זימונים...

מ ו ר ע ל

New member
אני יסביר לך...!

אני מקבל זימונים כמו הנשים הייתה לי מנילה ועכשיו כל הנשים קיבלו זימון לאשכול אחד מהמנילה וגם אני קיבלתי כזה... לעומת זאת הבנים מקבלים יום סיירות... מכיוון שלא רצית קרבי לא תקבל כרגע לא את זה ולא את זה אני מניח שבשלב מסויים תקבל משהו... ותנסה כבר עכשיו לחפש פרוטקציות והמלצות זה עלול לעזור...

go golan go

New member
תראי, אני יחסית קטנה...

היה לי 17 ב-23.9 ואני בין הקטנים ביותר שקיבלו עכשיו זימונים. לדעתי כל מי שקיבלה עכשיו זימונים אלו הראשונים שלה. (נראה לי....)

kedeman

New member
הסברתי בהודעה אחרת....

אבל אני אסביר שוב אני לא מאמין שאני אתפקד טוב בקרבי אני לא עובד מאוד טוב במצבי לחץ ואני דיי מפחד להגיע למצב שבו אני מכוון נשק לכיוון של אדם (אין לי בעיה לכוון אותו למטרה מחוררת) רק למקרה שתשאלו אני יודע שצריך את האנשים שיהיו בקרבי מה לעשות שאנחנו נמצאים במצב לא הכי אידיאלי מבחינת ביטחון (בלי להיכנס לסיבות שאנחנו במצב הזה) אני גם לא משכנע אנשים לא לשרת בקרבי, כי צריכים שם אנשים אבל צריכים שם גם אנשים שיתפקדו טוב ושיש להם רצון לשרת במקום כזה בגלל זה אני מקווה שהצבא לא ישים אותי בקרבי (ואני לא מתכנן להיות פקידה, אני רוצה להגיע לתפקיד שבו אני אגיע למיצוי עצמי מירבי, משהו אומר לי שבצבא זה לא יקרה)

fresh mishmesh

New member
אממ... אני דווקא קיבלתי זימונים

עוד קודם... שני זימונים ממודיעין- הלכתי למבחנים של שניהם והוצאתי את עצמי מאחד המסלולים ועוד זימון אחד מתלפיות- שגם למבחנים האלה הלכתי אבל אמרו לי שזה ככה כי מודיעין מאתרים ראשונים פשוט... משהו כזה

go golan go

New member
זימונים...

טוב, אז ככה: ביום חמישי כשחזרתי הביתה מצאתי על השולחן זימון למבחנים לתפקידי לחימה התנדבותיים. אני לא יודעת מה אם הבנים (ותכלס לא איכפת לי, כי אין מצב שאני אפגוש אותם...), אז בנות- מה קיבלתן? למתי? איפה?....

go golan go

New member
גם אני קיבלתי מודיעין קודם...

אבל אני לא מחשיבה את זה, כי הזימונים שמקבלים עכשיו זה לפי המנילה

fresh mishmesh

New member
אני לא קיבלתי כזה

כי התנגדתי בצו הראשון בכל תוקף למלא תפקידים קרביים... (וטוב שכך) מה שכן קיבלתי זה זימון למבחנים לאשכול מבצעים ופיקוח...
פקחית טיסה, פקמ"צית וכו'

RMXXX

New member
ניצן אם את רוצה קצת פרטים

מדוייקים על מה זה פקמ"צית יש לי ידידה טובה בתפקיד הזה, מה שלא יהיה אל תמהרי ללכת לשם.

fresh mishmesh

New member
דווקא לי אמרו שזה תפקיד נחמד

בכל אופן, זו לא הבחירה שלי... זה הולך לפי התוצאות של המבחנים... המדורגות הכי גבוה הולכות לפיקוח טיסה, ומי שמדורגת אח"כ הולכת לתפקיד של פקידת מבצעים נראה לי שתפקיד של פקמ"צית בחיל האוויר תלוי גם בטייסת... יכול להיות שהידידה שלך נפלה על טייסת מעאפנה אם היא לא אוהבת את העניין

RMXXX

New member
זה לא שהיא לא אוהבת

והיא דווקא נפלה על אחת הטייסות הכי טובות ומעניינות, עם סיווג בטחוני הכי גבוהה. וזה מאוד מעניין אותה, אבל, זה תפקיד שדורש ממך הרבה מאוד. תחשבי על שיא היכולת שלך מבחינת מאמץ, תוסיפי לזה עוד כמה רמות וקיבלת את מה שהתפקיד דורש.

למעלה