זכויות יוצרים וכד'

mcworker

New member
זכויות יוצרים וכד'

לאחרונה אני מקבל מסרים ממערכת פליקס שמודיע לי שאני עובר על חוקי התקנון ומעלה פליקסים/סירטונים אסורים ובכך פוגע בזכויות יוצרים... הבעיה היא שאני שלחתי להם הודעה שיסבירו לי איזה פליקסים אסור לי להעלות ובעלי איזה תוכן גם כן, למרות שקראתי את כל התקנון(!) בקשתי מהם אך לא קיבלתי תגובה למסר שלי. שלחו לי תגובה נוספת בה הם מבקשים לא לעבור על התקנון , לא נראה לי שאם אני אשלח להם שוב הודעה הם יתייחסו עליה אז אני פונה לכאן. אני מעלה קליפים של זמרים ואני לא רואה כל פגיעה בגך אם זה בזמר ואם זה בגולש בפליקס, ההפך אני חושב שזה מביא חשיפה נוספת לזמר/ת. איך בעצם לא לעבור על התקנון ועדיין להעלות קליפים?

mcworker

New member
זה אחת הסיבות

שמחקו את כמה קליפים שהעליתי, הוסבר לי במסר שכל הזכויות שמורות ל*** ולא וביקשו מפליקס למחוק..

אז ככה

כל יצירה של אדם\חברה טלוזיה וכו' הינה קנין רוחני. לדוגמא קליפ של להקת משינה הינו הקנין הרוחני של הלהקה שכתבה את השיר . קליפ של ארץ נהדרת הינה הקנין הרוחני של הקומיקאים ומעבר לכך מוגנת בזכויות היוצרים של קשת. לכן אם אתה שם פליקס של יצירה כלשהי שהיא לא שלך , פליקס מוריד את הקטע כדי שלא יתבעו אותו על שימוש ביצירה שאין לו רשות (לדוגמא במוזיקה תשלום לאקום על שימוש ביצירה)

הMפצח

New member
אולי 50 אחוז מהפליקסים אלה פרסומות

וקטעים שיש עליהם "זכויות" אם תתחילו למחוק ביגלל זה, תצתרכו לסגור את הבסטה.

ידידי אני רק מנהל הפורום

ולצערי אין לי שום החלטה על עולם התוכן של פליקס אני לא משפיע על מה מופיע כמומלץ ולא על מה נמחק . אני נותן את דעתי במידה ותרצה תשובה מעמיקה יותר על מדיניות זכויות היוצרים תוכל לבקש ואשמח לברר לך

למעלה