יש עוורים שמדברים סוסית
זה הרבה יותר מרשים ונחזה במהומות הסטודנטים של שנת 1999. הערת אגב - לא בדיוק היו מהומות אבל זה שם יפה וקליט למאורעות האלה. זה כמו סופות בנגב. לא הייתה סופה וגם לא נגב אבל זה שם יפה וקליט. בכל מקרה, העוור דנן תפס אותי בעוד אני מנסה להפגין נוכחות אגבית וחסרת מטרה בתוך קהל הסטודנטים מאחר וכל מטרתי הייתה לצוד כוסיות ולהפגין נוכחות מינימלית כדי לומר שהייתי במהומות הסטודנטים. הוא החליט שאני אהיה העיניים שלו, או ליתר דיוק מקל הנחייה שלו, וככה הוא גרר אותי לכל מקום שבו יש רעש גדול, וכנראה נע גם בעיקר בעקבות הריח, כי זה מסביר למה הוא התעקש כל הזמן ללכת לכיוון סוסי המשטרה ולא לכיוון הכוסיות שדווקא יכול היה לשחק עליהם הטיקט של חבר עיוור שאני עוזר לו להפגין. החיה הזאת מסריחה. אלוקים, כמה שסוסים יכולים להסריח, עם כל האצילות שלהם. מפזרים הפגנות בחסד ובלי צורך באלימות. לא יודע מה הם מאכילים אותם קודם במשטרה, אבל המטרה הזאת מושגת, אלא אם אתה עיוור ופשוט מתעקש לצעוד לתוך הסוסים והמוקשים הסוסיים שהם מותירים אחריהם. אכן מראות קשים, יעקב יעקב תתפטר, גם אבנר וגם יאיר ישלמו חצי מחיר ובא לציון גואל. מה שכן, השוטרים לא מכים אותך כשאתה עוזר לעיוור לחצות את הכביש באמצע הפגנה ואומר להם שהוא סתם צועק "מדינת משטרה" כי הוא בדיוק חזר משיעור משחק.