זינגר 9960

© RoNa

New member
זינגר 9960

מה דעתכם?
אני לא מצליחה להחליט איזה מכונה לקנות.
אין בעיה תקציבית ואני מוכנה להשקיע במשהו איכותי וטוב.
היא מצאה חן בעיני, אולי בגלל האין סוף דוגמאות ואותיות.
השאלה האם זה פרקטי.
אני אומנם חובבת, אבל תופרת לא מעט.

אגב,
למה יש פערים כל כך גדולים במחירים בארץ ובחול?
אשמח לתגובות והמלצות.
יודעת שיש כאן כאלה שלא חובבים זינגר, אבל יש לנו נסיון טוב איתם.
תודה :)

http://www.singer4u.co.il/pl_product~591~2~1.htm

http://americashopping.co.il/am.php...ie=UTF8&qid=1374683229&sr=1-4&keywords=SINGER

שש שבע

New member
אם לי לא היתה בעיה של תקציב הייתי קונה

את אחת מדגמי האקטיבה של ברנינה,

© RoNa

New member
בכל זאת אשמח לשמוע תשובות לשאלות שלי

כמו שכתבתי זה הכיוון כרגע (אלא אם המכונות של ברנינה עולות על הפונקציות של הזינגר הזו) לא מצאתי בחיפוש דגם ראוי.

אני רוצה בעיקר משהו איכותי, ושתהייה אפשרות לתיפורים חופשיים נוחים וכמובן כמה שיותר פונקציות שימושיות.

שש שבע

New member
פעם כתבתי שלא משוים בין זינגר לברנינה

כמו שלא משווים בין סוסיתא לרולסרויס,
הרולסרויס היא ברנינה אם לא הבנת

בשביל להשוות אחד לאחד בין שני דגמים אני צריכה את שניהם לידי,
הם לא,
אז בגדול, אם את קונה אקטיבה 230 או 240 את לרגע אחד לא מתחרטת, זו מכונה לכל החיים.

טרהקוטה

New member
נראה לי שכן קיבלת תשובה,

זו רק לא התשובה שרצית... זה נראה שאת לגמרי נדלקת על הזינגר, אז תקני אותה ותתפרי בהנאה ובשמחה.

© RoNa

New member
זו לא תשובה :)

כשמנסים למכור משהו שהלקוח לא מכיר, צריך לפרט קצת יותר.
מה היכולות שלה, פוקציות, מחירים, שימושים ועוד פרטים שיהיה אפשר לבחון ולבדוק האם היא מתאימה לצרכים.
אני תופרת חובבת. לא יותר. אני לא מכירה את מכונות ולא את אלה בפרט. לא מצאתי שום הסבר ראוי או מחירים להשאווה.
לדעתי חשוב לעשות השוואה ולבדוק מה יותר מתאים לצרכים שלי.
(אפשר להשוואות גם בין סוסיתא לרולסרויס)

בכל אופן תודה.

שש שבע

New member
אם את אומרת לי שאת רוצה לקנות רכב

שיהיה יפה אמין מוצלח חזק ו...אין לך בעיות תקציב
אני בחיים לא אמליץ לך על סוסיתא,,,
כי אין מה בכלל להשוות בינה לבין יכולות של רכבים אחרים,
היא לא עונה על הרבה שאלות,

כנ,ל לגבי מכונה, אם את אומרת לי שיש לך רק 1000 ש"ח אני לא אמליץ לך על הברנינה, כי היא מעבר ליכולות שלך
,
אם את אומרת שיש לך 10000 ש"ח אז הסיפור הוא אחר לגמרי אחר,
אני לא אכניס את הזינגר לתמונה,

ההמלצות שלי הן בהתאם לשאלות וליכולות
הזינגר היו פען המכונות, היום הם חברת מותג, כמו רוב האחרות,
רוב הדגמים הם בינוניים, ומטה,
בינתיים עוד לא נתקלתי בזינגר אחת שהיא באמת מוצלחת יותר מחברותיה באותה רמת מחירים,
להפך יש לדגמים מסוימים עם בעיות מוזרות לגמרי כמו אי יכולתן להתמודד עם החלפת מחט או שינוי כיוון מתח,

תראי אני לא מקבלת אחוזים מאף אחד,
ואוהבת לתת עצות יעילות,

אם תגידי לי שאת הולכת להעסיק ילדים על המכנוה שלך בחיים לא הייתי ממליצה על מכונה אלקטרונית ,
אבל אנשים בוגרים זה משהו אחר.

וכמו שאמרה טרקוטה, ננעלת על הדגם הספציפי, אז קני לך אותה, והשתמשי בה בהנאה,
ותעדכני אותנו בהמשך, ושיהיה לך בהצלחה

© RoNa

New member
לא ננעלתי

ברור לי שאין לך פה אחוזים (אני במקומך הייתי שוקלת לקבל
)

אני לא מכירה חברות אחרות וזו הסיבה להתייעצות.
אני כמובן פתוחה למו"מ

בגלל שאני 'רק חובבת' וזה לא המקצוע שלי, אני לא בטוחה שאני רוצה או ששווה לי להשקיע 10,000 שח.
כמובן שהכל עניין של כדאיות.

אשמח לקבל קישור להסבר מפורט לגבי המכונות המומלצות כולל מחירים (רצוי בארץ ובחו"ל)

שש שבע

New member
למקצועיות יש מכונות תעשיתיות מכונות ביתיות הן

לחובבות,

ולגבי המחיר, זו הסיבה שאני מבקשת מסגרת תקציב,
כמה את רוצה / מוכנה להוציא עבור המכונה.

mmi303

New member
מאות הפונקציות במכונות

עד כמה שאני מכירה בנות שיש להן את המכונות עם עשרות ריקמות שונות הן לא משתמשות אפילו בעשרה אחוז מהן
על פי רוב משתמשים בתפר ישר , זיגזג , לולאות ועוד ריקמה או שתיים.
בחנות מפתים את הקונות בריקמות שאין להן שימוש אלא אם כן את מתכוונת לעסוק בריקמות ולהתמחות בהן.

טרהקוטה

New member
די, אל תבאסו אותה... בא לה זינגר!

אני יודעת בדיוק איך זה, להדלק על משהו ולרצות אותו. התלהבת מהמכונה, את יכולה להזמין אותה מחו"ל במחיר מאוד נוח, את אוהבת את האופציות במפרט הטכני שלה, יש לך בארץ שירות שלהם - יאללה! אחרת, לא משנה מה תקני וכמה טובה היא תהיה, תמיד תחשבי על זו שאהבת ושלא קנית. תתחדשי ותהני (ותעלי תמונות!).

© RoNa

New member

אין לי בעיה לשמוע דעות אחרות, זה אף רצוי. כך לומדים

גם לברנינה אקטיבה 240 ששש שבע הציעה, יש אין סוף דוגמאות, פונקציות ויכולות.
היא נראת אחלה מכונה, אבל השיקול פה הוא גם עלות מול תועלת.
בסך הכל אני רק חובבת ולא תופרת מספיק לצערי, בכדי להוציא הוצאה כזו גדולה.

המבחר העצום של הרקמות זה כמו בספר בישול

בספר בישול יש נניח 200 מתכונים. יכולתי לטעון שכל המתכונים מיותרים כי אני משתמש רק בכמה בודדים. אבל ללא המבחר שהספר נותן לא הייתי יכול להשתמש גם באותם מתכונים בודדים, ולא יכולתי להסתכל על כל המתכונים ולבחור את מה שמתאים לי. כלומר למבחר העצום יש משמעות. כלומר אם יש לך מכונת תפירה עם המון אופציות שבהן לא תשתמשי, עדיין המבחר הזה חשוב. חשוב עבור ה"מתכונים" הבודדים בהן כן תשתמשי.

האמת שאני נגד כל הרקמות האלו, כי אני אוהב את הפשטות ובגלל זה אני תופר גם על מכונת תפירה משנת 1938 שאינה חשמלית. אבל אני גם משתמש במכונה חדישה ממוחשבת, אבל שיש לה רק תפרים בסיסיים. (קניתי גם אוברלוק ברגע של אי שפיות).

Tנקר בל

New member
לי יש אותה

אני משתמשת ברקמות ובאותיות. התכים הללו משתלבים עם המוצרים שאני תופרת (בלאו הכי אני עושה הרבה רקמה חופשית וכו'). יחד עם זאת, נראה לי שלא הגעתי להשתמש בעשירית מהתכים שיש במכונה הזו, מכיוון שיש כ"כ הרבה תכים. כך שמבחינתי זה פרקטי.
אני אשתדל להעלות בהמשך מפיות אוכל שהכנתי עם הבנות שלי, ואפשר לראות בהן שימוש בתכי רקמה (אני שונאת לצלם עבודות. תמיד התמונות יוצאות לי כ"כ לא משקפות, ויותר מכוערות מאשר במציאות... אבל אשתדל).

היא גם הגיעה עם הרבה רגליים. גם זה נהדר מבחינתי.

המכונה מצויינת - תופרת המון שכבות של בדים עבים, מסתדרת מצויין עם בדים עדינים וסטרץ'. יש בה פיצ'רים שמקילים על העבודה ומקצרים אותה.

הפער במחירים הוא אכן עצום. אני הזמנתי מחו"ל.

אם יש לך עוד שאלה - בשמחה.

© RoNa

New member
תודה. אשמח לראות :)

יודעת על מה את מדברת בנוגע לצילום, ולנו יש מצלמה מקצועית ועדיין לא תמיד זה משקף את המציאות.

אשמח לראות/לשמוע בקורת בעיקר בנוגע לרקמה חופשית.

את יכולה להעזר גם ביו-טיוב

יש עליה הרבה סרטונים ותוכלי להתרשם. אפשר גם לחפש סרטונים של מכונות אחרות ולנסות לקבל תמונה על המצב לפני שבאים לחנות.

למעלה