זירוז הפלה טבעית

לילדה

New member
זירוז הפלה טבעית

אני בשבוע 9 להריון אשר נמצא לא תקין במספר בדיקות אולטראסאונד (לעובר אין דופק) ועלי לבצע הפסקת הריון. לפני שאני מתחילה לקחת תרופות, האם יש דרך לזרז את התהליך על מנת שההפלה תהיה טבעית ? תודה רבה לעונים,

משתתפת בצערך

אני יודעת שהן בדיקור והן בצמחי מרפא ניתן לזרז את התליך, אני מניחה שגם בהומיאופתיה. נסי גם לאכול חצילים- מניעים אנרגיה רחמית. כמובן, עליך להיות במעקב רופא! מחכים לך בפורום הריון ולידה- תמיכה (110).

nadaval56

New member
שלום,

אין בכוונתי לנטוע תקוות שווא. אין בכוונתי גם להחליש את ידי הרפואה המערבית בעבודתה החשובה של שמירה על הריון תקין. אבל - במקרים רבים מדי שנשמעים בזמן האחרון יש "עובר ללא דופק" ופתאום אחרי שבוע-שבועיים יש דופק. על פי מה שכתבת הבנתי שאת כבר אחרי בדיקות חוזרות אבל אולי - אני מציע בזהירות - כדאי לחכות עוד שבוע? אגב, פעמים רבות במקרה של עובר ללא דופק, המערכת יודעת "לנקות את עצמה". יש רופאים רבים שתומכים בגישה זו ומחכים שבועות בודדים על מנת שהתהליך יקרה באופן טבעי. רק אם הוא לא קורה (עד השבוע ה 14 בערך) הם נותנים תרופות או לחלופין גרידה. בהצלחה!!!

pardes1

New member
מסכימה איתך

עברתי הפלה טבעית בבית קצת פחות משבוע. לא הייתי במעקב הריון כך שאני לא יודעת מתי העובר הפסיק לנשום. בכל מקרה, לפי מה שקראתי אפשר לחכות שזה יקרה לבד. רק אם אחרי חודש זה לא קורה אז צריך התערבות רפואית. אצלי היה טיפטופים שהתחזקו לאט לדימום מסיבי עד שהפלתי ואז זה נחלש לאט לאט. אם את מחליטה לחכות ולראות איך הדברים התפתחו את צריכה לשים לב שאין לך חום, צמרמורות וכו'.

למעלה