זית עליכם

אני בדקתי מלפפונים, שלא תחשוב שלא

אודיסאוס יש רק אחת והיא מופיעה בדיוק לפני אחד אלוהינו, שגם הוא, למרבה הפלא, מופיע רק פעם אחת. אפילו.

רגע!

אודיסה ומללפוצים - עיצרו את הסוסים שלכם! אתם שמעתם אותי אומרת שיש חיים בפתח-תיקווה? הרי אם היו שם סימני חיים ולו הקלושים ביותר, נאס"א כבר מזמן היו משגרים לשם רכב חלל. והיא עוד עונה לשם תיקווה, תתארו לכם.

דודלי!

סוסים? איזה סוסים? יש לי דגים, וגם הם מתים מדי פעם. סיפור קורע לב. חוץ מזה, למה לעצור את הסוסים? הם גנבו קש? דהרו במהירות מופרזת? לא נתנו זכות קדימה לגמלים? מדי-נת מש-ט-רה! מדי-נת מש-ט-רה! (כולם להצטרף בקריאות קצובות בבקשה).

בחבח

New member
יש עוורים שמדברים סוסית

זה הרבה יותר מרשים ונחזה במהומות הסטודנטים של שנת 1999. הערת אגב - לא בדיוק היו מהומות אבל זה שם יפה וקליט למאורעות האלה. זה כמו סופות בנגב. לא הייתה סופה וגם לא נגב אבל זה שם יפה וקליט. בכל מקרה, העוור דנן תפס אותי בעוד אני מנסה להפגין נוכחות אגבית וחסרת מטרה בתוך קהל הסטודנטים מאחר וכל מטרתי הייתה לצוד כוסיות ולהפגין נוכחות מינימלית כדי לומר שהייתי במהומות הסטודנטים. הוא החליט שאני אהיה העיניים שלו, או ליתר דיוק מקל הנחייה שלו, וככה הוא גרר אותי לכל מקום שבו יש רעש גדול, וכנראה נע גם בעיקר בעקבות הריח, כי זה מסביר למה הוא התעקש כל הזמן ללכת לכיוון סוסי המשטרה ולא לכיוון הכוסיות שדווקא יכול היה לשחק עליהם הטיקט של חבר עיוור שאני עוזר לו להפגין. החיה הזאת מסריחה. אלוקים, כמה שסוסים יכולים להסריח, עם כל האצילות שלהם. מפזרים הפגנות בחסד ובלי צורך באלימות. לא יודע מה הם מאכילים אותם קודם במשטרה, אבל המטרה הזאת מושגת, אלא אם אתה עיוור ופשוט מתעקש לצעוד לתוך הסוסים והמוקשים הסוסיים שהם מותירים אחריהם. אכן מראות קשים, יעקב יעקב תתפטר, גם אבנר וגם יאיר ישלמו חצי מחיר ובא לציון גואל. מה שכן, השוטרים לא מכים אותך כשאתה עוזר לעיוור לחצות את הכביש באמצע הפגנה ואומר להם שהוא סתם צועק "מדינת משטרה" כי הוא בדיוק חזר משיעור משחק.

gidi ahronovich

New member
אני תוהה אם זה היתי אני

ב1999 היתי חלק בילתי ניפרד מהפגנות הסטודנטים אפילו נעמתי בכיכר אנטין מון 30000 איש משהוא ברמה של יש מעט מיקרים שאני שמח שאני עיוור אבל שאתה שר העוצר נאמן מופיע בטלויזיה אני מאד שמח שאני עיוור וכאלה גם אני באתי כי רציתי לעשות וודסטוק ולהכיר כוסיות אני לא זוכר שום דבר על סוסי מישטרה הקשר היחידי שלי לעניין הסוסים הו HAVEY HORSES של גטרו טאלל אבל בכל אופן תוכל להיכנס לאתר שלי ולודא אם זה היתי אני אם כן אני מיצטער שביזבזתי את זמני על אדם כמוך שבאותו זמן יכולתי להכניס עוד מישהיא להריון ולסיום סיפור על אותם ימים סיפור משעשע באחת ההפגנות עלה בחור לבמה ואמר ברמקול מי שרוצה וצריך טרמף להפגנה שתההיה מחר בירושלים נא לגשת לכאן ולהירשם נירשמתי ונסעתי בטרמף ההפגנה ניגמרה ובאותו ערב מצלצל הפלאפון שלי על הקו שלומי בחור מאגודת הסטודנטים שאומר לי גידי? אני אומר כן אתה רשום כ מי שהיתנדב להסיע סטודנטים להפגנות ולפעילויות השונות אמרתי לו שלומי אני חושב שיש כאן טעות אני עיוור הוא אמר כן כךה זה אתם מיתחיבים על דברים ופיתאום לכל אחד יש תרוצים למה לא לעזור.

קפת

New member
רק ג'טרו טאל יש לך בראש, גידי

שלום שלום, טרזיאס של הפורום. אפשר לדעת לאן נעלמת? ולאן נעלם הדון קישוט שלך, דיסקומותק? אין לי כוח לכל השבים ועפות האלה. כל פעם שאתם נעלמים, שתדו, בלוטת הנטישה שלי מתנפחת למימדים אסטרונומיים, שרק זריקות קורטיזון מרוכזות מסוגלות להקטין.

gidi ahronovich

New member
למה גם זייונים מעניינים אותי מאד

ולשימחתי או לא אני לא נימשח לבנים והשילוב של גטרו עם זייונים לא ממש מנצח אז בימקום זה אני מנגן על חליל האמת שגם טיולים טבע אומנות ואוכל ומוסיקה קלאסית מיקטרות וקפה מעניינים אותי ספרים ועוד כמה דברים אבל כן בימים אלה אני באקסטזה כימעט אורגזמטית ליחס להופעה הקרובה שלהם בהונגריה

גידי? יש לך קשיים?

בתוקף היותי אחות טיפת חלב בדימוס, אני לא חושבת שעיוורון הוא תירוץ קביל ל"אני לא מצליח למצוא את המקום של הקונדום". אצלנו בכפר תבור היו מסבירים לזכרים צעירים שצריך למדוד שיבר ורבע מהפופיק ושם להלביש. אצל נקבות זה שונה. משהו עם מערות וטחב.

בחבח

New member
אם אתה לא זוכר סוסים, זה לא אתה

עד היום אני מצולק נפשית מהסוסים.

ויש עוורים שמדברים עברית

ראית, בח? כפוי טובה גדי הזה. הייתי אומרת אמרתי לך, אולם החלטתי לוותר. הפעם.

נינטייב

New member
זכורה לי הומורסקה משובחת של

אפרים קישון יבדל"א, שמככב בה שם של רחוב. דומני שהיה זה הלסינגפורס... המוצא ישר מתבקש ללנקק.

הספר נקרא אילוף הכלבה הסוררת

כולי תקווה שהצלחתי ללנקק כראוי. אילוף הכלבה הסוררת

קפת

New member
רק רציתי להגיד

שהייתי בהלסינגפורס, האמיתית. ונורא יפה שם. אה, כן, וגם שיש לי שתי חתולות לסביות חומסות גורים. וזה אמיתי. רק שתדו. וכאן אני מהנהנת, לתפארת אודיסאוסה. אפילו.

נינטייב

New member
את בטוחה אודי מותקמאוד?

כי זו הומורוסקה ישנה מאוד, משנות ה-50 או ה-60 המוקדמות

נינטמאמי

אני כמעט בטוחה. חיפשתי בגוגל וזה האזכור היחיד שמצאתי לפרשת הלסינגפורס. הספר אילוף הכלבה הסוררת הוא הוצאה מחודשת של 11 סיפורים שכבר הופיעו בספרים קודמים של אפרים קישון וביניהם, לפי מה שרשום באתר, גם הסיפור הזה. בביקור הבא שלי בספריה אני אשתדל לבדוק.

למעלה