זיקוקים..................

זיקוקים..................../images/Emo41.gif

ערב יום העצמאות. יושבים בכסאות נוח במרפסת החשוכה, צופים באורות העיר הנפרשים לרגלינו, ומחכים לזיקוקים. על השולחן הנמוך - כוסות המשקה. (ליקר קפה בשבילי, תודה....) קצת צונן בחוץ.....אני נרעדת. אתה מזמין אותי לשבת על ברכיך ולהתחמם בחיבוק. יושבת כשגבי נשען על גופך, ידיך עוטפות אותי, חודרות אל מתחת לחולצה ומכסות את שדי, הם באמת קרירים קצת, אתה אומר, וחופן, ומלטף, וממולל את הפטמות הזקורות מקור. אני מתחילה להתפתל בהנאה ומרגישה, איך מתחתי, הזין שלך,גדל ומתקשה. הזכרונות מהתעלסות הצהריים מציפים אותי, ואני יורדת מברכיך, כורעת לרגליך, ופותחת את כפתורי הג´ינס... האיבר המקסים ניצב מולי, עירום,חזק וקשה.... מעבירה את לשוני במעגלים מבסיסו ועד קצהו, סוגרת את ידי על האשכים המלאים.....(שלא יתקררו....) מכניסה את קצה האיבר לפי, ומתחילה לינוק אותו, סנטימטר אחר סנטימטר.... כשברקע, שומעת את גניחותיך ואנחות התשוקה שלך..... תוך כדי כך, אני מושיטה יד אל כוסית ליקר הקפה שלי ומתחילה לטפטף, טיפה אחר טיפה, על בסיס הזין, כשאני קולטת את הטיפות בלשוני, מיד עם הגיען לקצה....... אתה נדלק ממחזה..... אני נגנבת ומשתכרת מהטעם ומגילויי הנאתך הקולניים..... ממשיכה לינוק ולמצוץ ברעבתנות, עד שמרגישה איך כל גופך נמתח, מתקשח..... ובתיאום מפתיע עם הזיקוקים המתפוצצים בשמיים.......מתפרץ גם הוא....... חג שמח.....מתוק שלי.......

eranshv

New member
קראתי והתחממתי

חייב לציין שקראתי והרגשתי צמרמורות בגוף ובמיוחד רטט ב.... כל הכבוד !!!

*g99

New member
איזה מושלם!

תאור קצר וקולע, שאת כולם משגע. אהבתי גם את הזיקוקים, ושלא רק הם פתאום מתפרצים. g99... נ.ב. לינק מדליק.

למעלה