זירוז נישואים

kidman

New member
זירוז נישואים

אני יוצאת עם בן זוגי כבר שנה אני יודעת שנתחתן אבל זה יקח לפחות עוד שנתיים ואני כבר בת 30 האם יש איזו מאגיה לבנה, כישוף או קסם לזירוז הנישואים, מבחינתו כמובן משהו לזרז אצלו בראש האם יש משהו בבקשה

L e s t a t

New member
ישנם דברים שצריכים זמן

את יוצאת עם מישהו שנה? יופי. את רוצה להתחתן איתו? עוד יותר יופי! את רוצה את זה עכשיו? לא טוב. אני אסתכן ואומר שאת לא מכירה אותו מספיק זמן כדי להיות בטוחה שזה מישהו שאת רוצה להתעורר לידו כל בוקר במשך כל החיים. אם את באמת רוצה להתחתן איתו, את תהיי מוכנה לתת לקשר שלכם מספיק זמן להתפתח (גם אם זה שנתיים, ארבע שנים או עשר שנים).

kidman

New member
תגובה לתגובה שלך

אם הייתי רוצה לחכות הייתי מחכה אבל אני צריכה עזרה ואני לא חושבת שזירוז כזה יכול להזיק ולכן אני מבקשת משהו במאגיה לבנה לא שחורה בבקשה יש משהו לזירור נישואים

dopey_wizard

New member
תראי..

אני רוצה לתת תוספת להודעה של טל... כאילו המ שהוא אמר.. ו.. תראי, עד עכשיו הכול טוב ויפה בלי מאגיה וכישוף כפי שזה נראה, וגם יש עוד זמן ואין לאן למהר.. אני אומר, תני לזמן לעשות את שלו.. אם עוד שלוש שנים לא יהיה טוב תחזרי לפה ואשמח לתת לך משהו (אם יהיה לי גישה לפה) בהצלחה..

BLaCk magiCat

New member
תנסי...

את להציא לו נישואים, אם הוא לא יסכים תשאלי אותו למה. אם הסיבה שלו מוצדקת- אז לגיטימי. ודרך אגב אם הוא סתם "לא בטוח" או "רוצה עוד כמה שנים של חופש", אז תחשבי על המשך הקשר שלכם, כי יכול להיות שהוא ימשוך את זה לנצח (יש אנשים שפשוט לא יכולים להתחתן).

סך הכל בת 30..לא סוף החיים

ואולי זה מעצבן..אבל אהבה-ולחשים זה צירוף קטלני
לא מומלץ. אני חושבת שזה צריך להיות מרצונו, לא מרצונו של שיקוי או לחש. אני בטוחה שלא תמותי רווקה
מאחלת לך ולבן זוגך הרבה אושר ואהבה טל

dopey_wizard

New member
מה???

היא יוצאת איתו רק שנה!.. והיא אמרה שהיא יודעת שהם כן יתחתנו רק זה יקח זמן.. אני בטח שאם מישהו לא רוצה להיתחתן תוף שנה הוא לא חייב להיות "אחד שלא יכול להתחתן".. אני חרי קשר של שנה גם לא הייתי ממהר להיתחתן.. התוצאה מהמעשים האלה יכולה להיות גירושים אחרי כמה שנים.. ואם יש ילדים אז זה בכלל דופק את הילדים (מנסיון).. אז, בבקשה, לא למהר ולכתוב דברים שעלולים לגרום לכול מיני מחשבות ורעיונות לא מומלצים אצל פותחת הדיון הזה.. בקיצור, לפני שמגיבים תקראו את ההודעות שאליהם אתם מגיבים..

אה..לא הבנתי נכון

חשבתי שהיא מתכוונת, ש-היא- יודעת שהיא תתחתן איתו בקרוב...
אבל אם מתחתנים..למה להשתמש בכישוף??
מיותר בצורה מיותרת לגמרי..בשביל מה להסתבך?

BLaCk magiCat

New member
ידעתי שיהיו תגובות כאלה...

צריך לזכור שהיא לא בת 17, וגם הוא לא. אחרי שנה זה כבר מעבר ליציאות וכאלה... מה גם שאני בטוחה (לפחות מהצד שלה) שהכל מלא לחצים... לחצים ממהורים, מהחברים, מהסביבה, וגם מעצמה. מה שממש לא תורם לקשר. אם אחרי שנה הוא לא מגבש לו דעה אם להישאר איתה או לא, אז צריך לחשוב על זה... (לא אמרתי להיפרד!!! לחשוב על מה שהיא רוצה לעשות עם הידע הזה. אני מניחה שהוא בן 30 או אפילו יותר ולכן בגיל הזה, בן אדם בוגר ומוכן למחוייבות, אפילו אם יענה לה לא, צריך לנמק למה (רוצה עוד זמן להכיר אותה, חושב שזה מוקדם מדי, אין כסף לחתונה...). אם הוא לא עושה את זה סביר להניח שהוא לא בוגר ולא בשל למחוייבות, כי גבר שהוא כזה לא יגרור בת זוג באף בלי להגיד לו מה מניעיו. אם זה המצב לדעתי השואלת צריכה לשקול כל מיני אפשרויות (כולל מגורים משותפים, דרך אגב, שזות דרך ביניים נהדרת לדעתי) ולשאול את עצמה מה הדבר הטוב ביותר בשבילה, חתונה ילדים משפחה או רווקות, ולראות איפה בדיוק עומד החבר שלה בעניין הזה ובהתאם להחליט.

אם הוא לא רוצה בשלב זה להתחתן

אז כנראה שיש לו סיבה.. אולי הוא לא מוכן
לפי דעתי את צריכה לדבר איתו על העניין ולא להשתמש במאגיה בשביל לזרז דברים כאלו.. אולי את מוכנה ונורא רוצה כבר להתחתן
אני בטוח שגם הוא רוצה אבל לא נראה לי שבשלב הזה.. לפי דעתי הוא לא מרגיש מוכן
הוא לא היה מתנגד סתם לרעיון הזה עכשיו. הבנת

למעלה