה והשני שמאלה, זה שפונה ימינה מקבל את הזכות הקדימה אם אחד מהם נוסע שמאלה והשני ישר זה שנוסע ישר מקבל את זכות הקדימה אם שניהם רוצים לפנות שמאלה.. אז הנהגים יוצרים קשר עין ומגיעים לחהלטה ביניהם מי יפנה ראשון... וכמובן אם שניהם פונים ימינה אז אין שום בעיה..

lsd600

New member
נכון מאוד..

כלומר, לפי תקנות התעבורה... תחשוב על זה, כאילו לא היו תמרורים, ככה זה יוצא...

Orange16

New member
זוהי גם טעות. חכו שיסביר לכם מישהו

שתמסכו עליו. אינכם יכולים להחיל חוקים שמתאמים למצב 1 על מצב 2 .

Krishi

New member
טוב גאון...

אתה יודע הכל. אתה בא שואל שאלה ו-2 אנשים עונים לך כבר את אותה התשובה ואתה שולל אותה. מה אתה צריך? שהמנהלים והמומחים יבואו ויגידו לך את זה? הם יגידו את אותו הדבר בדיוק..

Orange16

New member
אז אני מניח שי לנו רק לחכות עכשיו

בכל מקרה ממש לא רציתי שהדיון הזה יהפוך לדיון של מי צודק או לא, אין ספק שאני צודק במקרה הזה. אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה הכללית לאחר ששני החברים פה יבינו שהם טעו. ואם אתה כ"כ להוט ובטוח שאתה צודק, אל תעלם ברגע שתוכח כטועה

מה אין ספק?

המורה שלך טועה ועוד 3 גולשים שעברו תיאוריה, לעומתך? שוב, פתח ספר תיאוריה. אין לי מושג מאיפה הבאת את החוקים..

Krishi

New member
../images/Emo6.gif "אין ספק שאני צודק"

אל תדאג אני לא אעלם.. רק כדי שאני אוכל לצחוק עליך בקולי קולות כשתיווכח בעובדה שאתה טועה.. חחחחחח...

Orange16

New member
האם דעת הרוב היא תמיד הנכונה?

גם אם את הרוב מוביל מורה נהיגה, התשובה היא לא. אתה לא עונה לי בעובדות- איך אתה מחיל את החוקים של צומת לא מתומררת על צומת שהיא כן מתומררת? מה התשובה שלך לזה?

באמת?

מורה לנהיגה לא סתם למד שנה וחצי. מה גם שאמרתי לך לפתוח את ספר התיאוריה, ואתה עדיין מוזמן לעשות זאת. כרישי(ראית? לא עם ק'. P:) כבר סיפק לך מספיק עובדות, מה הטעם שאחזור על מה שהוא אמר?

למעלה