טוב, עלית עליי....
אני דרור ואני בעלה של בי-רו, אז אני חייב להצדיק אותה אחרת חבל לי על הזמן. "בכלל לבלם היד אין שימוש בנסיעה למעט עצירת פתע שלא יכולה להתבצע עם בלם הרגל אם חס וחלילה קורה משו ובשעת חניה שהאוטו לא זז! " לפי מה שאני מבין , אני אבלום עם בלם היד כשאני צריך לבלום לפתע, כי איזה נהג לפני בלם לפתע, אבל אני אבלום ככה רק בגלל שאותה בלימה לא יכולה להתבצע עם בלם הרגל מסיבה כלשהיא שלא ידועה לקורא, מדוע הבלימה לא יכולה להתבצע עם בלם הרגל ? גם זה לא ידוע לקורא, זה יכול להיות כי היד יותר מהירה מהרגל(האמנם?), אולי כי בסוג הבלימה הפתאומית הזו צריך לנעול רק את הגלגלים האחורים(בחייך?), או בכלל, אולי הבלמים בגלגלים האחורים יותר חזקים מהקדמיים(מעניין..). הקיצר, הדברים שלך, באם לא נתייחס לדקויות הגייה, די נכונים, רק שהם לא מספיק מפורטים וברורים ואדם ללא ידע שקורא אותם עלול להבין שבלימת "פתע" עושים עם בלם היד או לא יודע מה. בלימה במהלך נסיעה עם בלם היד היא מסוכנת מכמה סיבות, אחת הסיבות היא שהבלימה בשני הגלגלים לא תמיד שווה ב100% ויש סטיות, בנוסף, כל נגיעה בהגה עלולה להביא לסחרור של האוטו, איבוד הזנב(היגוי יתר), איבוד שליטה, החלקה לנתיב שליד וכהנה וכהנה. בלימה בעזרת בלם היד צריך לתרגל ולדעת כיצד לבצע, כמובן שהתרגול לא אמור להתבצע על כביש ראשי או חניה בשכונה, אלא במסלול המיועד לכך עם מדריך שיודע המקצוע ויודע לתקן אותך, לתת לך טיפים, להסביר לך את הטעות ובסוף, להסביר לך כיצד מבצעים זאת בצורה הנכונה והבטוחה - קורס נהיגה מתקדמת. וכפי שפרטנר אמר " הייתה כאן כוונה לדבר שהוא נכון אך לא הובן כהלכה." אם הדבר לא הובן כהלכה לבי-רו או לי, יכול להיות שהוא לא הובן כהלכה גם לאנשים אחרים בלא כל ידע בנהיגה, לא בגלל רמת אינטלגנציה נמוכה, אלא כי הדברים לא נכתבו בצורה מפורטת ומלאה, זה הכל. דרור.