מ מכונת שנאה ורצח New member 26/2/16 #25 תראה מרטין כמה זיקן פרימיטיבי בא לפורום אתאיזם כדי לקלל אותם כמו אחרון המאמינים הנבערים
ז זיקן New member מנהל 26/2/16 #26 תגיד. חתיכת 0 מתי בפעם האחרונה הסתכלת במראה? לא שמת לב שאתה נראה כמו פוחלץ מיוחם שלא ראה כוס מאז שנולד.
תגיד. חתיכת 0 מתי בפעם האחרונה הסתכלת במראה? לא שמת לב שאתה נראה כמו פוחלץ מיוחם שלא ראה כוס מאז שנולד.
ע עIד אחד New member 26/2/16 #27 אתם חונקים אותי שניכם זיקן, תהיה פייר אבל מאז הפעם האחרונה שאתה ראית כוס - עבר יותר או פחות זמן משעידו נולד?
אתם חונקים אותי שניכם זיקן, תהיה פייר אבל מאז הפעם האחרונה שאתה ראית כוס - עבר יותר או פחות זמן משעידו נולד?
מ מכונת שנאה ורצח New member 27/2/16 #29 צצצ מר זיקן, לא לכעוס זה שצ'אק צ'אק ה לא משחרר לך לא אומר שאתה צריך להיות מריר, זקן שוטה ופתטי שכמוך.
צצצ מר זיקן, לא לכעוס זה שצ'אק צ'אק ה לא משחרר לך לא אומר שאתה צריך להיות מריר, זקן שוטה ופתטי שכמוך.
מ מכונת שנאה ורצח New member 27/2/16 #31 במילון אבן שושן ליד הערך מסכן יש את התמונה שלך ושל כל המשפוחה הכושלת שלך. איזה אפס
ע עIד אחד New member 27/2/16 #33 אבן שושן יצא לפני מאה שנה מאיפה הוא היה יכול לדעת מה עתיד היה להתפתח עם זיקן?
מ מכונת שנאה ורצח New member 27/2/16 #36 בטח שיש אותם! הם מסומנים בכוכביות תחת הערך מסכן- זיקן צ'אק זה הכלב שנבעל על ידי המסכן ופומה זאת האישה שמעולם לא התנתקה מתפוז אפילו לא בהלוויה של קרובי משפחה.
בטח שיש אותם! הם מסומנים בכוכביות תחת הערך מסכן- זיקן צ'אק זה הכלב שנבעל על ידי המסכן ופומה זאת האישה שמעולם לא התנתקה מתפוז אפילו לא בהלוויה של קרובי משפחה.
ע עIד אחד New member 27/2/16 #37 רק בתפוז יש קטעים כאלה עידו, זוכר את המנהלת ההיא שמתה שהטרלתי את שירשור האבל שלה? 3 ימים נקרעה לי הבטן מזה
רק בתפוז יש קטעים כאלה עידו, זוכר את המנהלת ההיא שמתה שהטרלתי את שירשור האבל שלה? 3 ימים נקרעה לי הבטן מזה
מ מכונת שנאה ורצח New member 27/2/16 #38 חחחחחחחחחחחחחחח אבל פייר הרגשתי קצת רע אחרי זה, בסדר מנהלת בתפוז זאת הצורת חיים הכי נחותה שיש אבל מה שעשית שם היה קצת מרושע אפילו בשבילך
חחחחחחחחחחחחחחח אבל פייר הרגשתי קצת רע אחרי זה, בסדר מנהלת בתפוז זאת הצורת חיים הכי נחותה שיש אבל מה שעשית שם היה קצת מרושע אפילו בשבילך
ע עIד אחד New member 27/2/16 #41 האמת, גם אני הרגשתי רע בגלל שהם פירסמו את התמונה שלה בעמוד הראשי והיה לה פרצוף של פודל שנתקע מחוץ לבית באמצע הגשם הצטערתי שלא עשיתי קופי פייסט לתמונה הזאת בתוכנת הצייר ועיצבתי אותה מחדש
האמת, גם אני הרגשתי רע בגלל שהם פירסמו את התמונה שלה בעמוד הראשי והיה לה פרצוף של פודל שנתקע מחוץ לבית באמצע הגשם הצטערתי שלא עשיתי קופי פייסט לתמונה הזאת בתוכנת הצייר ועיצבתי אותה מחדש