זיעה וסודה לשתיה

• פותח הנושא lir86
  • פורסם בתאריך

lir86

New member
זיעה וסודה לשתיה

אני מקווה שזה קשור אבל זה כבר זמן מה שאיני משתמש בדאורדורנטים מסחריים למיניהם ניסיתי את האבן המינרלית, מה שעבד עד שהאבן נפלה מהמתקן שלה ניסיתי גם סודה לשתיה עם נייר סופג עם מעט מים ותפיחה של בית השחי, מה שעובד אך מלכלך מעט ולא הכי אסתטי מישהו עלה על שיטה נוחה יותר של פיזור האבקה על בית השחי? שמעתי על מלחיה אבל לא נראה לי שזה יתפס במיוחד ואפילו ילכלך יותר שמעתי גם על להנות מהריח הטבעי של הגוף, מה שלא התחברתי אליו בכלל
דרך אגב בשמים וספריים על הבגדים זה לא כל כך נורא, נכון?

זיעה

אנחנו חיים בארץ חמה וזיעה זה חלק בלתי נפרד מהקייץ שלנו לצערי גם אני מזיעה לא מעט בקיץ אבן הקריסטל היא פיתרון מצוין שלא מלכלך ומונע ריחות לא נעימים את האבן ניתן למצוא בחנוית תבליניםבצורה הטיבעית שלה ניתן לכתוש אותה במכתש ועלי עד למצב של אבקה ואז אחרי מיקלחת כבית השחי עדין רטוב לפזר מנסיון אישי זה עובד מצוין דרך אגב בחנות תבלינם המחיר הרבה יותר זול משמעותי בהצלחה מירב

lir86

New member
אבן מינרלית בחנות תבלינים?

את זה עוד לא יצא לי לראות מה אני מבקש מהמוכר\ת בעצם? ומה המחיר לקג?

האבן ניקראת שב

המחיר מישתנה תבדקי בחנות הקרובה למקום מגוריך היא מגיעה בצורה של אבנים לא מסותת כמו בפארמים אם לא תמצאי אני אעזור לך מירב

mic26

New member
שמעתי לא מזמן שאיזה סטייליסט

המליץ על הצמדת תחבושת הגיינית דקה לחלק הפנימי של השרוול על מנת שיספוג את הזיעה. הוא המליץ על זה בעיקר למטרת הימנעות מכתמי זיעה, אבל נראה לי שגם לריח זה יעזור. חוץ מהפתרון ההזוי הזה יש שלל דאודורנטים טבעיים שמוכרים בחנויות הטבע. לי אישית האבן המינרלית עזרה במשך ימים ספורים ואחר כך ההשפעה פגה.

למעלה