זינדי אקווטיקס

DaHunter

New member
זינדי אקווטיקס

איך הם הצליחו להגיע לכזו רמה של התפתחות טכנולוגית כשהם לא יכולים לצאת מהמים? הרי מתחת למים אי אפשר להתיך מתכות או לבנות דברים חשמליים מסובכים... אם מישהו יודע, תגידו בבקשה... מעניין...

EBow

New member
אולי הם רתמו איזו צורה חליפית של

אנרגיה שאנחנו לא יודעים על קיומה במקום חשמל. יכול להיות גם שהם העתיקו חלק מהטכנולוגיה מאחד המינים האחרים. אבל באופן עקרוני - אני מסכים איתך. לדעתי, המפיקים הכניסו את הז"א לסדרה יותר בשביל הגיוון מאשר מסיבות אבולוציוניות הגיוניות. הם פשוט רצו ייצוג של כל או מרבית המשפחות הזואולוגיות שיש בכדור הארץ כדי שיהיה יותר נחמד וסבבה וכולם יוכלו להגיד 'איזה יופי של פלורליזם יש באנטרפרייז'. לא מפריע לי יותר מדי באופן אישי. אני נהנה מהקונספציה.

אודו

New member
מים?

למה לא נגיד מים כבדים (כמו בכור) או סוג אחר של חומר נוזלי? ככל שאנחנו יודעים, ותקן אותי בבקשה אם לא, הם יכולים לחיות בעצם בתוך מתכת נוזלית או ג'ל מעביר חשמל כמו שמשתמשים לאולטראסאנוד... בקיצר, אי אפשר לדעת במה הם באמת נמצאים! הם בצד השני של הסקטור עם כל הכבוד...

ROZELESS

New member
חשבת אולי על צלופחים חשמליים ??

אולי הם השתמשו בהם לצורך החשמל ... תראה את הגרסה של פרנקנשטיין עם רוברט דה-נירו שהחייו אותו עם צלופחים כאלו ...... ומי אמר שאי אפשר להתיך מתכת מתחת לפני המיים ??? ומה עושים כל הבנאים של דוברות הנפט מתחת למיים ??? משחקים שש-בש שמה ???

deathcaster

New member
סליחה ?!

ואני חשבתי שריתוך תת ימי זה מקצוע רציני , זה אפילו מופיע בפרסומת של "תקע ושקע "
בכל מקרה - רוב הפעילות הוולקנית של כדור הראץ היא מתחת למים , שם יש נהרות לבה שהם למעשה אבן רותחת בבטמפ' של כ- 6000 מעלות צלזיוס , אני מניח שאתה יודע שרוב המתכות ( למעט טנגסטן , אוסמיום וכד' ) מותכות בטמפ' הרבה יותר נמוכה , לכן להתיך מתכות מתחת למים זה אפשרי בהחלט , למעלה מזה בגגל הלחץ הגבוה השורר בעומק הים תצטרך אפילו פחות אנרגיה להשקיע ! לגבי בניית מכשירים חשמליים ? הכל עניין של השקפה , אתה יוצא מנק' הנחה שבגלל שמים מוליכים תהיה בעייה לבנות מכשירים חשמליים , אבל צוללות ומכשירים שומים עובדים מצויין במים , הכל עניין של בידוד . וכמו שנאמר , יש בים המון יצורים המשתמשים בחשמל ואור , הרבה יותר משוכני היבשה , כך שהזיקה לחשמל תהייה יותר אצל יצורי ים מאשר ליצורי היבשה .

למעלה