זכויות נכות

SHIMON5577

New member
זכויות נכות

שלום לאנשי הפורום! אני חדש בעניינים מבקש את עזרתכם בקשר לזכויותי של נכות של 29% ועדה ראשונה. הנכות היא על גב רגליים ונפש הלם קרב לא זוכר בדיוק איך זה נקרא בשפה רפואית. ואם תוכלו לעזור לי להגיד לי איזה תגמולים יגיעו לי ואם אם מגיעה לי רכב או הוצאות רכב? תודה על עזרתכם נ"ב: אבקש תשובה מהירה כי מחר יש לי שיחה עם עורך דין להמשך דרכי באגף שיקום

AVI359

New member
SHIMON5577

שמעון שלום רב א.אין שום אפשרות על פי הנתונים שכתבת לדעת מה הם זכויותיך פרט לעובדה פשוטה שאינך זכאי לרכב. ב.מה הקשר בין זכויותיך לפגישה עם עו"ד. ג.אם נפגעת בזמן השרות ועקב השרות לשם מה נחוץ לך עו"ד? ד.עו"ד נחוץ רק אם אתה מערער על הועדה העליונה לבית משפט. ה.אינך צריך לשלם לעו"ד על מנת שימצא לך רופא לצורך חוות דעת כל מנהל מחלקה יכול לעשות זאת. ו.אם אתה מתכונן לערער לועדה עליונה 75% שמצבך לא יורע. ז.מה שגרוע לפי כתיבתך שאינך מכין שעורי בית באשר לפגיעתך,קרא בראש הדף את עשרת הדברות לנכה. בברכת חג שמח אבי

SHIMON5577

New member
,תודה .לענת ואבי.

שבוע טוב קודם כל תודה לאבי וענת אל הענות מהירה שלכם. בקשר עוד שיטפל בכול מה שצריך לעשות שאני ממש לא מבין בכל זה ולפי דיבור אים העוד אמר שמגיאה לי הרבה יותר מימה שקיבלתי . תודה על העזרה שמעון נ.ב אמשיך להיות בקשר.

עָנת

New member
זכויות נכה../images/Emo70.gif

שמעון שלום וברוך הבא לפורום
. 1.זכויות והטבות הם פועל יוצא של סעיפי ליקויים+סוג נכות+אחוזי נכות. 2.
הלם קרב =PTSD. 3.מצרפת לך את עשרת הדיברות לעיון
. 4.שמעון,מציעה לך ליצור קשר עם AVI359,

naty251

New member
שלום

אם אתה הלום קרב תיכנס לאתר www.doctors.co.ilיש כאן דף רק להלומי קרב ו כאן יעזרו לך המון-במשרד הביטחון תבקש דף עם כל הזכויות שלך לפי אחוזים-בהצלחה

motilevi1

New member
קח עו"ד, חשוב שיהיה בעל נסיון רב.

הוא יפנה אותך לרופאים המתאימים שהוועדות על רופאיהן לא יוכלו יותר מידי להתווכח איתם, הוועדות בדר"כ נותנות לך פחות אחוזים מאשר מגיע לך. בעיקרון, 30%ומעלה על גפיים תחתונות או 50% ומעלה כללי, מגיע לך רכב.

עָנת

New member
אפרופו עורכי דין../images/Emo26.gif

אם,וכאשר תחליט לקחת עו"ד, מצרפת לך את רשימת עורכי הדין של הפורום
לידיעתך
חלק נכבד מעורכי הדין,נותנים שיחת יעוץ משפטי ראשוני בחינם

למעלה