הי, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון. בת דודה שלי אמורה ללדת והתינוק פשוט לא מגיע. היא בת 41, והעובדה שהוא מאחר בשבוע מדאיגה מאוד, אף אחד מזירוזי הלידה שניסו בבית החולים לא עזר. הייתי רוצה לדעת אם יש צמח לאכילה או חליטה שיזרז את הלידה.
טיפולים כמו שיאצו/רפלקסולוגיה/דיקור יכולים לעזור. בחלק מבתי-החולים אפשר לבקש טיפולים כאלה בחדר הלידה, אבל אולי לא כדאי לחכות עד לשם - חפשו מטפל, ונסו. אם לא יעזור לשום דבר אחר, לפחות ירגיע ויקל על הגב הכואב...
../images/Emo45.gif רפלקסולוגיה, דיקור אפילו שיאצו
רק שהמטפל יידע מה הוא/היא עושה ולעשות את זה במרחק קצר מבי"ח חשוב לדעת שזה יכול להסתיים בקיסרי (אם יש בעיה אנטומית כמו פתח צר ותינוק עם ראש גדול) לידה קלה!!
לפעמים הזירוזים לא עוזרים כי בעיה אנאטומית לא מאפשרת את התפתחות הלידה. במקרים כאלה, כדי לא ליצור מצב של מצוקה עוברית, כדאי לסמוך על נפלאות הרפואה המערבית.
שלחו אותה הביתה!בשבוע 42! הבנתי שלא רוצים לעשות לה ניתוח קיסרי עדיין כי זה מסוכן. אני לא יודעת למה כל כך. החמאה קשורה לחליטה? אני מקווה שלא...בכל אופן, המון תודה.
צנסיון אישי , לי היתה ירידתצ מים ללא צירים , הרופאים נתנו לי 24 שעות על לזירוז שהיה מבחינתי "על גופתי המתה" - טיפול רפלקסולוגי צמוד גרם לצירים וללידה קלה ( יחסית). אם תצייני אזור מגורים אנסה להפנות אותך למטפל שכזה. בהצלחב יעל