זיעת יתר

LOOS3

New member
זיעת יתר

מקווה שתוכלו לעזור לי כבר המון זמן שאני סובל מזיעת יתר באיזור בית השחי וזה בא לידי ביטוי בכך שאני מגיע לעבודה יושב מול המחשב ואחרי 5 דקות כל החולצה ספוגה בזיע או שאני לובש חולצה יפה ומתכונן ליציא ואיך שאני יוצא מהבית שוב פעם כל איזור בית השחי רטוב ומסריח בבית זה אף פעם לא קורה אבל אם אני ירד שניה לדואר אפילו במעלית אני יחזור מזיע ואני פשוט לא יכול יותר זה כלכלך לא נעים! מה עושים?

אסתי123

New member
הזעת יתר

בית מבחינתך הוא מקום מוגן, מוכר, בטוח..... יציאה החוצה מאיימת עליך. אפילו המחשבה על יציאה החוצה מפחידה. גורמת ללחץ, מתח... אני מציעה לך לבדוק למה, ולטפל בגורם. אני מציעה לך טיפול קינסיולוגי.

LOOS3

New member
אפשר לחשוב אנחנו מכירים 20 שנה

ממש ניתחת אותי כאילו את מכירה אותי כל החיים אני הכי לא נלחץ בקלות ויש לי ביטחון עצמי אין לי בעיה עם מקום העבודה שלי ולהפך אני אוהב להיות שם ובמיוחד עם האנשים שם אז זו לא נראית לי הבעיה חוץ מזה אני אוכל רגיל לא מגזים בשום דבר והנה למשל עכשיו שאני כותב מהמחשב שלי בבית אני לא מרגיש שום זיע אבל אם הייתי כותב ממקום אחר אז סביר להניח שהייתי כבר רטוב וזה פשוט הורס לי את כל היום! אם יש איזשהו פתרון לזה אני אשמחחח מאוד לשמוע ! ואני מדבר על פתרון ממשי כמו הזרקה נגד זיע (שמעתי שיש דבר כזה) ד'א כבר נסיתי כלמני דאודורנטים (ג'ל\ספרי\רול און) נגד זיע אבל כלום לא עוזר

אסתי123

New member
אתה לא נילחץ בקלות ואין לך בעיה במקום העבודה

ובכל זאת אתה מזיע וזה הורס אותך. היצעתי לך פיתרון בהחלט ממשי ומעשי. היצעתי לך לחפש ולטפל בגורם להזעה. לרפואה הקונבנציונלית אין פיתרון לעניין הזה. גם אם עושים ניתוח וההזעה לדוגמה בידיים ניפסקת לחלוטין, הגורם להזעה שלא טופל מוצא את ביטויו במקום אחר בגוף. למשל מתחילה הזעה בגב. היגעת לפורום רפואה משלימה וההיתיחסות לאדם ולמצבו הגופני היא אחרת. לפיתרונות כמו הזרקה , ג"ל, ספרי...לך לרופא או לבית מירקחת. בהצלחה

בקשר לניתוח - ובכלל....

אני לא בטוח שהגורם להזעה שלא טופל ימצא את ביטויו במקום אחר בכל המקרים של ניתוח, אבל אני כמעט בטוח שבכל המקרים הניתוח הזה גורר אחריו השלכות בעייתיות למדי...עדיין לא נתקלתי במקרה של אדם שעבר ניתוח כזה ולא ספג נזקים ותופעות נלוות קשות. החל מטריגרים לאורך כל היד, דרך טווח תנועה שנדפק לגמרי (לעתים לצמיתות) וכלה ברגישות יתר של כל הברכיאל פלקסוס כתוצאה מהניתוח עד כדי שכל עומס הכי קל שבקלים על האזור ישר מעורר תגובה עצבית קשה... רוב המנותחים שאני מכיר היו שמחים להחזיר את הגלגל אחורה ולתקן את הטעות שעשו אף על פי שהם כבר לא מזיעים... אני הייתי ממליץ לכל אדם עם בעיית הזעה להשאיר את הניתוח כאופציה אחרונה וללכת על זה רק אם כלו כל הקצים ובאמת אין שום ברירה אחרת... אם לי היתה בעיה כזו הייתי מנסה אפילו כישוף בורמזי לפני שהייתי הולך לחדר הניתוח... הדברים הראשונים שהייתי מנסה הם שטיפת קיבה, שינוי תזונתי קיצוני בתמיכת איש מקצוע עם נסיון בבעיות הזעה,טיהור אנרגטי(אף על פי שמעולם לא ניסיתי ואני לא יכול להגיד שאני ממש מאמין בזה) וריצות בוקר לצורך פליטה של כמה שיותר זיעה לפני שאני הולך לעבודה. לגבי התזונה: LOOS ....כתבת שאתה אוכל "רגיל" ולא מגזים בשום דבר. את המשפט הזה אני שומע כל יום כמעט וכשאנשים מגישים לי אח"כ רישום מדוייק של מה הם אכלו במשך כמה ימים אני מזדעזע לראות מה זה "רגיל" בשבילם... למען האמת במקרה של הזעת יתר זה יכול להיות גם רגישות למשהו מאוד ספציפי כך שיכול להיות שאתה אוכל יותר טוב מ"רגיל" - אפילו אוכל "מצויין", ועדיין אם תוציא לצורך דוגמה את הזיתים השחורים מהתפריט שלך הבעייה תיפתר... אם הבעיה היא בתזונה(סבירות גבוהה מאוד אגב) זה בהחלט יכול להיות איזשהו מאכל שבכלל לא נחשב ללא בריא אבל הגוף שלך אישית לא יודע להתמודד איתו כמו שצריך. בעולם המתועש בו אנחנו חיים תזונה "רגילה" יכולה להיות מורכבת מ80 סוגים של רעלים בלי שנדע בכלל...

ניתוח להזעה

כיום הניתוחים להזעהת יתר נעשים דרך כניסה מבית השחי ולא כמו פעם דרך supraclavicular fossa . זהו טיפול להזעת יתר בכפות הידיים ולא בבית השחי. זהו ניתוח בטוח ביותר ובתור מי שעבר אותו אני יכול להגיד שהוא שינה את חיי לטובה. דרך אגב אין לי שום תופעות לוואי.

דווקא על זה דיברתי

על ניתוח להזעת יתר בבית השחי ולא בידיים, כשהכניסה היא מבית השחי - ואתה הראשון שאני מכיר שאין לו תופעות לוואי מזה. שא ברכה!! מאחל לך שגם לא יהיו תופעות בעתיד. נחום

hal767

New member
הניתוח לא שייך כלל לריפוי הבעיה

זהו טיפול בסימפטום והוא משאיר בגוף את גורם הבעיה. במקרים רבים, בעקבות הניתוח המיותר הזה, מתחילה הזעת יתר בחלקים אחרים של הגוף. החשוב הוא שגורם הבעיה לא טופל ולכן ימשיך להזיק. לכן רפואה שמטפלת בבעיה כזאת באמצעות ניתוח הינה רפואה גרועה.

LOOS3

New member
אז בקשר ל"ניתוח"

אני לא מדבר על ניתוח אלה על הזרקה של חומר מסויים ראיתי את זה פעם בטלויזיה שמישהו סבל מהזעת יתר אז הזריקו לו משהו פעם בחצי שנה וזה מאוד עזר לו אני לא חושב שזו בעיה תזונתית משום שאני מתחיל להזיע רק שאני בחוץ לבית אני חושב שזה קשור ללחות באוויר או משהו כזה למרות שכמו שאמרתי אני גם מזיע במקום העבודה או אצל חברים וזה לא קשור לזה שאני כביכול מפוחד לצאת מהבית כי גם שאני עם חברים שאית םאני מרגיש הכי בטוח בעולם אני מזיע סתם יש לי איזה דפקט בגווף שבגללו אני מזיע בלי שליטה ד'א אני לא מכחיש או משהו התזונה שלי די על הפנים אני ממש הייתי רוצה לשנות את הרגלי האכילה שלי אבל אין לי כוח ללכת לתזונאי :\ אין איזה מאמר ברשת שאפשר להעזר בו ?

lightflake

New member
יכול להיות שאין לזה שום קשר לתזונה שלך

אם זה היה קשור, למה זה מופיע בדפוס המיוחד רק בחוץ? העובדה שמנגנון מסוים יוצא מאיזון ומתפקד בעודף לא מעידה בהכרח שבאמת יש לו סיבה טובה לעשות כך אלא מעידה שמשהו יצא מאיזון/נפגם/דפוק/חולה... ורק שיטה שמסתכלת על המכלול ויודעת לאזן אותו בחזרה תוכל לרפא מצב כזה מהיסוד.

בדקת את המזגנים ?

איך יתכן שאתה מזיע בכל המקומות שהם לא הבית שלך? האם יכול להיות שבבית שלך הטמפרטורה נמוכה יותר? או שבמקומות האחרים המזגן בכלל לא עובד. ולשאלה שמופיעה בסוף אני ממש הייתי רוצה לשנות את הרגלי האכילה שלי אבל אין לי כוח ללכת לתזונאי :\\ אין איזה מאמר ברשת שאפשר להעזר בו ? יש מאמרים רבים ברשת על תזונה (חפש בגוגל), אבל איך תדע להתאים אותה אליך? זו בדיוק הסיבה שממליצים ללכת לאיש מקצוע מומחה בתחום. מאחל לך רק בריאות!

LOOS3

New member
לא קשור למזגנים

אתמול בלילה הייתי בוץ עם חברים והיית עם חולצה קצר והיה קור כלבים ולמרות שהיה לי מאוד קר הזעתי כמו לא יודע מה

hal767

New member
הזעת יתר

הזעה היא אמצעי של הגוף, בין השאר, לסלק פסולת החוצה. זהו מנגנון נוסף המתגבר את מערכות ההפרשה של הגוף. כאשר מצטברת בגוף פסולת בכמות גדולה, הגוף מגייס את הזעה המופרשת, כעזר. מקורות הפסולת יכולים להיות שונים: תזונה גרועה, תרופות למינייהן, סיגריות, אלכוהול וסמים ועוד. ציינת שהזעה מסריחה, וזה מחזק את החשד שלי לכיוון הזה. הפתרון הטבעוני הוא לאתר את גורמי הבעיה ולסלקם, ובמקביל להתאים דרך תזונתית מתאימה שתאפשר לגוף לטהר את עצמו מהחומרים המזהמים. חשוב גם להתלבש נכון לצורך העיניין. גורמים מנטליים, כמו לחץ נפשי, פחדים וחרדות למשל, יכולים להיות קשורים לבעיה.

מאיר72

New member
ראשית יש לבדוק מה אתה אוכל

חלק מהמזונות גורם להזעה וגם לריח, יתכן וסביבית העבודה מלחיצה אותך ולכן אתה מזיע יתר על המידה, יכתנו עוד סיבות רבות, אבל נראה לי ששתי הסיבות הללו הן המרכיבים העיקרים בבעיה שלך, הדבר הטוב ביותר שאתה יכול לעשות למענך הוא למצוא מטפל/ת טוב ולהתחיל בטיפול. רפואה שלמה

0 אור 0

New member
מצטרפת להמלצות לטיפול מקצועי

במקרה הזה, העובדה שבבית אין הזעה מצביעה על כך שהמקור אינו פיזי טהור. אפשר להיעזר באיש מקצוע מתחום הרפואה המשלימה או פסיכולוג בשילוב עם רפואה משלימה.

בגלל שזה קורה רק בחוץ-

לא נראה לי שיש כאן בעיה פיזיולוגית או תזונתית ולא נראה לי שדיאודורנטים יכולים לפתור את זה.. צריך לבדוק את ההקשר היותר רחב של הבעיה כדי להבין. זה מה שעושים בהומאופתיה....ולכן- זו ההמלצה שלי. שנה טובה עירית

למעלה