"זכויות יוצרים"

"זכויות יוצרים"

סתם שאלונת. מישהו העלה מס מוצרים זהים לשלי. עד כאן הכל ליגיטמי [אין לו אפשרות להתחרות במחיר כי אני היצרן]. אבל....הוא לא השקיע אפילו חצי שניה בתאור המיוחד והמושקע שלי - פשוט עשה קופי והדביק . בגדול אין לי בעיה עם זה, כי ככל שהוא ימכור יותר זה מצויין עבורי [אני מרוויח בכל מקרה]. אבל, מעניין אותי מה מדיניות אי ביי בנושא העתקות. [ואם המעתיק קורא,אל תחשוש,אני מרוצה מאד שעוד מישהו מנסה להיות המשווק שלי]

panayotiss

New member
אם אתה רוצה אתה יכול להוריד לו את המכירה

אם הוא העתיק את התיאור אחד לאחד אתה יכול לדווח על העתקה ויורידו לו את המכירה. האמת שאני כן הייתי מודאג במיוחד אם אתה לא בתוכנית VERO . הבעיה עם כל מיני "משווקים" כאלה שאין להם אישור מפורט ממך למכור את המוצר הוא בעיה של "הזניה" של המותג כלומר אתה באת והורית לכל מי שמוכר את המוצר שלך בחנויות לא למכור פחות מ 44.95$ . בא איזה ארחי פרחי ומוכר את המותג שלך ב 29.99$ . מבחינתך זה רע מאוד כי הוא הופך את הבננה ריפבליק שלך לאולד נייבי וזה ממש לא הכוונה שלך. אבל אם אין לך בעיה שימכרו את המוצר שלך בכל מחיר זה ענין שלך.

כפי שציינתי,אין בעייה של פער מחיר לטובתו...

יש פער קטן וזניח לרעתו . יתכן וקנה ממישהו איזה מלאי וחשב שמצא מציאה. פשוט סיקרן אותי הנושא של העתקת התאור שלי מבלי להשקיע דקה מחשבה וקצת אנרגיה [כמו פרזיט] . גם אני מנצל את ערוץ השיווק שלי ב ebay על מנת למכור מוצרים זמינים בשוק ונעזר ברעיונות של אחרים אבל תוך השקעה ברעיונות,חשיבה ומלל כך שבסופו של דבר לא ניתן למצוא רמז להעתקה.

ועוד באותו עניין

[בקשר לאחד הפריטים שאני מוכר] אם אני מוכר כמות של "כמה בודדים ביום" ממוצר שאינו מוגן בתוכנית vero [נוספים מוכרים אותו] וללא הרשאה מפורשת מהיצרן האם יש בעייה עם זה ?

למעלה