שאלה ותשובה
שאלה: למה את קוראת קטן? ועכשיו תשובה לשאלתך: תראי, חברה שלי בערך מטר שישים. מאוד הייתי רוצה שיהיו לה עוד 10 ס"מ. אבל זה הרי לא יקרה. אז נשאלת השאלה: האם את לא מסופקת רק בגלל שהזין של בעלך נראה לך קטן? אולי זה משהו אחר? האם את גומרת רק מחדירה יותר או פחות עמוקה? אולי יש פה עניין של טכניקה? אני לדוגמה, מענטז, מתפתל, בא מהצד, מאחור, מלפנים, "הוא העומד". בקיצור, אני לא ממש מזניח שום ריקמת עור, ו"הלקוחה" יותר ממרוצה. אם את באמת מרגישה שבעת החדירה הוא אוטוטו מגיע לאיזו נקודת גירוי שם בפנים, אבל לא ממש מספיק, אז תנסו תנוחות אחרות. לדוגמה דוגי סטייל דואגת לחדירה מאוד עמוקה. אני פעם עשיתי את זה מהר מדי לחברה שלי, וכאב לה. ואני לא חושב שסטטיסטיקת האורך מציבה אותי באיזשהו אחוזון עליון. להיפך, אני חושב שאם היה לי קצת יותר ארוך וחברה שלי היתה מתלוננת על כאבים כל הזמן, הרי שהייתי נורא מתבאס שאני לא יכול להחדיר אותו עד הסוף, באיזה קצב שבא לי או בזווית שבא לי. במקרה שלי היא נורא אוהבת שאני "מפמפם" בתוכה במהירות, אבל אם היה לי ארוך יותר, הייתי מפחד לעשות את זה. אז גם אני לא הייתי נהנה וגם היא לא. אקיצר, זכותך להחליט מה עושה לך טוב ומה לא. רק דברי על זה עם בעלך. זה נשמע לי פתיר.