זין.

*neta*

New member
אסור לצפצף סתם ככה

ככה אתה מפציר בנו לעבור על החוק ?! ושוב עד שראינו אותך כבר עברנו אותך...נסענו זוכר? וזה בסדר את אלינה פגשנו כבר היום

EO117

New member
איך פגשתם את אלינה היום?

איך היה מפגש? רק התחילה השנה וכבר התגעגעתם? ככה חצי מדינה מצפצפת בלי שום סיבה

*neta*

New member
בקניון ראינו אותה

וגם מן הסתם ידענו שהיא עברה תיכון (היא סיפרה לנו עוד שנה שעברה..) ואם חצי מדינה תקפוץ מהגג? תרצח? תגנוב? חכה חכה אני עוד אחזור אלייך בנוגע לסטטיסטיקות מואהאה

EO117

New member
הבריזה מלימודים בשביל הקניון.

עכשיו אני מבין למה בוטל לחבר שלי השעות עימה, חכה שאספר לו את זה... ככה חצי מדינה רוצחת, גונבת, אלימה? ככה כל מי שנקראת נטע עושה סטטיסטיקה...

*neta*

New member
זה היה בצהריים...וזה היה אחרי שהיא

סיימה לעבוד מן הסתם.. ובכל מקרה איפה אתה רואה שאני רשמתי שחצי מדינה רוצחת, גונבת, אלימה?

EO117

New member
לא לא לא!!

היא הבריזה מהלימודים לקניון שקרוב לה ליד העבודה. למה השיעור בוטל...? ואיך היה לפגוש את המחנכת לשעבר? אני הוספתי חצי בגלל שרשמת סטטיסטיקות...

*neta*

New member
שמע, אני יודעת מה שהיא אמרה לי,

וזה שהיא סיימה לעבוד. בכל מקרה היה מאוד מרגש כי גם הייתה עוד אחת מהכיתה וזה היה ממש מיני מיני מיני פגישת מחזור
ואני רשמתי "אם" אתה יודע מילת תנאי.

EO117

New member
אולי הבתבלבלתי עם המורה?

כייף לך יש לך זמן לקניון, על מה דיברתם?

*neta*

New member
מה פתאום אין לי זמן בגרוש להיות

בקניון..פשוט היו לנו כמה סידורים שם די דחופים וסיימנו יחסית מוקדם אז קפצנו לקניון. ודיברנו על הב"ס החדש שלה, על מה אנחנו עושים ומה קורה איתנו, התעדכנו בקיצור.

EO117

New member
אני סקרן...

איך הולך לה בביה"ס החדש שלה? מה שכן היא מרגישה "בבית" חצי המורות מ"היובל" עברו ללמד שמה, מה לומר פתחנו "סניף" של היובל

*neta*

New member
סקרן כל כך תרים אליה טלפון...

היא בסך הכל לימדה יומיים...רק אמרה שרוב הסגל שם הוא צעיר זה הכל..ושהכיתה שהיא מלמדת מאוד שונה מאיתנו, אבל לא חשבתי אחרת במקרה הזה...

EO117

New member
למה שאני אתקשר אליה

שיש לי אותך, אה? ואין לי את הטלפון שלה..

*neta*

New member
בשביל זה יש אותי

כדי להביא לך את המספר טלפון.

Brolly

New member
ביקורים לתיכון? מה אנחנו משועממים?

כל יום לומדים עד רבע לשלוש או 4 וחצי תכנות בכל מיני שפות ואתה מצפה שנבוא לבקר אתכם? >_>;; למשל היום היה לי 6 שעות של פשוט כלום, סטטיסטיקה, מסדי נתונים ואסמבלר הזה שישב לידי ואני כל כך השתעממנו שהתחלנו לצייר סנאים(ציור אחד יצא ממש ממש טוב ונשאר אצלו, חחחח) למזלי אני מסיים ב4 וחצי רק פעם אחת בשבוע כל השאר ברבע ל3 או 2 וחצי או 3 וחצי(זה עדיין נורא, אבל עדיף מלסיים ב4 וחצי כל יום)

Brolly

New member
אמממממממממממממ

כלך החציונים, ממוצעים, ועוד כל מיני דברים שאני לא זוכר זה לא ממש מעניין, אבל לא נורא קשה, אל תדאגי, מי שהיה ב5 יח'(כלומר את) יכול לקלוט את זה מחר חחחח

שגיא123

New member
נטע, את לא מתארת לעצמך כמה פעמים

רציתי להגיב להודעות של אלירן בשרשור הזה, אבל קודם בדקתי מה את הגבת וגיליתי שזה בדיוק מה שרציתי להגיד! אם לא היית נעלבת מזה, הייתי אומר שאנחנו מבלים יותר מדי זמן ביחד

למעלה