זין קטן

bonbonyera

New member
זין קטן

לבעלי יש זין קטן, מה לעשות, אני נהנית עכשיו, אבל ממש ממש הייתי רוצה שיהיה לו גדול, הייתי כבר עם מישהו שיש לו גדול וזה היה מדהים, האם באמת יש הבדל? או שזה סתם קטע פסיכולוגי?

shmendrik

New member
את עצמך אומרת שאת נהנית.. לא?

אז אולי זה קטע פסיכולוגי?.. את עצמך יכולה להשוות.. לא? הרי היית גם עם זין קטן וגם עם גדול...

bonbonyera

New member
זין קטן

נכון, אבל לא הייתי עם הרבה שאני ממש יכולה להשוות, רק עם בעלי ועוד אחד לפניו עם הזין הגדול .האם יכול להיות שככלא שעושים את זה יותר הנרתיק שלי יתרחב יותר, ואז אני פחות אהנה במשך הזמן, הרי אומרים שגם אחרי לידה הנרתיק ממש יתרחב, אז מה יכול להיות שחיי המין שלנו יפגעו בגלל זה ואני אהנה פחות??

shmendrik

New member
חמודה.. לא הבנתי.. את נשואה? או ש..

רווקה עם חבר? את עמצך עוד לא החלטת..:))

מילי22

New member
רגע אחד!

את נהנת מהזין או נהנת מהסקס?? תראי, אני שכבתי עם בחור שיש לו גדול (מהממוצע) והיה פשוט א-ח-ל-ה. הבעיה היא שהחבר כבר לא חבר, והבחור הנוכחי, יש לו קטן וזה מורגש מאוד ולצערי, זה לא גורם לי לגמור. כשמתרגלים לגדול ומקבלים קטן, זו צרה צרורה!! את מתרגלת לדבר הטוב ולא יכולה לקבל מה שפחות ממנו אז...עצתי - תשמחי עם מה שיש! תעשי חיים

נשמע לי

יותר כמו בעיה אחרת (זו רק דעתי האישית): צריך להיות פתוחים למגוון טכניקות להגיע לאורגזמה! אם התרגלת לטכניקת העומק, אז חבל, כי יש עוד הרבה דרכים וכולן מובילות לאותה התוצאה! אפילו יותר טובה! ראבק, יש לי 15, ואני יודע שאחרי סקס, יוצא לחברה שלי עשן מהאזניים. וזו לא שחצנות - אנחנו פשוט מאוד פתוחים לשיחה בנושא אז אנחנו מדברים אל הרגשות שלנו. וזה מה שהיא אומרת לי בד"כ, אפילו יומיים אחרי. ואם היא אומרת לי שבה לה עמוק היום, אז גם לזה יש טכניקה.

the M

New member
המין האנושי ../images/Emo98.gif

עם דגש על מין, תמיד ישאף לטוב יותר,גדול יותר,חזק יותר, מן הסתם אי אפשר לחזור אחורה בדיוק כמו אינטרנט מהיר...

במקרה הזה

טוב יותר וגדול יותר עלולים לסתור אחד את השני. הטענה ש"גדול יותר" גורר "טוב יותר" היא טענה, שלדעתי, נובעת מהרבה דברים, כמו חוסר נסיון או היצמדות לטכניקה מאוד מסויימת להגיע לאורגזמה - וחבל. כתבתי פירוט נוסף בתגובה אחרת להודעה הזו (נושא: "שאלה ותשובה").

the M

New member
אין שום ספק

שגדול יותר לאו דווקא אומר טוב יותר, אבל היא דווקא דברה רק על הגדול יותר,בלי שום קשר לטכניקה. מעבר לכך,אני סבור שבכל מקרה גדול יותר עדיף מקטן יותר,ואני מקווה שבנות המין היפה יסכימו אתי.

מילי22

New member
תשובה לשאלה

תלוי למי!! 15-14 ס"מ זה ממוצע, 18 ס"מ זה ס-ב-ב-ה!! יש הטוענות ש- 20 ס"מ זה מוגזם ואף כואב בחדירה. עניתי לתשובותך? (אצלי 15 ס"מ לא מורגש וזו הבעיה שהזכרתי קודם, ע"ע)

אם כך אז....../images/Emo9.gif

ואני חשבתי תמיד ש-18 זה הממוצע.... תודה על התשובה... אגב...יש הגורסים אחרת?

מילי22

New member
הלוואי וההמוצע כפי שאמרת

אם כן, היה לי ממש כייף!!! אשמח גם אני לשמוע דעות אחרות!

ההוכחה האולטימטיבית

שעניין הגודל הוא פסיכולוגי בחלקו. אם יורשה לי לצטט את מילי: "הלוואי וההמוצע כפי שאמרת אם כן, היה לי ממש כייף" כלומר הרעיון שרוב האיברים גדולים יותר - לכשעצמו מספק. מעניין לא?

Amir900

New member
ע"פ מחקרים מוכחים אצל רופאים

הממוצע הוא 13.5 ס"מ לא יותר ולא פחות. אבל אם תעשי את הממוצע בהרלם אז הוא יהיה 21 ס"מ.

red29

New member
זה עניין של התאמה....

לי למשל הייתה הזכות להכיר בחורה..."סופר קומפקטית"...1.5 מ´... אני יודע שאני מעל הממוצע מבחינת הגודל...אבל לא תיארתי לעצמי שיגיע הרגע שבו אסתפק בהחדרה של חצי איבר בלבד...בגלל חוסר התאמה בולט ביני לבין הבחורה שהכרתי...לכן מה שגדול לאחת...יכול להיות קטן לאחרת... כל הסטטיסטיקות הן בולשיט...מדובר בדברים שנבדקו לפני שנים רבות ובכלל לא בארץ!!!

לצורך השוואה

לי יש 15, וחברה שלי גומרת בד"כ רק מחדירה. יותר מזה - ההבדל הויזואלי לא כה גדול. זה גם עניין אינדיבידואלי, כי את חברה שלי בכלל לא מעניין כמה עמוק הוא הולך, אלא מה אני עושה איתו שם. ובואי נגיד שבד"כ אני לא זה שגומר קודם... אבל כמו שאמרתי - כל אחד והעינוגים שלו. אין כלל קשר לממוצעים. זו לפחות דעתי.

עד כמה שידוע לי...

עמוק בתוך הנרתיק.......ממש בדופן בסוף..... יש גולה כזו כשנוגעים בה....או מלטפים אותה עם האצבע אז היא גורמת לבחורה להתפתל מהנאה.... הנקודה שלי היא....שכאשר יש לך איבר גדול או נקרא לזה ארוך.....יש יותר סיכוי להגיע לנקודה הזו..... עכשיו.. יש נשים שדוקא נהינות מחיכוך יותר מאשר עצם החדירה...וכנראה שחברה של סאג היא אחת מהן... ולכן טענתו של סאג מוצדקת בעייני...בסה"כ זה אינדיוידואלי....כל אחת ודרכה שלה להנות... אז בכל זאת....מה קורה עם השאלה המיתוסית הידועה.... "הגודל קובע או לא קובע"..?

אוווווווווווווו!

נכנסת לנושא אחר לגמרי. אתה עוזב את האינדיבידואליזם בצד והולך לחקור דברים מתחום ה"נורמה". אני אישית חושב שאנחנו הגברים הבאנו עצמנו למצב שבו השאלה הזו הפכה להגדרה נורמטיבית! הרי אם לא היינו מתפארים בגודל האיבר מלחתכילה, אלא בכמה שהנשים שלנו מסופקות בשורה התחתונה, הרי שהשאלה הזו היתה נשכחת או הופכת לאיזה פטיש. ירינו לעצמנו ברגל ועכשיו כל האנושות (או לפחות אנו המצ´וטטים) מבזבזת את זמנה לריק!

למעלה