זירוז טבעי? שבוע 39+4

פופיק811

New member
זירוז טבעי? שבוע 39+4

אשמח לעצתכן -
אני בשבוע 39 + 4, תאריך משוער 7.5 יום רביעי, לידה ראשונה
אני מתרגשת ומחכה בכליון עיניים
יש לי מדי פעם צירים קטנים, בימים האחרונים היו גם כמה שהרגישו יותר חזקים מהקודמים, וכל פעם חשבתי שהנה זה מתחיל, ושמחתי לעצמי, ואז אחרי זמן מה הם פשוט עוברים והכל חוזר לשגרה. בכל פעם שהצירים נעלמים אני מרגישה קצת אכזבה...
אני מרגישה טוב, לא כבד לי מדי, פשוט מאוד רוצה שזה כבר יקרה, להכיר את התינוקת ולהפוך כבר לאמא, עם כל החששות שכמובן קיימים, אבל יותר מהם יש ציפיה מאוד גדולה, גם מצד בן הזוג שלי.
אני מתלבטת האם לנסות משהו לזירוז טבעי כי אני קצת חוששת מביקורת בבית חולים אחרי שבוע 40,
לא רוצה שיציעו לי הצעות או שחס וחלילה יהיה באמת צורך בהתערבות

שורה תחתונה - האם / מה הייתן ממליצות לצורך זירוז טבעי?
רפלקסולוגיה/שיאצו/דיקור?
משהו אחר שלא חשבתי עליו?
אשמח כמובן גם להמלצות על מטפלים טובים באזור ת"א

תודה מראש :)

השאלה..

השאלה היא - למה? יש שם תינוק שמתבשל, למה להוריד אותו מהאש לפני שהוא מוכן?....
אם יש סיבה רפואית זה עניין אחר אבל אם לא - חבל, גם זירוז טבעי יוצר לחץ על המערכת, לחץ וציפייה אצלך, ואולי זה ייצר אפילו צירים, אבל אם עוד לא הגיע זמנו לצאת זה סתם י יוביל לבילבול ויתיש אותך. כל זה ללא סיבה בעצם.
אם העובר לא גדול וכל המדדים שלך בסדר אף אחד לא ילחץ עליך לכלום רק בגלל שאת מתחילה שבוע 41.
אם בא לך להתפנק על טיפול לכי על זה, ואם זה יעורר את בייבי לצאת אז מעולה, אבל טיפול זירוז אני ממליצה עוד לא.
בשלב כזה אני ממש ממליצה על טיפול במים.
סקס גם טוב לכולם וגם יכול לזרז אם הגיע הזמן. (רק אם את בעניין כמובן!)

עצתי - תתפנני על כל יום של שקט וזמן איכות עם עצמך.... הלידה תגיע!

רlנית

New member
מנצלש"ת לשאלה:

האם מותר סקס כאשר יש כבר פתיחה ומחיקה? מבדיקה בגוגל הבנתי שכן כל עוד לא פקעו המים. וההגיון שלי גם אומר שכן כי הרי לא תמיד בכלל יודעים שיש פתיחה. אבל יש חשש והוא מובן בנסיבות הענין...

סקס!

אכן כל עוד שק מי השפיר שלם - התינוק עטוף וסטרילי, לכן מותר לקיים יחסי מין. ברגע שיש חשד לירידת מי שפיר אז ממש לא מומלץ להכניס שום דבר לנרתיק, מחשש לזיהומים.
העניין עם הסקס לפני הלידה - גם ההנאה תורמת לאיכות חיים של האמא, וגם יש את העניין ההורמונלי - בשעת אורגזמה האישה מפרישה אוקסיטוצין - ההורמון שגורם לצירים, וכמו כן בזרע של האבא יש חמרים המעודדים צירים, לכן אם הכל מוכן ללידה זה יכול להיות זרז מצויין.
גם אם ירדו המים אפשר לנסות דרכים אחרות להגיע לאורגזמה ללא הכנסת שום דבר לנרתיק, קדימה תנו לדמיון להשתולל..

רlנית

New member
תודה אני אתן לבעלי לקרוא את זה

לפי מה שתארת

אין צורך. הסבלנות בהחלט משתלמת. גם זרוז טבעי זו התערבות ויש פה אמירה מסוימת שלא סומכים על הגוף ועל התינוק. לדעתי עדיף לסמוך ולגלות כמה הגוף חכם והתינוק יודע הכי טוב. הרבה פעמים זרוז יעבוד אבל לידה תתפתח לאט אז עדיף כבר לחכות לדבר האמיתי. זה יבוא....

למעלה