זינוקים

• פותח הנושא og24
  • פורסם בתאריך

og24

New member
זינוקים

שלום לכולם!!!!!!!!!! לאור הקיץ המטורף שנכנסנו אליו אני קורא לכם ללחוץ על הקדמת שעות הזינוקים בתחרות ....החום משגע את השכל וגורם לבזבז זמן יקר וחשוב מזה אנרגיה וריכוז (גם אם אתם לא מרגישים ומודים בכך!!!!!) לכן תחשבו על זה ותפעילו לחצים על הנוגעים בדבר............ דרך הגב תודה רבה לאיתן גיא וכל הצוות ממועדון רעננה על המסלול הנחמד שהיה היום ברשפון עומר

sdanpo

New member
מסכים לחלוטין../images/Emo45.gif

זינוקים מוקדמים יותר יכולים להביא לתוצאות טובות יותר לכולם ולהנאה רבה יותר. אני יודע שמרבית הנפשות הפועלות בעניין הארגון עושות זאת בהתנדבות , ועדיין אני בטוח שכל מי שעוסק בספורט באופן פעיל יסכים להקדים את הזינוקים. יותר מכך , אולי אף יהיה סיכוי למשוך את העונה יותר עמוק לתוך הקיץ
.....

amichay mazor

New member
בקייץ הולכים לים ולא לניווט ../images/Emo42.gif

לפי מיטב ידיעתי : - ליגת הניווט הרכוב הסתימה . - ניווט רכוב אחרון שלא במיסגרת הליגה יהיה השבוע ביום ג' אחה"צ . - ניווטים רגליים ורכובים יחזרו אחרי הפגרה לכל המוקדם בסוף אוגוסט . קייץ קריר לכולם עמיחי

sdanpo

New member
לדעתי ניתן לשלב../images/Emo163.gif....

ניווט רכוב במים רדודים... או גלישת אופניים למרחקים קצרים... בכל מקרה , אני מסכים לחלוטין..... זה הזמן לגלוש (ולא באינטרנט..... יא חולים)

תגידו משהו, ../images/Emo3.gif

כשאנחנו נוסעים בכביש החוף מחיפה דרומה, יש בצד ימין משהו כחול גדול כזה, זה הים הזה שאתם מדברים עליו? ** זה היה וידויו של אחד שלא היה כבר שלוש בים **

sdanpo

New member
אני אישית....../images/Emo3.gif

דיברתי יותר על זה שבאיזור הרצליה.... התכסית שם קצת יותר טובה....

עשיתי פעם

בקיץ 2001 התחריתי בטריאתלון ניווט בהונגריה - ניווט שחיה באגם מים חמימים, ניווט רכוב וריצת ניווט. היה כיף לא רגיל, אתגר מעניין ומיוחד. דמיינו מפה של האגם ללא קווי גובה בכלל, אבל הרבה פרטים - עמודים, שיחים וכיוב'. ד"א הגעתי מקום 20 בערך. חוצמזה, גם בארץ אני מדי פעם משלב ... למשל בניווט יער הזורע שחיתי בנחל השופט

הזינוקים מחר ביער הנשיא

בין שעה 15:00 ל 15:45 ניווט במתכונת איסוף (score) ל 75 דקות

assisan

New member
ניווט איסוף?

האם סדר איסוף התחנות מוכתב, או כל רוכב אוסף לפי ראות עיניו.

אין סדר מחייב

יוצאים לדרך ואוספים כמה שיותר תחנות בזמן הנתון. כל תחנה מעניקה ניקוד ורצוי לא לאחר - איחור מוריד ניקוד.

למעלה