זיקנה

צלליתה

New member
זיקנה

ווינט העלו שאלון נחמד שיקבע אם אתם זקנים ברשת. אני התחברתי לראשונה עם מוזאיק, ואם אני זוכרת נכון זה היה 96, ואם אני זוכרת נכון השאלון הצליח לגלות באיזו שנה התחברתי. רק חבל שאין תשובות, היו כמה שברור לי שפספסתי. (כמו, איך פרסמו את שרותי ה ISDN של חברת ISDN-NET)

קא זו או

New member
נסיתי, אבל הדף שנפתח יותר "גדול"

מהמסך שלי, ולא הצלחתי להגיע ל"שיגור".

אהבתי..

וגזר הדין: "יש עליכם ותק" (התחברתי מהבית ב- 96.) רק מה, אין לי זכרון לפרטים... ולמעשה השתמשתי בתוכנת מייל על בסיס דוס כבר ב 88 מהעבודה......

מגניב.... ../images/Emo6.gif אבל מתעתע...

יצא לי: "יש עליכם ותק", שזה המקום השני מבחינת הותק באינטרנט, אבל חלק מהתשובות ידעתי מתוך מה שנקרא "ידע אישי", ולא כי הכרתי את הדברים בזמנם. וזה מתעתע גם, כי באמת התחלתי לגלוש מתישהו באמצע שנות ה- 90 [עם חלונות 3 נקודה משהו (לא זוכרת...)], אבל לא הכרתי את כל הדברים האלה שמופיעים בשאלון, ובעצם גיליתי באמת את הרשת רק בסוף 1999.

קא זו או

New member
כמוני כמוך

וגם אני התחלתי לגלוש באמצע שנות ה-90- זה דווקא טוב שיש עלינו "ותק" - ככה נשארנו צעירים, לא?!

אם אתה אומר... ../images/Emo6.gif

בכל אופן, הגלישה שלי עד סוף 1999 בערך הייתה דיי מוגבלת: לא הכרתי כלום ממה שקרה בקבוצות דיון, צ'אטים, וכל השאר. ידעתי להיכנס לאלטה-ויסטה, להתחיל לחפש משהו, ולהיסחף עם הלינקים באתרים שהגעתי אליהם.

damtiela

New member
אני חטיארית... אני חטיארית?!!?

"אתם חטיארים או שאתם ממש בקיאים בהיסטוריה, או שאתם זקני-רשת אמיתיים, ובכל מקרה אין ספק שיש לכם זיכרון מצוין. בכל מקרה: אנחנו מצדיעים לכם. היום כבר מותר לספר, שהיינו בערך שמונה חבר'ה שהיו מחוברים לאינטרנט. טוב, אז לא שמונה - עשרים אלף. כל המספרים שהופרכו כאן עד השנתיים האחרונות ממש, היו כנראה מופרכים לגמרי. כשסיפרו לנו על מאות אלפים אלו היו עשרות, וכשדיברו על מיליון זה היה אולי חצי. ומה יהיה עם כל הצעירים האלה ברשת? איך הולך ופוחת הדור. אין כבוד לפז''ם בארץ הזאת!"

melancholy man

New member
מה נולדת כבר אז? ../images/Emo13.gif

יכול להיות שבניגוד למה שאני זוכר את יותר מבוגרת ממני ב 12 שנה ולא ההיפך? אולי יש לך פשוט זיכרון טוב ויותר מידיי ידע בראש? (נראה לי יותר סביר)

damtiela

New member
זכרון טוב... כנראה שלא, כבר בקושי

זוכרת מי אתה..
יא איש נעלם! לא יודעת מה זה, אבל הופתעתי לאללה מהתשובות. חג שמח, צום מועיל וכאלה.

e-magine

New member
לי יצא "יש עלייך ותק"

אבל זה לא אומר כלום, כי ברגע שהיה לי מבחן אמריקאי, באופן אוטומטי נכנסתי לתפקיד ואיפה שהיתה שאלת ידע, ולא ידעתי את התשובה, פשוט החלטתי לנחש. הרי לא נתנו לי את האפשרות לכתוב בפשטות "לא יודע, או לא וזכר". חוצמיזה, תמיד אמרו לי שאני נראה צעיר מגילי הביולוגי

xslf

New member
לי יצא "חטיארית", מה שלא מפתיע-

אני אכן באינטרנט משנת 94-95 בערך, וב-96 כבר התחלתי לעבוד בתמיכה טכנית אצל ספק אינטרנט (נטמדיה ז"ל, נמכר אח"כ לנטויז'ן). אח... איזו נוסטלגיה- לגלוש עם מודם "מהיר" של 14,400 עם נטסקייפ 2 וחלונות 3.11

s h i r k u s h

New member
אבוי לי... אני צעירה פעורה ../images/Emo4.gif

הולכת לעמוד בפינה
- בקושי ידעתי 3 תשובות

דממה

New member
יש עליי וותק...

זה מה שיצא לי, למרות שחלק מהשאלות לא הוגנות וחלקן קלות מידי למי שבקיא ברשת כיום... בכל אופן לא מדובר בשאלון מדעי, אבל נחמד בהחלט. אגב, אני ברשת משנת 97 במינון נמוך ומ-99 במינון גבוה.

ailag

New member
קלעו יפה

התחברתי בסוף 95.. מה שכן, אם הייתי עונה נכון על ISDN-NET הייתי מקבלת 17 נקודות והייתי חטיארית
בין 18 ל 26 נקודות: יש עליכם ותק טוב, אתם ותיקים, אין ספק בעניין הזה. מצד שני, לומר שאתם מזקני הרשת העברית ומייסדיה תהיה קצת הגזמה. מתי התחברתם? 96'? לא, 97'? לא רע, אבל היו כמה שהקדימו אתכם. בכל זאת, יש כבוד - תוכלו לספר לנכדים שהקדמתם את הרוב. בפרספקטיבה היסטורית יכול מאד להיות שזה יהיה שקול לזקנים מהתשובה הקודמת.

OriIdan

New member
מצחיק

השאלה האחרונה לחפש בגוגל, יש בגוגל שאלה ששלחתי לרשימת תפוצה במייל בשנת 1994 מה שמראה שהתחברתי לרשת הרבה לפני זה. האמת שאם אני זוכר נכון, אני מחובר משהו כמו משנת 1987.

xslf

New member
לאינטרנט? או לרשת תקשורת?

השאלות מדבר על האינטרנט, לא על רשתות תקשורת אחרות. ואם הולכים על רשתות תקשורת אחרות- לאבא שלי היה מנוי בקומפירסרב שהשתמשתי בו בזמנו, סביבות שנת 92. יכול להיות שהיו לי חיבורים לפני- אני כבר לא זוכרת.

למעלה