זכאות לפונדקאות

זכאות לפונדקאות

שלום ,רציתי לשאול, לפי המעט מאד שקראתי , האם זה נכון שבארץ אפשרי התהליך רק במקרים קיצוניים של אי מסוגלות להביא ילדים,או להורות , או להחזיק הריון? המקרה שלי הרבה פחות מסובך יש לי רחם פגום והדעות בין הרופאים חלוקות בין - אין שום בעיה לבין יש סיכון מחושב. ויש לי ילדה אחת ואני בת 40 האם יש לי סיכוי בכלל בארץ? ואם לא, אנחנו כרגע בשליחות בצפון אמריקה האם ידוע לכם אם שם קל יותר? בברכה נועה שרביט

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

את כותבת שיש לך רחם פגום, במידה ויש אבחנה פתולוגית חד משמעית באשר למצב הרחם ולאי יכולתך לשאת הריון, אני מניחה שהוועדה תאשר אותך. אני מבינה שאת בתך את ילדת, האם הפגיעה ברחם התרחשה לאחר הלידה? האם אם עושה כיום נסיונות להיכנס להריון? גם הגיל שלך הוא גורם משמעותי בהחלטה אם לאשר לך פונדקאות או לא. בכל מקרה וללא שום התחייבות מצידך כדאי לכם לנסות לבקש מהוועדה לנשיאת עוברים בקשה לאישור עקרוני, הם יבחנו את המסמכים הרפואיים ויחליטו. בהצלחה

mondani5

New member
ציצינה יקירה!

מה את עושה בכלל בגן ילדים,מקומך במקום עבודתי ובטוח היית עושה עבודה טובה!!!!!! את עולה על כל ה.................. אוהבת ומתגעגעת אירית ד.א מה שאמרת לגבי הגן ממש נכון,שיר הפכה להיות שתלטנית על כל הגן ורון לא חסר לה ,יד ימינה עוזרת לה לשלוט,הגננות מתפקעות ממנה מצחוק

היי אירתוש שמחתי לשמוע על הנסיכות

ובהקשר לבלשות אני אשקול זאת
מעניין מה מביא את כול הלייצנים לכאן..............
אולי מחלקים כאן משהו שאני לא יודעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

mondani5

New member
מתוקתי!

אנשים משום מקום ומשועממים,עם בעיות כאלה ואחרות ,צריך גם לעשות אתר לפסיכופטים האמיני יש יש המון

המשך רחם פגום

קודם כל תודה אני עוד מעט בת 40, ניסיתי והריון אחד לא הצליח, הפגם הוא מלידה ולכן דעות הרופאים חלוקות בנוגע לרמת הסיכון מ - אין סיכון בכלל לבין - סיכון מחושב, אף אחד לא אמר לא רבתי. אני גם מבינה שהתהליך ארוך ועלותו כ - 10,000 דולר בארץ האם זה נכון? אני שוקלת לעשות זאת בחו"ל בארה"ב או בקנדה האם שם התהליך קל יותר? מבחינת ועדות וכו' והאם יש לך איזה שהוא מידע לגבי המדינות הללו? תודה נועה

מירבי*

New member
מה קורה לכם?

נועה, כדאי שתפתחי לעצמך ניק חדש ולא תשתמשי בניק הנוכחי ששייך למישהו אחר.

מירבי*

New member
יש לי עיצה בשבילך

סביר להניח שמישהי פשוט כותבת מהמחשב שלך או מאחת השלוחות שלו. אותה כותבת הודעה לא נשמעת כמו מישהי שרוצה להשתעשע, אלא כמו מישהי שיש לה בעיה אמיתית. לפי הפרטים שנתנה היא גרה במקום שאת גרה. חשבי מי יכול להשתמש במחשב שלך.

ממממ... לא מכירה אף נועה שרביט...

(אגב זו השמש זורחת תמיד המקורית)... ואני תמיד יצאתי מהשם משתמש שלי כשגמרתי וחוצמזה אני גרה בחו"ל אז כך שאין לי מושג איך היא השיגה את הסיסמא... וגם אחרי ששיניתי סיסמא היא נכנסה... אין לי בעיה שתרשום אבל שתפתח לעצמה ניק או שלפחות תשאל.. ובגלל נאלצתי לשבת כמה שעות ולחשוב על כינויי אחר מקורי כי כל כינוי שרציתי היה תפוס.. טוב בכל אופן, נועה, אם את קוראת את ההודעה.. לדעתי זה ממש לא יפה לרשום בשם ילדה בת 14 כולה ואת לא מכירה אותי בכלל.. אין לי מושג איך הגעת לכאן.. ובכל אופן, אם היית רק מבקשת או משו אז בשמחה הייתי נותנת לך כי אני בן אדם שאוהב לתת.. קרן

למעלה