זיקפת בוקר

RonenYi

New member
זיקפת בוקר

האם יש לתופעה שם מקצועי בשפת הרפואה? ועוד, מהן הסיבות לזקפת הבוקר העקשנית והמביכה? איך ניתן להתמודד עמה? אשמח לתשובה רחבה. תודה, עידן.

blue4u2

New member
למה אתה צריך לזה מושג רפואי!??!?

זיקפת בוקר היא זיקפת בוקר
היא יכולה לנבוע מחלומות אירוטיים לקראת ההתעוררות או מעצירת השתן או מעלייה בהורמון הטוסטוסטרון לקראת ההתעוררות. מדובר בתופעה שבחלקה מביכה את הגברים אך היא מעידה על כך שאתה בריא
אין איך להתמודד עם זה אלא לקבל את המצב כמות שהוא ולשמוח על כך שזה קיים. נוטים אפילו לבדוק בעיות של אימפוטנציה על פי זיקפת הבוקר...
אגב, אתה יכול להמתין כמה דק' עד שהיא תיעלם או פשוט לאונן, להנות ולהתחיל את היום עם שיר חדש בלב
אז....בלי לחץ....מקווה שתתמודד עם המבוכה...

לא מדויק

זיקפת בוקר הינה תופעה בריאה ונורמאלית. מעבר לזה כשרוצים לראות עם לגבר מסוים יש בעיות זיקפה אז אחת הבדיקות הכי יעילות היא ניתור הזיקפה הזו, לגבר שאין זיקפת בוקר או זיקפות דומות במהלך הלילה יש בד"כ בעית של אימפוטנציה. הזיקפה הזולאו דווקא קשורה לחלומות אירוטיים או עליה ברמת ההורמונים אלא היא קשורה למחזוריות של גלי המוח בלילה, והיא מופיעה כל כמה זמן באופן מחזורי, לפעמים אנחנו מתעוררים בבוקר כאשר יש לנו את הזיקפה הזו. שלומלום

RonenYi

New member
נילה, את בטוחה?

קודם כל, תודה רבה על העזרה של שניכם
עכשיו, תוכלי להסביר יותר על אותה מחזוריות של המוח? למה התכוונת? וחיפשתי מונח רפואי לכך כדי שאולי אוכל למצוא עליה בספרים או ברשת.

כן אני בטוח

בזמן שינה המוח עובד במחזוריות מסוימת, אני לא בקי בכל הפרטים הקטנים כך שאינני רוצה לציין נתונים שאני לא וודאי לגביהם, בכל מקרה מה שאני יודע בוודאות זה שזיקפת הבוקר קשורה בין השאר למחזוריות זו והיא בריאה, נורמאלית ורצויה שלומלום

צהטין

New member
אם אתה לא מנצל את זה בבוקר קוראים..

לזה זבב"מ = זקפת בוקר בילתי מנוצלת
סתם בצחוק

למעלה