זיקו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זיקו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo124.gif

שלום שלום לך זיקו! פליז! תמצא כבר מנהלת לפרום לסביות ! בבקשה!!!!!!!!!!!! תעשה אן דן דינו!

לא משהו אישי כלפיו

לדעתי הוא אחלה פשוט אני לא רואה את כל האחליות שלו בפורומנו! זיקו! או שאתה מקפיץ את הפורום או שתמצא מנהלת !! בבקשה :)

ז י ק ו

New member
../images/Emo178.gif

דוקרת, תאמיני לי שאני עובד על זה.. מצטער, נכון, את צודקת אבל זה לוקח זמן בסופו של דבר נמצא את הלסבית שהכי מתאימה לכן.

אליקו27

New member
נו קח אותי זיקו

קח אותי בזרועותיך השעירות כפרהההההההההההההההההההההה

זיקו!! ../images/Emo124.gif אל תתעלם!

take her! she looks to me ok רגע את אוכלת גויבות ? וחצילים? זיקו אם היא אוכלת גויבות וחצילים היא לא מתאימה!!!

היי אתה בכלל בן..

אולי כי זה פורום לבנים !! זיקו זה לא קשה קח את "קשת של אהבה" או.. "Mיקי".. או את תתוש.. היא ממש מצחיקה פשוט.. תבחר .. אחד.. תראה את הפורום הוא מתדרדר.. קח אחת שתהיה סגנית מנהל או משהו כזה עד שתמצא מנהלת..

תגידי מה הסיפור שלך ??

את חושבת שזה כל כך קל לנהל פרום ?? אז קודם כל תדעי לך שצריך הרבה מאוד עיניין בתוכן של פרום שאותו אתה מנהל אז... קחי בחשבון שמהכרותי הקרובה אם "זיקו" אני יודע שאין לו ממש עניין וקשר אישי לתכנים של פרום לסביות והוא עושה את זה למיטב הבנתי רק מתוך התחשבות בקהילה הלסבית ומאכפתיות {כן כן אני רצני } ואם יש לךרעיון על משהי שתוכל או שאולי את בעצמך יכולה לנהל את הפרום אז בבקשה אבל עד אז... בבקשה על תעברי ביקורת בבקשה ועם ביקורת אז לפחות ביקורת בונה ומפרגנת

למעלה