זכויות יוצרים

זכויות יוצרים

אנו מדגישים שוב בפני חברי הפורום וגולשיו כי תכנים ברשת מוגנים על ידי זכויות יוצרים כמצויין בתקנון. מסיבה זו אין להעתיק או לעלות תכנים שלא נתקבל אישור לגביהם מבעלי הזכויות. אנו מתנצלים בפני מלאכית, מנהלת הפורום בנענע על השימוש ללא אישור בחלק מהמאמר שכתבה.

הבהרה נוספת

מנהלת הפורום הילה בסגול להערכתנו עושה את מלאכתה בצורה מצויינת, ואין לנו כל ספק שאינה תומכת בהפרת זכויות יוצרים. אנו מנצלים את ההזדמנות להודות להילה, ולציין את פעולתה המבורכת בפורום זה. ההודעה נמחקה בעקבות התראה של מלאכית, ואינה נוגעת למאמר של קראולי. בכל מקרה של ספק בנוגע לעניין הפרת זכויות יוצרים ניתן לפנות למנהלת הפורום או ישירות להנהלת הפורומים.

אליהו ד

New member
גם לטעמי הילה מנהלת מצויינת,אבל

מה??? מישהו כאן העתיק מ-ש-ה-ו ממלאכית?? חח מזה לא נראה לי טוב נו

אליהו ד

New member
את?? חח אני יודע שהבטחתי לסתום,

אבל בחיים,בחיים,אין סיכוי שמישהו ישכנע אותי שאת תעשי משהו כזה.את יותר מדי חכמה,יש לך מספיק מעצמך(גם ידע וגם כבוד עצמי ויושרה),בשביל שתקחי משהו של מישהו אחר,ותכריזי עליו כשלך. אין סיכוי שבעולם ש..טוב נו,הבטחתי שלא מדבר יותר על זה חח אז זהו חח.

רשף כשף

New member
תודה על האמון, אלי

ואכן, לא הפרתי, לא מפרה ולא אפר זכויות יוצרים... צר לי על האשמות אלו, ואני מניחה שמקורן בהתרגשות רגעית ותו לא

רשף כשף יקירתי - ../images/Emo23.gif

דָליה

New member
ואני חשבתי..../images/Emo42.gif

(לא הייתי מעורבת למאמר ולא ראיתי אותו) אך מין הסתם חשבתי ש.. קנאת סופרים תרבה חוכמה. וכי למה נועדו דיונים וסיעור מוחות, האם לא בכדי ללמוד אחד מהשני.??!! ועל זה טרחנו ועמלנו..? ואפילו למדנו לפרגן לכותבי הספרים המבקשים את חוות דעתינו, ולחלקם אנו "מרשים" לצטט ממאמרינו אנו הצנועים.. מהכרותי אותך רשף, אני בטוחה שלא הפרת זכויות יוצרים.. חיבוק
גדול ממני דָליה.

אורי רז

New member
השיעור הכי גדול שלמדתי מהמדריך

שלי למבני נתונים לפני למעלה מעשור, לאחר שהוא ראה את הפרצוף שעשיתי כשקיבלתי 33 על אחד מהתרגילים שהגשתי לו, היה 'אם שמחת לתת לשני החברים שלך להנות מעמלך, אז תשמח לתת להם להנות גם מפירות עמלך'. ורק ש"ץ, שידע איך לנסח הבנות של אנשים אחרים במילים שלו, ישב בצד עם עבודה שהתנוסס עליה 100 עגול ויפה, עם חיוך רחב מרוח על הפנים שלו מאוזן לאוזן. ודי לחכימא ברמיזא.

למעלה