זכויות התלמיד

זכויות התלמיד

היי!! אנחנו לומדות בכיתה ח´ בבית ספר עמל בנהריה....בכל אופן , זאת פעם ראשונה שלנו בפורום ורצינו לשאול שאלה בקשר לזכויות התלמיד ואולי תוכלו לענות לנו , אז ככה: יש לנו מורה שעושה לנו את המוות - היא עושה לנו המון בחנים בשבוע אחד (ושלא תטעו , הבחנים האלה יותר ראויים לתואר מבחנים) וזה מאוווווווווווד מלחיץ. היא עושה לנו בחנים גם בימים שבהם יש מבחנים במקצועות אחרים - והיא לא מוכנה להתפשר!! הבחן שהיא רוצה לעשות לנו עכשיו הוא בחן על חומר מלפני חודש , אתם חושבים שמותר לה???!!!! נשמח אם תענו לנו - זה חשוב..... ביי לכולם ובצלחה בכל המבחנים!!!!!!

לצערי ..... מותר לה ../images/Emo4.gif

אבל ממש ממש יעזור אם תלכו למחנכת שלכם או אפילו למנהלת .... אנחנו פנינו על עומס שיעורי בית והמנהלת הכריזה על שבוע בלי שיעורי בית !!!!! ומלפני שבוע אמרנו לה שיש יותר מדי בחנין ומבחנים אבל היא לא עשתה כלום ...! דברי איתה ... אין לך מה להפסיד
וברוכים הבאים
עוגי...

מה שמותר ומה שאסור הכל רשום ב...

תקנון!!!!!!!! לי זה נשמע הגיוני. היו לי כבר מקרים יותר גרועים.

tal89

New member
היי מה קורה?..

את צודקת!!!! גם אני מנהריה מבית ספר עמל!! מי זאת המורה המפגרת הזאת?... בעצם כולם מפגרות... הבית ספר הכי דפוק בעולם! ביי טלו´ששששש

ניתן לעשות....

כמה בחנים שרוצים. אבל בוחן עושים אך ורק על החומר של 3 שיעורים אחרונים (או משהו כזה...) לא יותר מזה
חוץ מזה תמיד אפשר למרוד. אל תעשו את הבחנים וזהו. כל שיעור שיש בו בוחן צאו בחוץ כל הכיתה ותהנו ב-
. בהתחלה היא בטח תגיד שלא ממש אכפת לה ושהיא תכשיל את כולכם אבל לאט לאט היא תיכנע כשהיא תראה שממש לא אכפת לכם. אבל לפני זה...נסו אולי להגיד לה שזה קשה לכם. אני זוכר בכיתה..לא זוכר איזו (בחטיבת הביניים) המורה שלנו הכריחה אותנו לעשות כל שיעור בוחן אז יום אחד אמרנו לה שאנחנו לא עושים כלום ואז היא נפגעה או משהו כזה מהיחס שלנו (זה מוזר כי היא ממש קשוחה) אז הלכנו כמה נציגים דיברנו איתה מול המנהלת והיא וויתרה לנו. לסיכום:
נסו לדבר איתה על זה שקשה לכם שתפסיק לעשות את כל הדברים האלו.
אם זה לא עובד, תמרדו.
אמיתי.

למעלה