זימונים...

super beg

New member
ולי יש אהוב בסיירת חרוב את מי זה

מעניין לעזזל????????????????????????

RMXXX

New member
עם גישה כזאת אתה דווקא נראה לי

זה ש"ידפק" הרבה בצבא... מבטיח לך

קשתונה

New member
עם גישה כזאת גל...

אתה בטח מאלה שחושבים שלהדפק זה להיות במארבים ולרוץ ולזחול ומה שנקרא "לאכול חרא".... אז תדע שיש אנשים שרוצים את זה אוהבים את זה נהנים מזה ומוכנים לתת את עצמם למענם זה... אחלה? אחלה!

RMXXX

New member
../images/Emo67.gif פנית לבן אדם הלא נכון

החלום שלי הוא להגיע לדובדבן, ואני ישמח לשרת בכל חיר, לרוץ ולזחול? זה החיים שלי בערך! בכיתה י' כבר התחלתי להתאמן (למרות שעכשיו אני לא מקפיד על זה כל כך) ואני יהיה לוחם אני יכול להבטיח לך, וגאה בזה. זה בכלל לא מה שהתכוונתי, אם כל זה שאני מאמין בחשיבות של החברה שמורעלים על קרבי( ואני אחד מהם) עדיין מי שמרגיש שזה לא מתאים לו ויהיה לו קשה שם אבל עדיין רוצה לשרת בצבא רק בתפקיד לא קרבי, זכותו! גם ג'ובניקים צריך בצבא! ה"גישה" שדיברתי אליה, היא היחס שהוא נתן לשי כאילו הוא משתמט רק בגלל שהוא לא רוצה להיות קרבי, וגישה כזאת תדפוק אותו בצבא, לא מבחינת זה שהוא יטחון בשטחים, אלה מבחינת זה שלמקומות גבוהים כמו סיירות וכו' הוא לא יגיע.

go golan go

New member
בסיידר...

לא נראה לי שאם הוא לא יגיע לסיירות זה יהיה בגלל זה...

RMXXX

New member
הדבר הראשון שבודקים

בגיבושים וגם במסלול עצמו, הוא היחס לאנשים ועבודה בצוות. וזה תמיד מפיל.

הצבא מעצבן!

הוא מזיין לי את השכל כל שבוע על עתודה. כל שבוע אני מקבל 2 מכתבים על עתודה כזאת ועתודה כזאת... הם לא מבינים שזה ל-א מ-ע-נ-י-ן א-ו-ת-י!!! והם גם שלחו לי מיונים לצוות אויר... המיונים הראשונים... האמת היא שגם זה לא הכי מעניין אותי. כאילו, אני וצבא... לא יודע בינתיים אני לא חושב על זה יותר מידי ברצינות, וזה די רע... לא יודע, כנראה בסוף אני אהיה בגרעין נח"ל וזהו :) חחח טוב יאללה ביי... נ.ב אני חולה!!!!

S a l i t

New member
יש לי לשחקים ביום ראשון

אין לי מושג מה זה אומר
וגם קיבלתי קלפיות (הדבר הזה שניצ מילמלה עליו משהו) אבל איבדתי תדף ואנלא זוכרת מתי אני אמורה להיות שמה

fresh mishmesh

New member
הייתי בשני המבחנים האלה...

גם של שחקים וגם של תלפיות... אם את רוצה עוד פרטים על זה דברי איתי...

למעלה